Kyaner Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 http://vex.xvar.net/hair/Τα σχόλια δικά σας.Απλά ελπίζω να μην το έχει κάνει άλλος ποστ νωρίτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 εχω ενα μιξερ,μπορω να το βαλω στην καρτα γραφικων Τι καθονται και κανουν ρε γ@μ@το χαζοι ανθρωποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Απαράδεκτος ο τύπος αυτό δεν είναι υπολογιστής και πιστεύω ότι έχει χαθεί η ουσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbas Ιούλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Ο τύπος είναι .......πυροβολημένος Αυτό μάλον κάτι σε Turbodiesel μου φέρνει στο μυαλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 τι βλακειες καθεται και κανει ο κοσμος αμα βαριεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιούλιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Η ανάγκη για ψύξη τον ώθησε στα άκρα :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούλιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Το θέμα είναι ότι ο τύπος έριξε πολλή δουλειά σε λάθος ιδέα. Εάν ήταν μέλος του lab σίγουρα θα διοχέτευε διαφορετικά την ενέργεια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Απλα Ε Λ Ε Ο Σ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Ιούλιος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Ήμαρτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 ελεινη κατασκευη!πολυ μουφα!μπαβο του παντος για το κουραγιο του!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Έλεος!Τι άλλο θα δούμε από αυτούς τους αμερικάνους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Η αλήθεια είναι οτι έριξε δουλειά το παλικάρι... Όσο για το αποτέλεσμα δεν θα το κρίνω. Απλά πιστεύω πως είναι καλο κανεις να πειραματίζεται και να πρόσπαθει να αλλάξει τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azah Ιούλιος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 μηπως έχουμε μπει στο τριπακι του κορεσμου των ιδεών για καινουρια πράγματα και πρακτικες?????:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Ο τύπος μου έδωσε ιδέα....Εχω και μια σκουπα 1500W αμα τη βαλω να φυσάει λεω να τη μονταρω και να τη πεταξω στον επεξεργαστή...Λετε να εχω προβλημα με το θόρυβο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από micron Ο τύπος μου έδωσε ιδέα.... Εχω και μια σκουπα 1500W αμα τη βαλω να φυσάει λεω να τη μονταρω και να τη πεταξω στον επεξεργαστή...Λετε να εχω προβλημα με το θόρυβο?? Ε, κοιτα, θα έχεις, αλλά άμα την ανοιξεις και βάλεις εσωτερικα στα τοιχοματα ηχομονοση........ πιστευω...... οτι παλι θα εχεις....... :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 01:18] Έλεος!Τι άλλο θα δούμε από αυτούς τους αμερικάνους... μάλλον βρετανός είναι...πάντως οφείλουμε να του πούμε ένα bravo για τον κόπο του και μονο. και ίσος αυτό να τον οδήγηση κάπου αλλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Ιούλιος 8, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Νάι ’γγλος ειναι ο ασθενής μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από firefox μάλλον βρετανός είναι...πάντως οφείλουμε να του πούμε ένα bravo για τον κόπο του και μονο. και ίσος αυτό να τον οδήγηση κάπου αλλου... Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Λοιπόν... έβαλε αντλία-τανκ για να ψύχει το σωλήνα...Ξέχασε ο μλκς να βάλει κάτι για να ψύχει την αντλία όμως... τστστσς... θα πάει όλος ο κόπος του χαμένος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Δεν αλλαζετε και τον τιτλο σιγα σιγα???????...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.