Ilias83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Παιδιά sorry για το ψιλο Off Topic της υπόθεσης, αλλά μήπως έχει δει κανείς πουθενά κανένα τέτοιο κυβάκι;Πάντα είχα στο σπίτι, αλλά ο τελευταίος πλήρωσε κάτι νεύρα που είχα και δυσλειτουργεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούλιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 ebay it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Δεν εννοούσα on-line μαγαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 σε παχνιδομαγαζα με επιτραπεζια για μεγαλα παιδια κατω αθηνα ειχε παρει το ματι μου πριν κανα 6μηνο...μη ρωτησεις που ακριβως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Hλια ριξε και μια ματια στη Ρεζερβα...νομιζω εχει παρει το ματι μου ρουμπικυβους στο καταστημα της Ν.Σμυρνης...εχουν και site...παρε ενα τηλ να ρωτησεις πρωτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysemer Ιούλιος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Ρε παιδιά έχει γεμίσει η Ελλάδα από πάγκους με Ρώσους και μαύρους που πουλάνε διάφοραακόμη και στις λαικές το βρίσκεις. 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 12, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Ερώτηση: Αυτό ήταν το πρώτο σου post;btw: Δεν έχω δει πουθενά σε καμια λαϊκή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούλιος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Εγώ το είδα ως δώρο στο Λουνα Παρκ στην παλιά πεντέλη στη σκοποβολή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras σε παχνιδομαγαζα με επιτραπεζια για μεγαλα παιδια κατω αθηνα ειχε παρει το ματι μου πριν κανα 6μηνο...μη ρωτησεις που ακριβως.... όντως σε τέτοια μαγαζιά κοίτα αν δε βρεις αλλού.(κάισσα etc.)Αρχική απάντηση από feanorian82 Εγώ το είδα ως δώρο στο Λουνα Παρκ στην παλιά πεντέλη στη σκοποβολή... δε χρειάζεσαι χρήμα, χρειάζεσαι στόχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.