Jump to content

ΒARD'S TALE remake

SLN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημερα το πηρα...

Το βραδακι θα παω σπιτι να το δω....

2 dvd παιχνιδι.

Στο gamespot λεει οτι το δυνατο σημειο του ειναι η υποθεση, καλες ερμηνειες απο Cary Elwes κ.α.

Βεβαια τωρα με τα MMORPG τι να "αερισει" ενα απλο RPG... αλλα για μας τους μη onliners καλα ειναι και τα single player...

:D

Περισσοτερα το βραδυ

Δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια αλλά περιμένω με πολύ ενδιαφέρων τις εντυπώσεις σου. Ψαχνω και εγω κανα single player rpg αυτο τον καιρο (και ας μην είναι και το καλύτερο)

Αρχική απάντηση από SLN

........

2 dvd παιχνιδι.....

Ελεος ρε, 1 dvd ειναι απλα ειναι μεγαλο, ακου 2 dvds

:p :P :p

Το Demo πάντως που έπαιξα δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κάμερα ιδιαίτερα που ήταν τελείως κατακόρυφη και χωρίς δυνατότητα αλλαγής πέρα απο (περιορισμένο IMHO) zoom-in / zoom-out με ενόχλησε σε βαθμό που δεν μπορούσα να παίξω το παιχνίδι επειδή δεν κατάβαινα τι γινόταν γύρω μου.

εγω σε 2 το πηρα.... βεβαια δεν το εχω αποσυμπιεσει ακομα.....

Αρχική απάντηση από SLN

εγω σε 2 το πηρα.... βεβαια δεν το εχω αποσυμπιεσει ακομα.....

πάλι κότσο σε έπιασαν

εμ βέβαια, με αυτό το θέαμα πάλι καλά που δεν σου πούλησαν και blu ray

post-1061-1416072072,2839_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:33]

Ελεος ρε, 1 dvd ειναι απλα ειναι μεγαλο, ακου 2 dvds

:p :P :p

χεχεχε

post-1498-1416072072,541_thumb.jpg

Ρε γίνετε άνθρωποι επιτέλους.....τι photo έιναι αυτές? Μπαίνουν και γυναικόπαιδα....

Τα εν οίκο μη εν δήμο......:hehe:

Αρχική απάντηση από NoDsl

Ρε γίνετε άνθρωποι επιτέλους.....τι photo έιναι αυτές? Μπαίνουν και γυναικόπαιδα....

για την πρώτη φωτό λες, ε;

ναι, έχεις δίκιο, το παράκανα....

:p

7.26G install ειναι το full, αλλα επειδη το τρεχω απο το deamon tools αρκουμαι στο 1G install.

Ψιλο καλα γραφικα, οχι τιποτα ιδιαιτερο. Πολυ καλες ερμηνειες, καλουλι χιουμορ, δεν εχει και πολυ σχεση με το original bard's tale... Με τον χειρισμο ή θα τον συνηθισει καποιος ή θα σκοτωσει οποιοδηποτε ενδιαφερον για το παιχνιδι... 3 πληκτρα, τουλαχιστον για να κανεις ενα spell.... Απαραδεκτο.

Δειχνεις με το RMB που θα πας και με το LMB βαρας. Τα WASD ειναι μονο για να περιστρεφουν την οθονη (A,D) και να zoomαρουν (W,S).

Τεσπα... πιο πολυ hack and slash αισθηση, παρα RPG...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.