Bobi Rhoads Ιούλιος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 κανενα προβλημα χθες!ημουν ολο το βραδυ online! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Και γω μια απο τα ιδια. Mε FORTHnet ολη μερα online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 κι εγω προβλημα με οτενετ κατα τις 2:30 ωρα...πηρα τηλεφωνο στο next2u βραδυατικο και ειχαν βαλει μυνημα ο τι λογω τεχνικων προβληματων δεν ειναι εφικτη η προσβαση και οτι δουλευουνε για να αντικαταστησουν το προβλημα το συντομοτερο μπλα μπλα μπλα μπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:24] και εγω με βιβο δε καταλάβα χρηστο \...χεχεχε...αυτα ειναι ....μας ταλαιπωρησαν καποιους μηνες ...αλλα πηραμε το αιμα μας πισω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Καί εγώ παιδιά από Λήμνο που μπαίνω δεν είχα καθόλου πρόβλημα χθές. Με σύνδεση isdn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 πάτρα, σχεδόν κέντρο είχα πρόβλημα. είναι ταλαιπωρία να παίζεις guild wars με 56Κ, αλλά από το ολότελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbas Ιούλιος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Και εγώ με Forthnet δεν είχα κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 εγω παλι δεν ειχα καθολου....................................... και δεν ειχα τι να κανο...(να μηνει ασχολιαστο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Όπως είπα και στο "Πείτε ότι θέλετε" όλα μια χαρά Καβάλα με Forthnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Κι εγω ημουνα down χθες με γραμμη ΟΤΕ και ISP OTENET στα 384 περιπου απο το απογευμα μεχρι σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv πάτρα, σχεδόν κέντρο είχα πρόβλημα. είναι ταλαιπωρία να παίζεις guild wars με 56Κ, αλλά από το ολότελα... κι εγώ κέντρο πρόβλημα. Γύρισα το βράδυ σπίτι κ είχα κόκκινο wan ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.