Jump to content

Athlon X2 Database & Overclocking

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 23:18]

πολυ καλος dagalidi!

δεν νομιζω να τον clockαρω ιδαιτερα, προοριζετε για το 24/7 ... 2600 με νερο και λιγο ρευμα ειναι αρκετα.

Με εχει εκπληξει το ποσο κρυο ειναι το CPU! (cooling hyper6)

Και εγώ δεν το δουλεύω σε αυτό το Vcore...

Στα 2800 θέλει περίπου 1.45 για μείνει σταθερό αλλά άμμα κλείσω το Case έχω περίπου 51C με την ΧΡ120.

Εγώ για 24/7 με βλέπω στα 2700@1.375 Vcore :T:

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Kαλησπέρα,

Αγόρασα και εγώ χθές έναν AMD X2 3800 CCBWE 0548RPMW κομμένος Toledo Core.Όλο το βράδυ s&m στα 2.8GHz με 1.52 Vcore χωρίς λάθη.Καλά είναι νομίζω.

Με 1.6V σκαλώνει στα 2.9GHz και είναι ασταθής.Με προβλημάτισε η θερμοκρασία που παίζει από 31 βαθμούς και με S&m 100% το πρωί είδα στο history ότι χτύπησε 62 βαθμούς (αυτό σημαίνει X2 τελικά :tomato: :tomato: ).

Ψύκτρα έχω XP120 με Delta αλλά παίζει με χαμηλές στροφές.Mε καλή υδρόψυξη τα παλεύει τα 3ghz ή χλωμό?

Αρχική απάντηση από Gabriel

Ψύκτρα έχω XP120 με Delta αλλά παίζει με χαμηλές στροφές.Mε καλή υδρόψυξη τα παλεύει τα 3ghz ή χλωμό?

Χλωμο.... Κι εμενα καπως ετσι παιζει αλλα με νερο δεν ειδα 3Ghz.

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 22:38]

τα 3g δεν ειναι χλωμα για εναν 4800+ και λιγο νερακι ομως :D

http://img.photobucket.com/albums/v503/eedse/sweetdualcore3g.jpg

Εγω απο βδομαδα θα δωκιμασω εναν opteron 170,ιδιο stepping με του ergotelis και FLO:devil:

Αρχική απάντηση από phil

Εγω απο βδομαδα θα δωκιμασω εναν opteron 170,ιδιο stepping με του ergotelis και FLO:devil:

Μυρίζει phase η υπόθεση,το κακό είναι ότι φαίνεται οι 170 με τέτοιο stepping να έχουνε πολύ υψηλό coldbug,μερικοί λένε ακόμα και στους 5 βαθμούς δεν παίζανε!!Έλεος!!

Ελπίζω να είσαι τυχερός!

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 21:22]

CPU: A64 x2 4400+ @ 2706MHz (11x246 1:1)

Stepping: ? (πάλι δεν το σημείωσα.... από το Πλαίσιο αγορασμένος τον Ιανουάριο)

Voltage: 1.6v

RAM: 2x1024MB GSkill HZ DDR500@246MHz 3-3-3-7 1T

Cooling system: Zalman Cu7700

Temps: idle->40C // load->54

Πολλά δίνεις για αέρα.... :(

Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 23:05]

Μυρίζει phase η υπόθεση,το κακό είναι ότι φαίνεται οι 170 με τέτοιο stepping να έχουνε πολύ υψηλό coldbug,μερικοί λένε ακόμα και στους 5 βαθμούς δεν παίζανε!!Έλεος!!

Ελπίζω να είσαι τυχερός!

Για να δουμε....:rolleyes:

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Πολλά δίνεις για αέρα.... :(

Το ξέρω. Αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τρέξω τις μνήμες στα default.

Κανονικά ήθελα να τρέχω στα 2500ΜΗζ με 1,45V και τις μνήμες 1:1 αλλά για κάποιο λόγο οι μνήμες αρνούνται να παίξουν στα 250ΜΗζ. Μάλλον τα UCCC δεν τα πάνε καλά με το VIA (με τα Micron δεν είχα τέτοιο πρόβλημα).

Για να αξιοποιήσω λοιπόν τις μνήμες βάζω διαιρέτη, ανεβάζω ΗΤΤ και τρέχω ψηλά τον επεξεργαστή με -αναπόφευκτα- υψηλό voltage.

Πάντως είναι σταθερό εκεί και τρέχει πολύ καλά. Δε ξέρω αν το καλοκαίρι έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Αλλά έως τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν.... :p

στον X2 εγιναν και καποιες δοκιμες μηπως παιζει καλα σε phase ... δυστηχως ομως δεν επαιζε καθολου καλα με θερμοκρασιες κατω απο 235 (max htt 250 περιπου), με λιγο ζορυ ομως και ρυθμισμα στο phase για να δουλευει χαλια (lol) πηραμε αυτο

post-1377-1416072474,6681_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:53]

στον X2 εγιναν και καποιες δοκιμες μηπως παιζει καλα σε phase ... δυστηχως ομως δεν επαιζε καθολου καλα με θερμοκρασιες κατω απο 235 (max htt 250 περιπου), με λιγο ζορυ ομως και ρυθμισμα στο phase για να δουλευει χαλια (lol) πηραμε αυτο

Mήπως θα πρέπει να σου στείλω τον δικό μου, τον καινούργιο 3800 X2 ?????

Eίμαι πολύ περίεργος να δω πως τα πάει σε Phase .... :D

Το ωραίο είναι πως έχει ακριβώς το ίδιο stepping με τον προηγούμενο που είχα ..... :D

ADA3800DAA5BV

LDBHE 0541RPDW

Z82218AJ40041

Το ωραίο είναι πως έχει ακριβώς το ίδιο stepping με τον προηγούμενο που είχα ..... :D

ADA3800DAA5BV

LDBHE 0541RPDW

Z82218AJ40041

χμμμμμ don't tease me :devil:

ADA3800DAA5BV

LDBHE 0541RPDW

Z82218AJ40041

oloi οι Χ2 με LDBHE δεν εχουν coldbug...:D

x2 3800 testing

3800X2_014.jpg

X2_3800_330x10.jpg

ενψ εφτασε και εδω για screenshot Μονο.....

X2_38003304.jpg

αυτο που καταλαβα με τα τσιπ φτιαγμενα το 2006 ειναι οτι θελουν πολυ μα πολυ ρευμα αλλα πανε......

no coldbug με SS ουτε σε θερμικρασιες ουτε σε HTT

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ελπίζω να είσαι τυχερός!

To coldbug δεν ειναι παντα οτι δεν παιζουν σε αρνητικες θερμοκρασιες...αλλα πολλες φορες σε χαμηλες θερμοκρασιες δεν ανεβαινει καθολου το HTT...:D

Αρχική απάντηση από esdee

Βαλε διαιρετη 466 ή 500......kai παλι να μου πεις αν εξαφανιστηκε το coldbug issue...:D

Με λίγα λόγια βρε Βασίλη, αυτή η CPU που έχω, έχει όλα τα προσόντα να κάνει θαύματα πάνω σε Phase αφού είναι παραγωγής 05 και ακούει στο ρεύμα και μάλιστα χρειάζεται λίιιιγο ρεύμα να σκαρφαλώσει ψηλά ...... :D

attachment.php?s=&postid=346191

Μόνο που αυτή η CPU είναι άτυχη γιατί το πολύ πολύ να δροσιστεί με νεράκι σε καμμιά βδομάδα.... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.