AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Αυτοί που γνωρίζουν καλά το θέμα... Μπορεί να μου πεί ποιος ISP καλυτερος στο θέμα απόδοση(ταχύτητα)/τιμή? Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Αυτοί που γνωρίζουν καλά το θέμα... Μπορεί να μου πεί ποιος ISP καλυτερος στο θέμα απόδοση(ταχύτητα)/τιμή? Ευχαριστώ.... forthnet με τις εκπτώσεις που κάνει έχει καλές τιμές, και είναι και πολύ αξιόπιστη (εκπτώσεις = στους 6μήνες δώρο άλλοι 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Ιούλιος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 21:32] forthnet με τις εκπτώσεις που κάνει έχει καλές τιμές, και είναι και πολύ αξιόπιστη (εκπτώσεις = στους 6μήνες δώρο άλλοι 2) Μια φορα εκανα το λαθος να το γυρισω σε Acn(τα εφαγα καλα) και απο τοτε ΠΑΝΤΑ Forthnet......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Εχω Tellas 512 1μιση χρονο. Ολα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιούλιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 forthnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Αυτόν τον καιρό η βιβόντι βασιλεύει στις προσφορές ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι έχεις δυνατότητα για dsl phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Vivodi δεν ξερω αν θα εβαζα.Συχνα πυκνα παρουσιαζει σοβαροτατα προβληματα.Τωρα παντως φαινεται οτι εχουν μεινει στο παρελθον αλλα ποτε δεν ξερεις.Οτενετ εχω εγω εξαιτιας του κουτιου και μπορω να πω οτι η αναβαθμιση που εκανε προσφατα ειναι αισθητη στην ταχυτητα.Ειναι σιγουρα απο τους πιο γρηγορους providers αλλα και ο πιο ακριβος αν δεν πας σε κουτι.Αλλιως forthnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.