AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 Όπως λέει και ο τίτλος.... Η ψύκτρα θα μπεί σε Ρ4 3,0 Ε Ποιον προτείνετε? Δεν με νοιάζει να έχει εως και 30 + κατι dB Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Panaflo 12άρη.Μπορείς να το βρεις στο Hacshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Enermax 120 στις χαμηλες στροφες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 CoolerMaster UV 12άρη Silent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Enermax 12ρη απλά....ειναι πολυ σιγανος και αποδοτικος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 1. panaflo2. delta3. sunon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras 1. panaflo2. delta3. sunon Μια απο τα ίδια και εγω, ή γενικότερα κάποιον 120x120x38, παιζει και ενα ωραιο θεματακι που μιλαει για αυτα αναλλυτικα ο mariosalice κανε μια αναζητηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 o coolermaster κατά τη γνώμη μου είναι για πέταμα. είμαι με thermaltake thunderblade 12άρη ο οποίος είναι πολύ ήσυχος για το 78CFM air flow που δίνει ονομαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:20] o coolermaster κατά τη γνώμη μου είναι για πέταμα. είμαι με thermaltake thunderblade 12άρη ο οποίος είναι πολύ ήσυχος για το 78CFM air flow που δίνει ονομαστικά Για δώσε κανα λινκ μαγαζιού για τον thermaltake thunderblade Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από K.K CoolerMaster UV 12άρη Silent. Και αν νομίζεις πως θα κρατήσει τον prescott στα 4ghz++ έχεις μεγάλη φαντασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras 1. panaflo2. delta3. sunon Με σειρά προτίμησης?Ο sunon επειδή έχω 2 από δ' αυτους και δεν βρίσκω εύκολα ροοστάτη(6w+ αν θυμάμαι καλά) ξέχνα τον...Το Hac είναι ακριβό ή τόσο κάνουν όλοι?Γιατί Sunon βρίσκω με 10ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Με σειρά προτίμησης?Ο sunon επειδή έχω 2 από δ' αυτους και δεν βρίσκω εύκολα ροοστάτη(6w+ αν θυμάμαι καλά) ξέχνα τον...Enermax παίδες που βρίσκουμε? http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=209 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Καλα βρε...πόση ώρα το είχες κάνει quoted?Κοιτα το edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 O enermax εχει 20 ευρω γιατι εχει και ρυθμιστη σροφων και grid κτλ κτλ κτλ.....οι sunnon ειναι απλα οι ανεμιστηρες.... τωρα δεν ξερω τι αλλο παιζει....αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος παρε delta να εχεις σιγουρα αποτελεσματα......αλλα πρπει να εχει πανω απο 30 ευρω....τον 8αρη τον ειχα παρει 22.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιούλιος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 10:21] γενικότερα κάποιον 120x120x38... ^^παρε εναν 38αρη και αν κανει θορυβο βαλε τον σε ροοστατη η δωσε 7volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Τον thunderblade εχω και εγω πάνω στην xp ησυχος είναι. Βασίκα εάν δεν σε νοιαζει η εμφάνηση (δεν εχεις παραθυρο στο κουτι κ.τ.λ) παρε 38ρη που λεμε και παραπανω. Αποδίδει πολυ καλυτερα και οσο για το θορυβο του κοβεις στροφες αλλα παραλληλα εχεις και την δυνατοτητα να τον παιζεις και τερμα οταν θες επιδόσεις. Γενικα οι 38ιδες ειναι καλυτερη σε αποδοση (ειδικα τωρα το καλοκαιρι) αλλα υστερουν σε εμφανιση και σε θορυβο οταν λειτουργουν σε φουλ στροφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Thanx guys για την βοήθεια....μάλλον παω για sunon....(άντε να ψάχνω για ροοστάτη με 7watt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 thunderblade θα βρεις νομίζω μόνο στο multirama και εκεί πάλι ΑΝ βρεις... δεν ξέρω γιατί δεν έχει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιούλιος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:49] (άντε να ψάχνω για ροοστάτη με 7watt) αν θες, δεν ειναι δυσκολο να αλλαξεις την συνδεσμολογια στο μολεξ και να εχες 7v χωρις ροοστατες...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=149101#post149101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Κοιτα...Το θέμα είναι ότι με τον ροοστάτη θα είχα και την επιλογή να το βάζω φοουλ στα benchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.