kreach Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 Γεια σας έχω το LOTR The Battle For Middle-Earth και μου βγάζει το εξής error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούλιος 7, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Ο υπολογιστής μου είναι : Intel Celeron d 2.9 GHzRAM 768 MB @ 113MHzGeForce4 MX 440 64MBΤρέχει Direct X 9c αν και μερικές φορές με έχει πετάξει έξω λέγοντας ότι "Είτε δεν τρέχω πρόσφατη έκδοση ή ότι έχω μη επαρκής GPU ή ότι δεν έχω βάλει το Hardware Acceleration στην GPU" (αυτό το έχω πάθει κ με το C&C Generals Zero Hour)Καμιά ιδέα ?Επίσης βλέπω ότι καθώς μειώνω τις απαιτήσεις απ τις ρυθμίσεις γραφικών, βλέπω ότι δεν με πετάει έξω τόσο συχνά κ μπορώ να απολαύσω κανένα δυο Skirmish, αλλά για κάποιο λόγο όταν παίζω campaign το % crash-αρίσματος αυξάνεται δραμματικά !!!!!Να αγόραζα καμιά καινούργια GPU, έστω με 50Ε μεταχειρισμένη ????? (’λλωστε αγοράζω σύντομα, όπως έχω ξαναπεί, υπολογιστή οπότε ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Aναβάθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Μηπως εχεις κανενα alcohol εγκατεστημενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Σε εμενα με MX 440 επαιζε μια χαρα..... Σε μια Τι 4200 παιτουσε artifacts με τουσ ιδιους drivers..... ..και οποτε ηθελε ξεκινουσε.... Τι να πω μηπως φταιν οι drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούλιος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Δεν νομίζω... αν δεν κάνω λάθος, πέρα απ το CD με τον Driver, έχω κάνει όσα updates βρήκα ...Θα δοκιμάσω αγοράζοντας μια σχετικά καινούργια GPU (128 ΜΒ) ~60Ε και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.