CALEB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2005 ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ DRIVE MOY ΚΑΘΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ MODDED CASE?ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ Η ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ TOWER ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΤRAYS?Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
2cpu Ιούλιος 12, 2005 #2 Ιούλιος 12, 2005 θα διαβαζουν .απλα θα πρεπει αναλογα με τον τυπο του drive να ανοιξειςκατι ειδικες υποδοχες που εχουν(διαφερει απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη) πανω στο tray για να μην σε φευγουν τα cd,dvd οταν θα το ανοιγοκλεινεις .δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει ομως την διαρκεια ζωης του drive.
YDinopoulos Ιούλιος 12, 2005 #3 Ιούλιος 12, 2005 ΜΟ φαινεται πως σε κλιση δεν πρεπει να τα εχεις. Ειτε οριζοντια, ειτε καθετα...
tristeno1416003162 Ιούλιος 12, 2005 #4 Ιούλιος 12, 2005 Κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα δεις ότι έχουν προβλέψει για αυτό οι κατασκευαστές ώστε να συγκρατείται το cd όταν είναι όρθιο το drive.
magicman Ιούλιος 12, 2005 #5 Ιούλιος 12, 2005 o 2cpu εννοει κατι γαντζακια που εχουν, τα ειχα δει και εγω σε ενα αντιγραφικο αλλα δεν θυμαμαι γμτ ποιο. παντως δεν νομιζω να υπαρχει κανενα προβλημα οπως και ναναι.
NaGR Ιούλιος 12, 2005 #6 Ιούλιος 12, 2005 Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο φίλος εννοεί το tray να ανοίγει κατακόρυφα, δηλαδή προς τα πάνω σαν τις φέτες ψωμί στην φρυγανιέρα, όχι κατακ'ορυφο το drive και το tray να ανοίγει οριζόντια.Χωρίς να ξέρω σε ποια κατάσταση αναφέρεστε απλά το επισημαίνω γιατί μου φαίνεται παράξενο ως διάταξη
ATi Ιούλιος 13, 2005 #8 Ιούλιος 13, 2005 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πάρτε παράδειγμα το PS2, εγώ το έχω δοκιμάσει σε όλες τις περίεργες... στάσεις και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
magicman Ιούλιος 13, 2005 #10 Ιούλιος 13, 2005 ναι σωστα το πσ2 δουλευει και ορθιο αφου και ετσι το δειχνει κιολας. πως δεν το ειχα προσεξει..
Seeker Ιούλιος 14, 2005 #11 Ιούλιος 14, 2005 Αν θυμάμαι καλά στην φυσική στο σχολείο κάποτε είχαμε πει πως όταν η ρόδα ενός αυτοκινήτου περιστρέφεται κάθετα η ταχύτητα δεν είναι σταθερή παντού* (καλά, δεν το είχαμε πει ακριβώς έτσι αλλά πάνω-κάτω καταλαβαίνετε στο περίπου τι θέλω να πώ). Αν αυτό που θυμάμαι ισχύει τότε λογικά θα έχει σχέση και με την περιστροφή των cd-rom...Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας ποστάρει.
giorgos_cupra Ιούλιος 14, 2005 #12 Ιούλιος 14, 2005 Seeker αυτο που λες ειναι η γωνιακη ταχυτητα τροχου,και εχει ως εξης:Στο πανω μερος του τροχου η ταχυτητα ειναι 2ω στο κεντρο ω και στο κατω μερος 0,αλλα στην προκυμενη περιπτωση δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο γιατι μιλαμε για ταχυτητα περιστροφης κεντρου....
Spartiatis Ιούλιος 14, 2005 #13 Ιούλιος 14, 2005 Γνωμη μου.. Οπος και να παει διαβαζει....αλλα... Να υπολογησουμε το γεγονος οτι θα χρειαζετε πλεον να ΣΠΡΩΧΝΕΙ το συρταρι προς τα πανω και δεν ξερουμε της συνεπειες στον μηχανισμο φορτωσης μετα απο λιγο καιρο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.