kallileo Ιανουάριος 22, 2006 #361 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αν ο δικος σου ειναι μπανανα τοτε ο δικος μου τι ειναι........?????Κωλοφαρδε ποσο εθελες να παει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 22, 2006 #362 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Οκ δεν ειμαι απαιτητικος αλλα τα 2700 επρεπε να τα εχει με μαμα ταση, εστω και με αυτη την ψυξη(για να μην πω με την μαμα ψυξη).Τεσπα, επειδη θελω και την ησυχια μου, αυτες τις μερες θα δοκιμασω να βαλω και νερακι. Αν ολα πανε καλα θα εχω τουλαχιστον 2800 για καθε μερα με λιγοτερο απο 1.48. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 22, 2006 #363 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Tι λες βρε Ζαχο?Ξερεις πολλους που να φτανει 2.7 με μαμα ταση?Εδω καλα καλα ουτε με πολυ ταση δεν τα φτανουν μερικοι.. .Παντως ειναι απιστευτα κρυο το τσιπακι..πως γινεται δεν μπορω να καταλαβω!Σιγουρα δεν φταιει η επαφη του ihs με τον πυρηνα γιατι το εχω δοκιμασει. kallileo τελικα εβγαλες ακρη με το memtest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2006 #364 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Απλα μαλλον δεν γουσταει ο controller bh δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 22, 2006 #365 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Μια χαρά είναι το bandwidth. Και στους san diego το ίδιο χαμηλά δείχνει το memtest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 22, 2006 #366 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Μα ειναι φυσιολογικο να εχω παραπανω εγω με 2.5-3-3-8?Ενταξει ειναι 2*1gb και βγαζει κατι παραπανω,αλλα αν ο kallileo τα εχει τσιτα οπως λεει,τοτε θα 'πρεπε να εχει 3300+(αν θυμαμαι καλα οταν ειχα τον venice μου).Εκτος αν οντως οι san diego/toledo εχουν μικροτερο unbuffered.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 22, 2006 #367 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Εγω απ'οτι ξερω οι San Diego δειχνουν μικροτερο unbuffered. Για τους Τολεντο και Μαντσεστερ δεν ξερω τι παιζει.Υ.Γ. Μπανανα ειναι....Αν ηταν @ρχιδ@ρ@ς θα ακουγε και στο ρευμα....ο παλιοgay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 22, 2006 #368 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αν ισχυει αυτο(προσωπικα δεν το γνωριζα γι'αυτο και μου κανει εντυπωση) τοτε ειναι οκ το αποτελεσμα του kallileo.Ο Τοledo προερχεται απο τους SD(αυτο φαινεται κι απο την cache=1ΜΒ),ενω αντιστοιχα ο Manchester απο τους venice.. Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 18:16] Υ.Γ. Μπανανα ειναι....Αν ηταν @ρχιδ@ρ@ς θα ακουγε και στο ρευμα....ο παλιοgay... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2006 #369 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Αν ισχυει αυτο(προσωπικα δεν το γνωριζα γι'αυτο και μου κανει εντυπωση) τοτε ειναι οκ το αποτελεσμα του kallileo.Ο Τοledo προερχεται απο τους SD(αυτο φαινεται κι απο την cache=1ΜΒ),ενω αντιστοιχα ο Manchester απο τους venice.. Και 4200+ Manchster που ειχα δοκιμασει παλι δεν εχει τα αποτελσματα που εχουν οι Winchester ή Venice αλλα οχι τοσο χαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 23, 2006 #370 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Υ.Γ. Μπανανα ειναι....Αν ηταν @ρχιδ@ρ@ς θα ακουγε και στο ρευμα....