fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Λέει το ανέκδοτο:------------------------------------------------------------------------------------------------Βλέπει κάποιος ένα γέρο στο δρόμο με το τσιγάρο στο χέρι και τον ρωτάει:Παππού βλέπω πίνεις, καπνίζεις, μπράβο... Φοβερό.Και πόσο είσαι παππού; 25 παιδί μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 o transmitter μου (που είναι ίδιος με το dinovo) είναι περίπου εκεί στο 1 μέτρο. όμως: Αρχική απάντηση από spcαλλά πάντως θέλει προσοχή γιατί αν δεν σου ''κάτσει'' καλά και έχεις προβλήματα στη λήψη είναι ότι πιο εκνευριστικό! Αρχική απάντηση από spcναι αλλά σε τι κατάσταση; τουλάχιστον πληκτρολογώ ακόμα ( σαν τον hawkins ένα πράμα ) Αρχική απάντηση από fonzi Λέει το ανέκδοτο: ------------------------------------------------------------------------------------------------ Βλέπει κάποιος ένα γέρο στο δρόμο με το τσιγάρο στο χέρι και τον ρωτάει: Παππού βλέπω πίνεις, καπνίζεις, μπράβο... Φοβερό. Και πόσο είσαι παππού; 25 παιδί μου... το είδωλό μου στον τρόπο ζωής: compay Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Sotiris εσύ έχεις το mx 3100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 13, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisτουλάχιστον πληκτρολογώ ακόμα ( σαν τον hawkins ένα πράμα ) το είδωλό μου στον τρόπο ζωής: compay ως συνήθως, επιβεβαιώθηκα: το link den doulebei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Εχει ένα εξτρα http// Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc ως συνήθως, επιβεβαιώθηκα: το link den doulebei! το touchpad φταίει. fixed! (αμάν ρε παιδί μου, θα με φάει αυτός ο spc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Σωτήρη δεν είδες την ερώτηση. μχ 3100 εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 13, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Σωτήρη δεν είδες την ερώτηση. μχ 3100 εχεις? Μα είπαμε: δεν βλέπει καλά, μόνο πληκτρολογεί! (όλους του κουτσούς, στραβούς - μην πω και τίποτα άλλο που αρχίζει από χο- και τελειώνει σε -ντρους admin και mod τους κάνανε! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Ωραίο πάντως να είσαι χοντρός...Κάνεις ντους, δεν βρέχεται το π--λί σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 13, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Το bluetooth εννουσα παντως...+++Εγω τι να πω που εχω...- RF ποντικι & mouse- Bluetooth USB Access Point- WiFi Access point- wifi pcmcia καρτα στον φορητο- κινητο- ασυρματο τηλεφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 αυτό έχω:sotologic το ποντίκι είναι το mx900.(ps έχει 1 http :// αυτό, οκ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 13, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc Μα είπαμε: δεν βλέπει καλά, μόνο πληκτρολογεί! (όλους του κουτσούς, στραβούς - μην πω και τίποτα άλλο που αρχίζει από χο- και τελειώνει σε -ντρους admin και mod τους κάνανε! ) sorry για το Off Topic, αλλά: "αν δεχόσουν να γίνεις mod, θα είχε και gay η παρέα μας" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:41] το cordless mx πιάνει 3 μέτρα με τοίχο ανάμεσα πάντως Σωτήρη εννοείς το δικό σου όταν λες για τα 3 μετρα ή το RF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούλιος 13, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 09:31] Η ακτινοβολία των bluetooth μήπως όμως είναι πίο επικίνδυνη; Kατι τετοια κουφα ακουω και μου πεφτουν τα αυτια Ειχα το Mx900 Bluetooth για ενα χρονο σχεδον ωχχχ λες να εβγαλα κανενα καρκινο ?? παντως τωρα με το ΜΧ1000 πιστευω οτι ειμαι ασφαλης η μηπως και το Fast RF ειναι βλαβερο?? :nuke: Εχε γεια καημενε κοσμε:cry: Σοβαρα τωρα Ηθελα να ηξερα ποιος διαδιδει αυτες τις φημες για Bluetooth με βλαβερη ακτινοβολια?? Μια με τα κινητα και τωρα με τα ποντικια Σταματηστε να βλεπετε τις αηδιες στις ειδησεις του STAR βρεεεεεεεεεε, η πολλη τηλεοραση θα σας κουτιανει στο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Σωτήρη εννοείς το δικό σου όταν λες για τα 3 μετρα ή το RF? ναι το δικό μου και μάλιστα με το δέκτη του laptop. γενικότερα δηλώνει 10μέτρα εμβέλεια, ό,τι πρέπει για ένα σαλόνι Αρχική απάντηση από Vasot Kατι τετοια κουφα ακουω και μου πεφτουν τα αυτια Ειχα το Mx900 Bluetooth για ενα χρονο σχεδον ωχχχ λες να εβγαλα κανενα καρκινο ?? παντως τωρα με το ΜΧ1000 πιστευω οτι ειμαι ασφαλης η μηπως και το Fast RF ειναι βλαβερο?? Εχε γεια καημενε κοσμε:cry: Σοβαρα τωρα Ηθελα να ηξερα ποιος διαδιδει αυτες τις φημες για Bluetooth με βλαβερη ακτινοβολια?? Μια με τα κινητα και τωρα με τα ποντικια Σταματηστε να βλεπετε τις αηδιες στις ειδησεις του STAR βρεεεεεεεεεε, η πολλη τηλεοραση θα σας κουτιανει στο τελος έχεις κάνει κάποια έρευνα στον τομέα και θα ήθελες να την μοιραστείς μαζί μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 16:45] η πολλη τηλεοραση θα σας κουτιανει στο τελος μα η πολλή τηλεόραση είναι που πλασάρει ανεξέλεγκτα κάθε είδους νέες συσκευές που συνήθως ΔΕΝ έχουν δοκιμαστεί επαρκώς! Αρα αυτοί που έχουν ξεκουτιαστεί απο την πολλή τβ είναι ακριβώς αυτοί που αγοράζουν χωρίς να την πολυψάξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 13, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Γενική συμβουλή είναι να μην τα έχετε κοντά σας (κινητά και συσκεύες με ακτινοβολία) όταν κοιμάστε. Όσο μικρή και αν είναι η ακτινοβολία όταν πέφτει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι σε ακινησία στον εγκέφαλο τότε είναι πιθανό να προκληθούν βλάβες με την παρατεταμένη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 14, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Σωτήρη γενικά είσαι ευχαριστημένος απο το mx bluetooth?Η στήριξη για τους καρπούς αφαιρείται ή είναι σταθερή (και άρα ογκώδες το πληκτρολόγιο);Καταλήγω μάλλον στο mx bluetooth ή στο microsoft elite bluetooth.Υπάρχει κάτι που να με κάνει να διαλέξω κάποιο απο τα 2;Κλίνω μάλλον στο logitech λόγω εγγύησης, ποντικιού, επαναφόρτισης αλλά θα προτιμούσα να μην ήταν τόσο ογκώδες και ο transmiter να ήταν σαν αυτόν τον λιλιπούτειο του microsoft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 28, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Έψαχνα κάτι χθες στο site της Microsoft και έπεσα πάνω σε αυτό: Microsoft Remote Keyboard For Windows XP Media Center Edition. Ωραίο φαίνεται αλλά δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά. Επιπλέον, με ανυσηχεί το γεγονός πως αναφέρει συμβατότητα μόνο για MCE 2005 και όχι και για τα απλά XP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.