Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2005 Εχω ενα προβλημα με το BCDC++ πολλες φορες οταν παω να κανω search σε καποιο hub δεν μου βγαζει κανενα αρχειο , ενω τις πρωτες φορες που το ανοιγω μετα το install ειναι ολα οκ ... μαλλον φταιει το zone alarm αλλα και οταν το κλεινω το προβλημα παραμενει..να σημειωσω οτι με το DC++ ειναι ολα οκ οτι και να εχω ανοιχτο..τι λετε να φταιει και τι πρεπει να κανω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Λέω ότι φταίει το BCDC++ και συνιστώ να βάλεις το DC++ που έχει μπλοκέ διαφορικό και τραβάει στην ανηφόρα ανεξαρτήτως φορτίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 ναι αλλα δεν μπορω να καθορισω το upload speed οσο θελω (85% της συνδεσης) και μου κοβει πολυ σε ταχυτητα οταν κατεβαζουν απο εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Λέω ότι φταίει το BCDC++ και συνιστώ να βάλεις το DC++ που έχει μπλοκέ διαφορικό και τραβάει στην ανηφόρα ανεξαρτήτως φορτίου. μου αρέσουν οι εμπεριστατωμένες απαντήσεις μήπως παίζει κάτι με passive - active ip?? δεν το χω δουλέψει πάντως το bcdc++, dc++ μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris μου αρέσουν οι εμπεριστατωμένες απαντήσεις μήπως παίζει κάτι με passive - active ip?? δεν το χω δουλέψει πάντως το bcdc++, dc++ μόνο. Και εγω ειχα κατι τετοια προβληματα με το DC ομως. Και οντως κατι παιζονταν με το passive active ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:56] μου αρέσουν οι εμπεριστατωμένες απαντήσεις μήπως παίζει κάτι με passive - active ip?? δεν το χω δουλέψει πάντως το bcdc++, dc++ μόνο. βαλε bcdc++ μπορεις να καθοριζεις εσυ το upload spped και καποια αλλα ... κανενα αλλο προγραμμα για κατεβασμα p2p ? Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 23:10] Και εγω ειχα κατι τετοια προβληματα με το DC ομως. Και οντως κατι παιζονταν με το passive active ip. τι προβλημα ειχες kallileo ? δεν νομιζω να εχει προβλημα active και passive , βεβαια εχω active και στα δυο.. στο dc++ στο ip δεν λεει τπτ ενω στο bcdc++ λεει το ip μου.. τωρα δεν ξερω αν ειναι προβλημα αυτο , το πιο πιθανον να φταει το zone alarm εχει παρατηρησει κανεις αλλος προβλημα με zone alarm και bcdc++ η dc++ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis βαλε bcdc++ μπορεις να καθοριζεις εσυ το upload spped και καποια αλλα ... κανενα αλλο προγραμμα για κατεβασμα p2p ? δε με νοιάζει, όποιος θέλει μπορεί να παίρνει ελεύθερα.torrent και azureus να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 23:22] δε με νοιάζει, όποιος θέλει μπορεί να παίρνει ελεύθερα.torrent και azureus να δοκιμάσεις. εμενα ομως με νοιαζει γιατι με τον ΠΟΤΕ δεν κατεβαζω ουτε με 25 σχεδον παντα αντε 30 καμια φορα και Τ3 να εχει ο αλλος ... καλα αν κατεβαζουν αλλοι απο εμενα αστο.. απει και 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis βαλε bcdc++ μπορεις να καθοριζεις εσυ το upload spped και καποια αλλα ... κανενα αλλο προγραμμα για κατεβασμα p2p ? τι προβλημα ειχες kallileo ? δεν νομιζω να εχει προβλημα active και passive , βεβαια εχω active και στα δυο.. στο dc++ στο ip δεν λεει τπτ ενω στο bcdc++ λεει το ip μου.. τωρα δεν ξερω αν ειναι προβλημα αυτο , το πιο πιθανον να φταει το zone alarm εχει παρατηρησει κανεις αλλος προβλημα με zone alarm και bcdc++ η dc++ ? Απλα αν εχω active ip δεν παιζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 23:33] Απλα αν εχω active ip δεν παιζει..... και ο λογος δεν τον εχεις ψαξει ? passive ειναι λιγο πιπε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 ’μα θες τόσο πολύ να καθορίζεις την ταχύτητα του upload υπάρχουν και λύσεις στυλ netlimiter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:56] μου αρέσουν οι εμπεριστατωμένες απαντήσεις Και επειδή μιλάμε πάντα εμπεριστατωμένα... foudounia.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis και ο λογος δεν τον εχεις ψαξει ? passive ειναι λιγο πιπε... Τι να ψαξω?????Εδω δεν ξερω τι διαφορα εχουν!!!!!Αληθεια μπορει κανεις να μας διαφωτισει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Ιούλιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 23:57] Τι να ψαξω?????Εδω δεν ξερω τι διαφορα εχουν!!!!!Αληθεια μπορει κανεις να μας διαφωτισει????? H διαφορα passive/active θες να πεις?Αν εισαι active μπορεις να κατεβασεις και απο τους passive users αν εισαι passive οχι.Οδηγιες πως να γινεις activehttp://www.angelos0.com/FAQ-index-myfaq-yes-id_cat-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Και επειδή μιλάμε πάντα εμπεριστατωμένα...foudounia.zip :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 10, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 τελικα δεν φταιει ο zone alarm .. εβαλα sygate και παλι τα ιδια..τι φταιει ρε γαμωτο ?edit εβαλα και passive και παλι τα ιδια.. να βγαλω και το mcafee virus scan 8.0i ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Στο active εχει κατι παιδια που πρεπει να συμπληρωσεις.Τι ακριβως πρεπει να βαλουμε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αν είσαι πίσω από firewall και μπορείς να το ρυθμίσεις να δέχεται συνδέσεις για λογαριασμό του dc++ βάζεις στα tcp και udp ports μια πόρτα, πχ 1413, στην οποία θα δέχεται connections το dc++. Αν πάλι δεν μπορείς να ρυθμίσεις το firewall το βάζεις passive και κατεβάζεις μόνο από active χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούλιος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 έχω την εντύπωση ότι επειδή ακριβώς αυτή η έκδοση του dc σου επιτρέπει να καθορίζεις την ταχύτητα με την οποία κατεβάζουν οι άλλοι από εσένα, πολλά hub όταν ανιχνεύουν τη χρήση του σε μπλοκάρουν ή σε αποσυνδέουν......μήπως φταίει αυτό;βέβαια σου στέλνουν και μήνυμα όταν αποσυνδέεσαι απ' το hub, αλλά αν έχεις διαλέξει να μη λαμβάνεις προσωπικά μηνύματα δεν θα το βλέπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 10, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 τελικα βρηκα τι φταει οποτε βγαινω απο το internet (εχω ondsl kit και πρεπει καθε φορα να κανεις συνδεση) αλλαζει και το ip μου και το BCDC++ δεν μπορει να βρει το νεο αμεσως και αναγκαστικα το βαζω χειροκινητα..κανενα προγραμμα που να το κανει αυτο αυτοματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.