SLN Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2005 Σημερα το πηρα... Το βραδακι θα παω σπιτι να το δω.... 2 dvd παιχνιδι. Στο gamespot λεει οτι το δυνατο σημειο του ειναι η υποθεση, καλες ερμηνειες απο Cary Elwes κ.α. Βεβαια τωρα με τα MMORPG τι να "αερισει" ενα απλο RPG... αλλα για μας τους μη onliners καλα ειναι και τα single player... Περισσοτερα το βραδυ
alex_000 Ιούλιος 7, 2005 #2 Ιούλιος 7, 2005 Δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια αλλά περιμένω με πολύ ενδιαφέρων τις εντυπώσεις σου. Ψαχνω και εγω κανα single player rpg αυτο τον καιρο (και ας μην είναι και το καλύτερο)
unstoppable Ιούλιος 7, 2005 #3 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN........ 2 dvd παιχνιδι..... Ελεος ρε, 1 dvd ειναι απλα ειναι μεγαλο, ακου 2 dvds :P
No Quarter Ιούλιος 7, 2005 #4 Ιούλιος 7, 2005 Το Demo πάντως που έπαιξα δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κάμερα ιδιαίτερα που ήταν τελείως κατακόρυφη και χωρίς δυνατότητα αλλαγής πέρα απο (περιορισμένο IMHO) zoom-in / zoom-out με ενόχλησε σε βαθμό που δεν μπορούσα να παίξω το παιχνίδι επειδή δεν κατάβαινα τι γινόταν γύρω μου.
SLN Ιούλιος 7, 2005 Author #5 Ιούλιος 7, 2005 εγω σε 2 το πηρα.... βεβαια δεν το εχω αποσυμπιεσει ακομα.....
spc Ιούλιος 7, 2005 #6 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN εγω σε 2 το πηρα.... βεβαια δεν το εχω αποσυμπιεσει ακομα..... πάλι κότσο σε έπιασαν εμ βέβαια, με αυτό το θέαμα πάλι καλά που δεν σου πούλησαν και blu ray
spc Ιούλιος 7, 2005 #7 Ιούλιος 7, 2005 αν πήγαινες έτσι, μπορεί να το έπαιρνες και σε μία δισκέτα 360Κ
SLN Ιούλιος 7, 2005 Author #8 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:33] Ελεος ρε, 1 dvd ειναι απλα ειναι μεγαλο, ακου 2 dvds :P χεχεχε
NoDsl Ιούλιος 7, 2005 #9 Ιούλιος 7, 2005 Ρε γίνετε άνθρωποι επιτέλους.....τι photo έιναι αυτές? Μπαίνουν και γυναικόπαιδα.... Τα εν οίκο μη εν δήμο......
spc Ιούλιος 7, 2005 #10 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Ρε γίνετε άνθρωποι επιτέλους.....τι photo έιναι αυτές? Μπαίνουν και γυναικόπαιδα.... για την πρώτη φωτό λες, ε; ναι, έχεις δίκιο, το παράκανα....
SLN Ιούλιος 7, 2005 Author #12 Ιούλιος 7, 2005 7.26G install ειναι το full, αλλα επειδη το τρεχω απο το deamon tools αρκουμαι στο 1G install.Ψιλο καλα γραφικα, οχι τιποτα ιδιαιτερο. Πολυ καλες ερμηνειες, καλουλι χιουμορ, δεν εχει και πολυ σχεση με το original bard's tale... Με τον χειρισμο ή θα τον συνηθισει καποιος ή θα σκοτωσει οποιοδηποτε ενδιαφερον για το παιχνιδι... 3 πληκτρα, τουλαχιστον για να κανεις ενα spell.... Απαραδεκτο. Δειχνεις με το RMB που θα πας και με το LMB βαρας. Τα WASD ειναι μονο για να περιστρεφουν την οθονη (A,D) και να zoomαρουν (W,S). Τεσπα... πιο πολυ hack and slash αισθηση, παρα RPG...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.