Trooper Σεπτέμβριος 2, 2005 #181 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Μουμπλεμουμπλε εχω χάσει επεισόδια εδώ Αξίζει ενας μικρός και να τον χώσω στο vapo? ή δε λεει και πολλά ? Ροοτακο στο wow ειδες διαφορά? Γιατι αν δεν ειδες ...:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 2, 2005 #182 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Εγώ πιστευω οτι γενικοτερα αξιζει ειδικα αμα ασχολεισε με μουλτιμηντια.... Τώρα αμα ασχολεισαι μονο με wow...........Πιστευω οτι ο fx ειναι καλυτερος απο εναν μικρο λογο της cache του......... Τώρα αμα μπρηζωθηκες για 4800+ ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #183 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:05] Για να περνάει ευχάριστα η ώρα, να παίζετε Juiced είναι multithreaded. αυτο με τα αμαξια στυλ crash test dummies????? αν ειναι αυτο και κατεβεις κεντρο αυριο το μεσημερακι κατα τις 1 φερε μια κοπια...... θενκςςςςςςς:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2005 #184 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def me ton fx den eisai euxaristhmenos?min me mprizonis kai eimai etoimos gia kanenan 57:hmm: Τι σε νοιάζει αν είναι αυτός ευχαριστημένος? Εσύ είσαι?Και κόψε ποια τα γκρικλις δεν μπορώ να τα βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2005 #185 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Μουμπλεμουμπλε εχω χάσει επεισόδια εδώ Αξίζει ενας μικρός και να τον χώσω στο vapo? ή δε λεει και πολλά ? Ροοτακο στο wow ειδες διαφορά? Γιατι αν δεν ειδες ...:bye: WoW, ζήτημα να έχω παίξει 1 ώρα από τότε που έστησα το πισι Ότι διαφορά είδα, μάλλον οφείλετε στην 7800gtx παρά στον επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #186 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 01:01] gia na gnorizete kati protou arxiso kai grafo griklis pira prota adia apo ADMIN με την προυποθεση οτι γυρνωντας θα τα διορθωσεις ολα μιας και στη σουηδια δεν παιζουν ελληνικα......λεγε τα ολα καθαρα για να μην γινεσαι παρεξηγισιμος.......:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2005 #187 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει την Σουηδία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #188 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:03] με την προυποθεση οτι γυρνωντας θα τα διορθωσεις ολα μιας και στη σουηδια δεν παιζουν ελληνικα......λεγε τα ολα καθαρα για να μην γινεσαι παρεξηγησιμος.......:...: Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 01:05] ama sas enoxli ayto stamatao na grafo εμενα δεν με ενοχλησες μιας και γνωριζω την συμφωνια οτι ειναι οκ να ποσταρεις απο σουηδια που εισαι και δεν εχει ελληνικα.....αλλα γυρνωντας να διορθωσεις τα ποστ σου.ετσι κανεις δεν σου απαγορεψε να ποσταρεις οσο καιρο εισαι εκει.......αρκετοι ομως που δεν το γνωριζουν....οποτε και συ αν θες να εισαι ενταξει με ολους και κανενας να μην εχει προβλημα ποσταρε οχι απλα οτι εχεις παρει αδεια(γιατι μπορει να πουνε μερικοι τι ειν τουτος?κανας VIP?ανεφερε οσα ειπα και γω και δεσμευσου οτι θα τα διορθωσεις οταν γυρισεις ολα.......ριξε και μια συγγνωμη στο αναλογο θρεντ για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι α και που ειστε..........για να μην μου χαλατε το θρεντ σβηστε τα ασχετα ποστ αυτης της σελιδας.....θα κανω το ιδιο σε λιγα λεπτα.......θενκςςςςςςς:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 3, 2005 #189 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Εγώ πιστευω οτι γενικοτερα αξιζει ειδικα αμα ασχολεισε με μουλτιμηντια.... Τώρα αμα ασχολεισαι μονο με wow...........Πιστευω οτι ο fx ειναι καλυτερος απο εναν μικρο λογο της cache του......... Τώρα αμα μπρηζωθηκες για 4800+ ........ E δε νομίζω για 4800.... Ειναι κομματάκι ακριβούτσικος... Αρχική απάντηση από RootX WoW, ζήτημα να έχω παίξει 1 ώρα από τότε που έστησα το πισι Ότι διαφορά είδα, μάλλον οφείλετε στην 7800gtx παρά στον επεξεργαστή. Χεχε οκ τοτε εκανα τη σωστή επιλογή Αντε μπες και στο wow καμια φορά! Αρχική απάντηση από def me ton fx den eisai euxaristhmenos?min me mprizonis kai eimai etoimos gia kanenan 57:hmm: Μπα μια χαρα ευχαριστημένος ειμαι, ειδικα και με το vapo το μηχάνημα πεταει. Απλα ετσι για την αλλαγή... Περασε καιρός που τον αγόρασα, κοντευει χρόνος! Δε τον αλλάζω, απλα ετσι για να γίνεται κουβέντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Σεπτέμβριος 3, 2005 #190 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Def μαλλον την εχει παρει ηδη αφου εχει ηδη στης αγγελειες τις 2 6800gt.Εχω δικιο Trooper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 3, 2005 #191 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από FLO Def μαλλον την εχει παρει ηδη αφου εχει ηδη στης αγγελειες τις 2 6800gt. Εχω δικιο Trooper? Σχεδόν έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Σεπτέμβριος 6, 2005 #192 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 3800+ ccbwe 0526wpmw s&m stable προς το παρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #193 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από hadji_a [Σήμερα, στις 17:38] 3800+ ccbwe 0526wpmw s&m stable προς το παρων :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ντεμν χι ιζ γκουυυυυντττττττ :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ποσους μειον εχεις εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 6, 2005 #194 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από hadji_a [Σήμερα, στις 17:38] 3800+ccbwe 0526wpmws&m stable προς το παρων ΟΜG!!!!!!!2700 με τετοια ταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Σεπτέμβριος 6, 2005 #195 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 -6 snm full load.(πανω απο 10 βαθμους διαφορα με τον προηγουμενο venice στην ιδια συχνοτητα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 6, 2005 #196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ειναι το cd (toledo) stepping ετσι??Μεχρι στιγμης παει ιδια με τον δικο μου στου chroma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 6, 2005 #197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 τελικά οι 526 πάνε πολύ καλά. 2700 με 1.264!! Στους 527 το μαμα ρεύμα είναι 1,316. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 6, 2005 #198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 18:18] τελικά οι 526 πάνε πολύ καλά. 2700 με 1.264!! Στους 527 το μαμα ρεύμα είναι 1,316. οχι ρε, κι εμας 1.2ΧΧ δειχνει το cpu-z Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Σεπτέμβριος 6, 2005 #199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 18:10] Ειναι το cd (toledo) stepping ετσι??Μεχρι στιγμης παει ιδια με τον δικο μου στου chroma... Ναι.Νομιζω το 1.3 cpuz διαχωριζει μεταξυ manchester(BH-E4) και toledo(JH-E6). Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 6, 2005 #200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 18:24] οχι ρε, κι εμας 1.2ΧΧ δειχνει το cpu-z σε μενα δειχνει 1,312(οχι 1,316 που ελεγα ) http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18246 και ο πυρηνας ειναι manchester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.