Johnakis12 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2005 Εχω ένα χαζό πρόβλημα και δεν ξέρω και σε ποιά κατηγορία να το βάλω οπότε το έβαλα στο windows platform.Ειναι το εξής :Οταν εγκαθιστω ή τρέχω το winamp οποιαδήποτε έκδοση 5.χη ποιότητα χρώματος από 32bit γυρίζει μόνη της στα 8bit.Μετά βέβαια μπορώ να τη γυρίσω ξανά στα 32bit αλλά είναισπαστικό να γίνεται αυτό κάθε φορά.Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? τι μπορεί να φταίει ?H σύνθεση είναι :vga 9600 proοθόνη philips 17 tftp4 2.8mobo gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Yπαρχει καμια DFI στην πολυκατοικια μηπως ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Johnakis12 Εχω ένα χαζό πρόβλημα και δεν ξέρω και σε ποιά κατηγορία να το βάλω οπότε το έβαλα στο windows platform.Ειναι το εξής :Οταν εγκαθιστω ή τρέχω το winamp οποιαδήποτε έκδοση 5.χη ποιότητα χρώματος από 32bit γυρίζει μόνη της στα 8bit.Μετά βέβαια μπορώ να τη γυρίσω ξανά στα 32bit αλλά είναισπαστικό να γίνεται αυτό κάθε φορά.Εχει κανείς καμμιά ιδέα ? τι μπορεί να φταίει ?H σύνθεση είναι :vga 9600 proοθόνη philips 17 tftp4 2.8mobo gigabyte Πού το βλέπεις αυτό; Καταρχάς στις display settings στα XP σου έχει επιλογές 16Bit και 32Bit χρώμα. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα τέτοιου τύπου με καμία έκδοση του winamp είτε 2,x είτε 5,x και με παρόμοια κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούλιος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αυτό είναι το κουφό ότι στα display settings εμφανίζει ξαφνικά και την επιλογή 8bit ενώ δεν υπάρχει κανονικά. Την αλλάζω σε 32bit μετά λειτουργεί κανονικά δεν εμφανίζει επιλογή 8bit αλλά όταν το ξανατρέξω τα ίδια Drivers έχω τους 5.6 αλλά το έκανε και με άλλη εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούλιος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα visualization plugin του winamp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.