Maz00nga Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Γεια σας Λαμπιονια! Εχω γραψει ενα σιντι με το Νερο (ενα νερο κυρα Βαγγελιω) και στο τελος μου στραβωσε κ εβγαλε Write Error. Δεν ξερω τον λογο, δεν κοιταξα κιολας αλλα θυμαμαι οτι ειχα τσεκαρει την επιλογη Enable Buffer Underrun Protection. Πως συνεχιζεις το γραψιμο ενος δισκου αν σου γραφτηκε μεχρι την μεση ας πουμε?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 δεν εχω ξανακουσει να συνεχιζεις το γραψιμο σε ενα μισογραμμενο cd...ελπιζω να μη σε παρω στο λαιμο μου....γιατι ομως δεν το ξαναγραφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Γινεται να το συνεχισεις αν ο δισκος ειναι multisession.....Αλλα δεν θα συνεχισεισ απο εκει που σταματισε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 δε νομιζω να μιλαει για Multisession εδω, μαλλον την ωρα που το εγραφε του το εκαψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 κλασσικά μούφα δισκάκι?? τι μάρκα ήταν? επιφάνεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Ιούλιος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αυτο πιστευω και γω αγαπητε Ραχμανινοφ Μαξελ, 700αρια, προφανως δεν αντεξαν τα 48χ αλλα το write error το βγαλε την ωρα που εγραφε το Lead Out. Μετα το ξαναγραψα στα 40 κ δουλεψε... Αρα μπορουμε να σβησουμε το Θρεντ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 όχι, άστο να μείνει στην ιστορία. τα maxell δεν είναι μούφα δισκάκια πάντως, μια χαρά είναι. απλά τα 48x θα'ταν ιδιαίτερο ζόρι. προσωπικά τα cd δεν τα γράφω πάνω από 16x (εκτός αν είναι για άλλον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Ιούλιος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Μεγαλυτερη ταχυτητα = μεγαλυτερη πιθανοτητα αποτυχιας . Για τα Σιντια ηχου (και ειδικα για τους καργα πορωμενους) το 2-4 ειναι το ιδανικο (ναι ξερω οτι θελει μιση με μια ωρα ) Τωρα απο κει και περα καρφι δε μου καιγεται ειτε καει το σιντι σωστα ειτε οχι, ευτυχως η ζωη μου δεν εξαρταται απο αυτο (ακομη) Aπλα ειναι εκνευριστικο να ειναι το τελευταιο σου σιντι και να θες να γραψεις κατι και ΤΣΑΦ! παπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Ενδιαφέρον θα ήταν να ξεθάψουμε όλοι τα αρχαία μας CDR δισκάκια αυτά που έχουν γραφτεί περί τις αρχές της CDR επόχης (1995-96) και να δοκίμασουμε να τα διαβασούμε.Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποίες μάρκες και με τι χαρακτηριστικά άντεξαν στον χρόνο συντροφία με την καλή και σωστή αποθήκευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.