giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2005 Ρε παιδια πως γινεται να σταματησουν αυτα τα πολυ ενοχλητικα pop ups που εμφανιστηκαν τις τελευταιες μερες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Δεν πιστευω οτι φταιει το ΜSN για αυτο, εκτος αν εβαλες το Plus και απο βιασυνη πατησες οκ στο να βαλει κ την διαφημηστικη π@παρια. Καλο θα ηταν ενα "ξεπλυμα" με ΑD-Aware.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Δεν εχω βαλει κανενα MSN και ετρεξα εχθες το ad aware εχοντας κανει update τα definitions πρωτα εννοειται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Υπάρχουν κάποια spyware που δε βρίσκει το adaware. Δοκίμασε με το Microsoft Antispyware (beta) μπας και κάνει κάτι. Πολλές φορές τα βρίσκουν και τα antivirus (πχ Avast).Μου έχει τύχει spyware που δεν έβγαινε με τίποτα (το adaware κάτι έβρισκε αλλά δεν το έβγαζε) και τελικά βγήκε με κάποιο άλλο πρόγραμμα (δεν το θυμάμαι, αν δε βγάλεις άκρη με τα άλλα θα το ψάξω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Δοκιμασα τα παντα και antivirus και anti spyware αλλα δεν γινεται τιποτα,το anti spyware της microsoft ναι μεν μου βρηκε καποια αλλα δεν ηταν αυτα.Οποτε το προβλημα παραμενει:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Κλείσε το messenger service των windows. Κάνε κανά search στο forum, έχει γραφτεί τουλάχιστον 3 φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Δοκίμασε με το HijackThis. Θα σου βγάλει μια λίστα με περίεργες καταχωρήσεις. Ίσως είναι εύκολο να καταλάβεις ποιες κάνουν τη ζημιά. Αν θες, πόσταρε το log που βγάζει εδώ να το δούμε...Εμένα πάντως με έσωσε σε μία περίπτωση που απέτυχαν 5-6 απ' τα πιο γνωστά anti-spyware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Rayden ΔΕΝ είναι spyware. Είναι service των windows που δέχεται μηνύματα από άλλους και στα πετάει στην οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris1 Ιούλιος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 φιλε trendy απο καθαρα προσωπικη εμπειρια, χρησιμοποιουσα το f secure το οποιο ηταν δωρεαν λογω του otenet security που ειχα, με το συγκεκριμενο antivirus μου εβγαιναν διαφορα τετοια μηνυματα, βγαζοντας το συγκεκριμενο antivirus και βαζοντας ενα αλλο δεν ξαναεμφανιστηκαν, χρησιμοποιωντας τα ιδια windows και χωρις να κανω καποια περαιτερω ρυθμιση, απο καθαρα προσωπικη εμπειρια πανταοποτε προφανως ισως κατι παιζει με spyware Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 26, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Μια και το ξεθαψε το θεματακι ο peris το προβλημα το εχω ακομη,και απενεργοποιώντας τον messenger οπως ειπε ο trendy το προβλημα εξαφανιζεται,αλλα μετα απο ενα restart ο messenger ξαναενεργοποιήτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Θα πρέπει να του αλλάξετε και το startup type από automatic σε disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από peris1 φιλε trendy απο καθαρα προσωπικη εμπειρια, χρησιμοποιουσα το f secure το οποιο ηταν δωρεαν λογω του otenet security που ειχα, με το συγκεκριμενο antivirus μου εβγαιναν διαφορα τετοια μηνυματα, βγαζοντας το συγκεκριμενο antivirus και βαζοντας ενα αλλο δεν ξαναεμφανιστηκαν, χρησιμοποιωντας τα ιδια windows και χωρις να κανω καποια περαιτερω ρυθμιση, απο καθαρα προσωπικη εμπειρια παντα οποτε προφανως ισως κατι παιζει με spyware Ξαναλέω ότι δεν είναι spyware, εμπεριστατωμένα. Πιθανόν με το πακέτο που εγκατέστησες να έκλεισε το port που δέχεται τα μηνύματα που εμφανίζονται. Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Μια και το ξεθαψε το θεματακι ο peris το προβλημα το εχω ακομη,και απενεργοποιώντας τον messenger οπως ειπε ο trendy το προβλημα εξαφανιζεται,αλλα μετα απο ενα restart ο messenger ξαναενεργοποιήτε Εκτός από το να σταματήσεις το service κάνε το και disable από maual ή automatic που είναι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.