kallileo Φεβρουάριος 3, 2006 #421 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Τιποτα ακομα. Θα ζητησω απο καποιον σημερα να μου φερει στον καφε ενα ζευγαρι για να δοκιμασω το ΣΚ. Το πως θα τα παει θα δειξει.... Αντε να βγαλουμε και κανενα νουμερακι γιατι μονο με screenshot δουλεια δεν γινεται.... θεσ να σου φερω τις 2χ256????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2006 #422 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo θεσ να σου φερω τις 2χ256????? Και δεν τις φερνεις? Αν και θα προτιμουσα τιποτα 2χ1GB για να τεσταρω κιολας αν θα αγορασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 3, 2006 #423 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Και δεν τις φερνεις? Αν και θα προτιμουσα τιποτα 2χ1GB για να τεσταρω κιολας αν θα αγορασω. Θες να σου στειλω εγω κατι 256αρια που πανε 284 benchable???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 3, 2006 #424 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Πανω απο 3 γιγα μνημη σημερα στο καφε μονο για το ζαχο :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2006 #425 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Sisman Πανω απο 3 γιγα μνημη σημερα στο καφε μονο για το ζαχο :worship: Θα περιμενω... Να δω αν αξιζει να παρευρεθω, ειδαλλως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Φεβρουάριος 3, 2006 #426 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Και ο δικός μου ο Χ2 3800+ το σύστημα: asus a8n32 sli deluxe 2χ1g mushkin redline xp 4000 2χ74g raptors raid0 6800gt 256ddr3 στον επεξεργαστή δεν έχω πειράξει τίποτα αλλο εκτός απο πολλαπλασιαστή , fsb και ρεύμα με overvolting που μου έδωσε τάση 1.6v. και δεν μπόρεσα να δώσω παραπανω δεν ξέρω τον τρόπο ίσως? πείτε μου και εσείς τι γνώμη σας. με αυτες τις ρυθμισεις δεν κατάφερε να τρέξει 3d, αλλα μόνο Spi 1M (δεν δοκίμασα 32Μ) . Μέχρι και τα 8.5 x 325fsb τα κάνει όλα κανονικότατα και σταθερότατα. Η ψυξη είναι με νεράκι. Οσον αφορά τις μνήμες δεν τις εχω πειράξει καθόλου εκτός από ρευμα 2.8v. Για το stepping με ποιόν τρόπο μπορώ να το δω χωρίς να βγαλω το waterblock για να σας το πω? Αυτά τα ολίγα αν έχετε κάποιο σχόλιο ευχαρίστως να μου το πείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2006 #427 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Θα περιμενω... Να δω αν αξιζει να παρευρεθω, ειδαλλως... ειδαλλως μας εχεις χεσμενους οπως παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2006 Author #428 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 14:39] Θα περιμενω... Να δω αν αξιζει να παρευρεθω, ειδαλλως... να πας να δεις τα παιδια ρε ζωο.....γιδι....ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....κραααΑΑααΑΑα εγω οποτε ανεβαινω σαλονικα τηλεφωναω να σας δω...........ΟΥΥΥΥΥΥ ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μας πηρες εναν 3800 που δεν ειναι τοσο γκεη σαν τους δικους μας και ακουει στο ρευμα και μας το παιζεις υψηλη κοινωνια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 3, 2006 #429 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Ας Αρχίσουν οι χοροί.... Επιτέλους άρχισα να στρώνω την DFI ... Μαμώ το κέρατό μου..... Εδώ είμαι με 1.425 Vcore και έχω κάνει ελάχιστα τεστ σταθερότητας αλλά φαίνεται να βγάζει το μισάωρο στο S&M.... Oι μνήμες είναι περίπου στα 238 @ 3-4-4-7.... Ζαχούλη σου έρχομαι..... Φυσικά με αέρα της κακιάς ώρας αφού δεν έχω το κουράγιο για σήμερα να ξαναβάλω την ΧΡ120... Στόχος μου τα 2900 όσο σταθερά γίνεται.... http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=68939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2006 #430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 ’ρε Dag...Από τα 2500 πήγες στα 2600 και τώρα στα 2900...