LordOfRings Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Που μπορω να βρω καμια φωτο με μια βομβα να εκριγνεται ? .. εχει κανεις ? παρομοια με αυτήν .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Γοογλης εικόνες bomb exploding έκρηξη βόμβας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 εχω ψάξει δεν βρηκα κατι να μου κάνει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Εγώ θα πήγαινα σε κάνενα MOHAA ή τπτ παρόμοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings Που μπορω να βρω καμια φωτο με μια βομβα να εκριγνεται ? .. εχει κανεις ? παρομοια με αυτήν .. Γενικη συζητιση για τους υπολογιστες και τα περιφεριακα τους... Nice :P:P οσο για την βομβα αν ησουν τυχερος και πηγαινες Λονδινο με μια καμερα θα εβλεπες στανταρ μια απο τις εκκρηξεις.. στο θεμα μας.. (σου) ουτε και γω εχω κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούλιος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Αν θέλεις να σοθ στείλω μερικές φωτογραφίες PM!! Όχι δεν ήμουν Λονδίνο πρόσφατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Κάνε, κάνε πλάκες εσύ μέσω διαδικτύου με βόμβες, να έρθει η περίφημη Σκότλαντ Γιάρντ να σε τσιμπήσει και να σου πώ εγώ μετά. Θα συμπληρώνουμε αιτήσεις αποφυλάκησης του αθώου πλήν όμως τίμιου Lord(είσαι και Λόρδος πανάθεμάσαι)ofTheRings όπως συμπληρώνουμε για το internet. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Αν θέλεις να σοθ στείλω μερικές φωτογραφίες PM!! Όχι δεν ήμουν Λονδίνο πρόσφατα Αν μπορεις στείλε vl_stelios@hotmail.com Ειναι για καλό σκοπό ... μη φοβάστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 και πρόσεχε γιατί όλα παρακολουθουνται την σήμερον ημέρα το είπε και η Ε Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 ερχεται το τέλος μου ,, :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.