ο παλιοgay... ΖΑΧΟ και η δική μου CPU που ακούει σε Vcore ( 2940 = 294 X 10 @ 1.55 Vcore σε μία MSI NEO2 ) έπεσε πάνω σε μία Αρχ@διά που λέγεται ASROCK 939 DUAL SATA2... To 2940 είναι max Post σε WINXP αλλά δεν τεστάραμε σταθερότητα αφού με το καλημέρα η θερμοκρασία χτύπησε 59 C και συνέχιζε την άνοδο όσπου πανικόβλητοι τα κλείσαμε όλα.... DEN EXO NERO KARDIA MOU :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 23, 2006 #371 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis ΖΑΧΟ και η δική μου CPU που ακούει σε Vcore ( 2940 = 294 X 10 @ 1.55 Vcore σε μία MSI NEO2 ) έπεσε πάνω σε μία Αρχ@διά που λέγεται ASROCK 939 DUAL SATA2... To 2940 είναι max Post σε WINXP αλλά δεν τεστάραμε σταθερότητα αφού με το καλημέρα η θερμοκρασία χτύπησε 59 C και συνέχιζε την άνοδο όσπου πανικόβλητοι τα κλείσαμε όλα.... DEN EXO NERO KARDIA MOU :bye: :bye: Ρε εισαι πολυυυυυυυ κολοφαρδος.........αλλα κανεις κατι μ@λακιες αγορι μου......ακους εκει asrock............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 23, 2006 #372 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Γεια σε ολους! Πριν 3 μερες μπηκα κι εγω στο κλαμπ των χ2 (3800+) και φυσικα η 1η μου δουλεια μετα την επιτυχη εγκατασταση ηταν να δω τι μου ετυχε....μπριγιαντακι η τσιπιτα η μεση κατασταση ??? Φουριοζος εγω με τα οσα διαβασει στο τοπικ και εκει που τους εχετε παει,σταθεροποιουμαι στα 10*240 (ΗΤΤ 4χ) χωρις εξτρα ρευμα και με διαιρετη 166:200 ..ε αυτο ηταν απο κει και πανω οι πορτες κλειστες κι ανοιγουν μονο με ρευμα (1.35 default)..λεω κι εγω μεγια την τσιπιτα..ως που ψαχνοντας στο νετ βλεπω ενα αδερφακι του δικου μου (ιδιο stepping,ιδια εβδομαδα κτλ..), εδω το Νο 8 να τα εχει παει αρκετα καλα...δεδομενου οτι εχουμε την ιδια αεροψυξη με τον τυπο αυτο,ρωταω λοιπον εσας ....το οτι ειναι αδερφακια σημαινει οτι παει κι ο δικος μου τοσο πανω? αν ναι,ειναι δυνατον οι μνημες να κανουν τετοια διαφορα (εγω ειμαι με 2*1024 Corsair xms3200,3-3-3-8) ? η ειναι θεμα μητρικης και η Dfi απλα δικαιολογει την φημη της ? Σας ακουω ευχαριστως.. Τα υπολοιπα: Enermax 485w Noisetaker Gigabyte K8NS Ultra-939 Albatron 6600Gt (agp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 23, 2006 Author #373 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 αδερφακια θα χαρακτηριζα επεξεργαστες οχι μονο με ιδια βδομαδα παραγωγης και παρτιδας...........π.χ. 0543 Spmwαλλα και παρομοια τελευταια σειρα.εαν δηλαδη ο αλλος που ειδες στο λινκ που δινεις ειχε 0035 αντι 0032 που εχει ο δικος σου τοτε ειναι αδερφακια.....εαν το νουμερο των 4 τελευταιων ψηφιων εχει μεγαλη αποκλιση τοτε ολα ειναι θεμα τυχης.δοκιμασε παντως μεχρι 1.5 βολτ με την ψυξη που εχεις και με μαξιμουμ θερμοκρασιες στους 50-52 βαθμους.εγω τοσο θα εδινα για μια καλη αεροψυξη και με την προυπουθεση οτι εχεις κανει σωστη τοποθετηση ψυκτρας αλλα και παστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 23, 2006 #374 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Φυσικα καλο ειναι να παιξεις και λιγο με τους διαιρετες για να μην εχεις προβλημα με τις μνημες..για ολα τ'αλλα κανε αυτο που σου προτεινε ο greekfragma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 23, 2006 #375 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 18:11] αδερφακια θα χαρακτηριζα επεξεργαστες οχι μονο με ιδια βδομαδα παραγωγης και παρτιδας...........π.χ. 0543 Spmw αλλα και παρομοια τελευταια σειρα.εαν δηλαδη ο αλλος που ειδες στο λινκ που δινεις ειχε 0035 αντι 0032 που εχει ο δικος σου τοτε ειναι αδερφακια.....