μετά 8α μας πείς 3γιγα για καθε μερα αλλιώς τον πετάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 3, 2006 #431 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 21:22] ’ρε Dag... Από τα 2500 πήγες στα 2600 και τώρα στα 2900...μετά 8α μας πείς 3γιγα για καθε μερα αλλιώς τον πετάω... Πειράζει που τα θέλω όλα ????? Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα αφού οι μεγαλύτερες τάσεις πετάνε τις θερμοκρασίες στα ύψη... Στο παραπάνω OC έχω load 57C αν λέει αλήθεια ο σένσορας της μητρικής και το ΒΙΟΣ...:whistling Πάντως η CPU τραβάει καλά και ίσως με αναγκάσει σε νέα έξοδα για να ξαναβάλω νεράκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 3, 2006 #432 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Μου θύμησες την παροιμία"Οι μεταξωτοί κώλοι θέλουν μεταξωτα βρακιά.."Αρχιδαρ@@ επεξεργαστή δεν ήθελες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 3, 2006 #433 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Tελικά δεν είμαι σταθερός εδώ , αφού μόλις η cpu φτάσει 60C (40 Λεπτά 100% Σ&Μ) => freeze.... Mάλιστα.... Θέλω νερό να δροσιστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 4, 2006 #434 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από unseen ειδαλλως μας εχεις χεσμενους οπως παντα... Μπα δεν παιζει κατι τετοιο... απλα το βρισκω καθαρη ταλαιπωρια να ξεκινησω απο τον Ευοσμο για τον Λευκο Πυργο, στις 6 το απογευμα της Παρασκευης με της π@@τ@ν@ς την κινηση για να πιω εναν καφε μιας ωρας. 2Ωρες θελω για την διαδρομη και μια ωρα να κατσω εκει... Προτιμησα να κατσω σπιτι να κοιμηθω λογω πρωινης βαρδιας στην δουλεια και μετα να μονταρω την VGA. Αρχική απάντηση από greekfragma να πας να δεις τα παιδια ρε ζωο.....γιδι....ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....κραααΑΑααΑΑα εγω οποτε ανεβαινω σαλονικα τηλεφωναω να σας δω...........ΟΥΥΥΥΥΥ ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μας πηρες εναν 3800 που δεν ειναι τοσο γκεη σαν τους δικους μας και ακουει στο ρευμα και μας το παιζεις υψηλη κοινωνια........ Χεσμενο τον εχω μεγαλε τον 3800. Ενα παιχνιδι εψαχνα να παιξω χθες και δεν υπηρχε τιποτα σπιτι..... Και σε το κραξιμο γιατι αυτο ειναι αποκλειστικοτητα μου....Γεωργαντα,ε, Γεωργαντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 4, 2006 #435 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 παρε λεωφορειο ρε.......πανω απο 30 λεπτα δεν κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 4, 2006 #436 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo παρε λεωφορειο ρε.......πανω απο 30 λεπτα δεν κανει. Πλακα με κανεις ρε? θελω 45 λεπτα με το αυτοκινητο και το λεωφορειο θα κανει μιση ωρα?... Μην μπερδευεσαι, στην Ελλαδα γυρισες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 4, 2006 #437 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Δυστυχως ή ευτυχως εμπειρια σου στα λεωφορεια δεν μπορει να συγκριθει με την δικη μου. Ελα ρε εγω απο Κορδελιο με 2 λεωφορεια κανω το πολυ 40 λεπτα. Απο Ευοσμο και με ενα φτανεις. Το προβλημα ειναι που να παρκαρεις το αυτοκινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 4, 2006 #438 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Μόλις πήρα ένα οπτερον 165 0551 WPMW Δεν έχω ασχοληθεί πολύ κ δεν ξέρω πόσο μπορεί να φτάσει Μία φοτο όλα Default με μαμά ψύξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Φεβρουάριος 4, 2006 #439 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 οραιος piero μονο που στο sp2004 να θεσεις το ενα cpu 0 και το αλλο cpu 1. και να uncheck το No Affinity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 4, 2006 #440 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 20:26] Μόλις πήρα ένα οπτερον 165 0551 WPMWΔεν έχω ασχοληθεί πολύ κ δεν ξέρω πόσο μπορεί να φτάσειΜία φοτο όλα Default με μαμά ψύξη Ουαου...φαινεται πολυ καλος! Μπραβο, σιγουρα εχει δρομο ακομη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.