LordOfRings Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Που μπορω να βρω καμια φωτο με μια βομβα να εκριγνεται ? .. εχει κανεις ? παρομοια με αυτήν ..
spike83 Ιούλιος 11, 2005 #5 Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings Που μπορω να βρω καμια φωτο με μια βομβα να εκριγνεται ? .. εχει κανεις ? παρομοια με αυτήν .. Γενικη συζητιση για τους υπολογιστες και τα περιφεριακα τους... Nice :P:P οσο για την βομβα αν ησουν τυχερος και πηγαινες Λονδινο με μια καμερα θα εβλεπες στανταρ μια απο τις εκκρηξεις.. στο θεμα μας.. (σου) ουτε και γω εχω κατι..
oktech Ιούλιος 12, 2005 #6 Ιούλιος 12, 2005 Αν θέλεις να σοθ στείλω μερικές φωτογραφίες PM!! Όχι δεν ήμουν Λονδίνο πρόσφατα
H.A.Balafoutre Ιούλιος 12, 2005 #7 Ιούλιος 12, 2005 Κάνε, κάνε πλάκες εσύ μέσω διαδικτύου με βόμβες, να έρθει η περίφημη Σκότλαντ Γιάρντ να σε τσιμπήσει και να σου πώ εγώ μετά. Θα συμπληρώνουμε αιτήσεις αποφυλάκησης του αθώου πλήν όμως τίμιου Lord(είσαι και Λόρδος πανάθεμάσαι)ofTheRings όπως συμπληρώνουμε για το internet. :P
LordOfRings Ιούλιος 12, 2005 Author #8 Ιούλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Αν θέλεις να σοθ στείλω μερικές φωτογραφίες PM!! Όχι δεν ήμουν Λονδίνο πρόσφατα Αν μπορεις στείλε vl_stelios@hotmail.com Ειναι για καλό σκοπό ... μη φοβάστε....
kots Ιούλιος 14, 2005 #9 Ιούλιος 14, 2005 και πρόσεχε γιατί όλα παρακολουθουνται την σήμερον ημέρα το είπε και η Ε Ε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.