Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Υπαρχει καποιο site με τιμες των αυτοκινητων στην Ελλαδα?Δεν αναφερομαι σε μεταχειρισμενα.Κατι αντιστοιχο με τις τελευταιες σελιδες περιοδικων που αναφερονται ολα τα μοντελλα και οι τιμες τους στην χωρα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούλιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 www.autotriti.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από flameboy Ρίξε μια ματιά εδώ. σε οσα λεει τιμη 0 τι σημαινει???Γιατι κοιτουσα τις φεραρι και δεν ειχε πουθενα τιμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 http://www.autotriti.gr/Auto/_Nea_Montela/times_k_AUTO.asp?marka=FERRARIουτε εδω....γαμω το μου....τωρα πως θα κανω το κουμαντο μου για να μου μεινουν καιλιγα στην ακρη για το σπιτι που χτιζω στην εκαλη??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 και στο www.4troxoi.gr εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.