pcfreak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 για λεπτομερειες εδω:http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=141934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 γιατί δε μου το ανοίγει.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Και δεν είναι και official... Αλλιώς θα υπήρχε στο site της LG.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιούλιος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 προχωρα πιο κατω στο thread εχει δωσει link o quikee... ΕDIT: εδωσα λινκ για το θρεντ και οχι για το firmware για να διαβασετε πρωτα μιας και δεν υπαρχει ακομα στο σιτε της LG και να αποφασισετε τι θα κανετε... Παντως οσοι το δοκιμασαν δεν ειχαν προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Τι noobas θεε μου thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αυτό είναι: http://quikee.cdfreaks.com/GSA4163A105.exeEDIT: ΠΡΟΣΟΧΗ! Το firmware δεν είναι επίσημο (από την LG) αλλά ένα modified firmware για καλύτερη ποιότητα εγγραφής! Ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στο drive σας! Η απόφαση δική σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιούλιος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 εδωσα λινκ για το θρεντ και οχι για το firmware για να διαβασετε πρωτα μιας και δεν υπαρχει ακομα στο σιτε της LG και να αποφασισετε τι θα κανετε... Παντως οσοι το δοκιμασαν δεν ειχαν προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από pcfreak [Σήμερα, στις 13:39] εδωσα λινκ για το θρεντ και οχι για το firmware για να διαβασετε πρωτα μιας και δεν υπαρχει ακομα στο σιτε της LG και να αποφασισετε τι θα κανετε... Παντως οσοι το δοκιμασαν δεν ειχαν προβλημα... Εννοείται αυτό...Εγώ έγραψα πριν ότι δεν είναι official! Καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.