εαν το νουμερο των 4 τελευταιων ψηφιων εχει μεγαλη αποκλιση τοτε ολα ειναι θεμα τυχης. δοκιμασε παντως μεχρι 1.5 βολτ με την ψυξη που εχεις και με μαξιμουμ θερμοκρασιες στους 50-52 βαθμους. εγω τοσο θα εδινα για μια καλη αεροψυξη και με την προυπουθεση οτι εχεις κανει σωστη τοποθετηση ψυκτρας αλλα και παστας Ευχαριστω για το τιπ!Θα το δοκιμασω αργοτερα και θα ενημερωσω.. οσον αφορα την προυποθεση που λες για την παστα και την τοποθετηση της,η μη ιδανικη τοποθετηση της κρυβει κινδυνους με την αυξηση του βολταζ? Απο θερμοκρασιες ειμαι στους 29-31 idle & 35-38 full, στα 10*240... Παντως κατω στην φωτο δεν ειμαι σταθερος με τον ιδιο διαιρετη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 23, 2006 #376 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 18:22] Φυσικα καλο ειναι να παιξεις και λιγο με τους διαιρετες για να μην εχεις προβλημα με τις μνημες..για ολα τ'αλλα κανε αυτο που σου προτεινε ο greekfragma! Η επιλογη 160:200 θα ηταν ιδανικη...δυστυχως δεν την εχει το bios...μετα παει στα 150:200 και θελει παλι ανεβασμα το Fsb για να ερθουν οι μνημες στα ισα (400Mhz) .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 23, 2006 #377 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Το μόνο πρόβλημα με κακή τοποθέτηση πάστας είναι η υπερβολική θερμοκρασία....κάτι πού μάλλον δεν έχεις πρόβλημα από ότι λές....Δεν μπορώ να καταλάβω...πώς είναι τόσο κρύα τα νέα τσιπάκια....Εγώ ακόμα και AC Ceramique που έβαλα δεν είδα καμία απολύτως διαφορά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 23, 2006 #378 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Οι βαθμοι σου ειναι καλοι,αλλα ειναι προτιμοτερο να παρεις μια καλη παστα να βαλεις.Εχω παρατηρησει οτι κι αυτη που εχει η ψυκτρα πανω καλη δουλεια παντως!Δοκιμασε οπως εισαι και βλεπεις!Δοκιμασε αλλον διαιρετη και το πιο σημαντικο βρες αν ειναι σταθερες οι μνημες σου.Αν δεν ειναι σαν φυσικο επακολουθο θα εχεις προβληματα στο συστημα σου!Μια παρατηρηση..γιατι το cpu-z δειχνει εναν Ε6 (CD οπως φαινεται και στην Photo) ως Manchester?Τodedo δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 23, 2006 Author #379 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 εαν δεν παταει καλα η ψυκτρα ή δεν εχεις απλωσει ομοιομορφα την παστα ενδεχεται στα προβληματικα σημεια να εχεις διαφορα θερμοκρασιας......υπαρχουν περιπτωσεις οπου καποιος εβαλε μεγαλη ποσοτητα παστας κακης ποιοτητας(μη ρευστη) η οποια δημιουργουσε τοιχο αντι να μεταφερει θερμοτητα.αλλες φορες καποιοι δεν κουμπωσαν καλα τις ψυκτρες και ψυχοταν μονο το μισο cpu.νταξ αυτα ειναι ακραια βεβαια και μαλλον σε σενα δεν συμβαινουν με τις θερμοκρασιες που εχεις.εγω θα εδινα βολτ μεχρι το σημειο που θα εβλεπα 50-52 βαθμους σε πληρη φορτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 23, 2006 #380 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 18:40] Οι βαθμοι σου ειναι καλοι,αλλα ειναι προτιμοτερο να παρεις μια καλη παστα να βαλεις.Εχω παρατηρησει οτι κι αυτη που εχει η ψυκτρα πανω καλη δουλεια παντως!Δοκιμασε οπως εισαι και βλεπεις!Δοκιμασε αλλον διαιρετη και το πιο σημαντικο βρες αν ειναι σταθερες οι μνημες σου.Αν δεν ειναι σαν φυσικο επακολουθο θα εχεις προβληματα στο συστημα σου!Μια παρατηρηση..γιατι το cpu-z δειχνει εναν Ε6 (CD οπως φαινεται και στην Photo) ως Manchester?Τodedo δεν ειναι? Eλα ντε..? Παντως νομιζω οτι ολους τους 3800+ Ε6, manchester τους λεει το εν λογω προγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.