Qlim4X Αύγουστος 22, 2005 #41 Αύγουστος 22, 2005 καλη πατενταεχω την εντιποση οτι εχουμε ιδιο φανακι thermaltake smart fan....9αρι εχεις???
overvolt Αύγουστος 22, 2005 Author #42 Αύγουστος 22, 2005 Ναι SF 90mm & SLK900-U . Και εχω και δευτερο SF 90mm , για ανταλακτικο.. καλου κακου !! Ξανακανε ενα Reload ,ειναι 2 φωτος Με προλαβες πανω στο Edit ..
overvolt Αύγουστος 22, 2005 Author #43 Αύγουστος 22, 2005 Αμα προσεξεις το κλιπ , σxεδον δεν εχει μενει καθολου χωρος για να κουμπωσει , πραγματικα τα χρειαστικα , ωσπου να μπει στη θεση του , με απολυτη επιτυχια , και καμποσο AS 3 silver ..
Qlim4X Αύγουστος 22, 2005 #44 Αύγουστος 22, 2005 εγω παντος δεν πιστευω να ειναι και καλητερο απο αυτα που κικλοφορουνε για τον λογο οτι ειναι αλουμινενιαενο κικλοφορουνε εξολοκλιρου χαλκινεςημε χαλκινη βαση και αλουμινενια φινς
overvolt Αύγουστος 22, 2005 Author #45 Αύγουστος 22, 2005 Καλα τα λες αλλά , δεν εινα και και τοσο τρομερα τα πραγματα. Η ολη ψυχτρα ειναι τοσο μεγαλη , και εχει τοσο υψηλο θερμικο συντελεστη, με ικανοτητα να κρυωνη ολοκληρο επεξεργαστη , οχι μια σταλιτσα NB . Δεν υπαρχει πρακτικα λυση σαν και αυτη στην αγορα, για να μπορεσεις να κανεις συγκριση, και χαλκος να ητανε εφοσον θα ηταν μικροτερου μεγεθους με 40mm αντι για 50mm , παλι απο κατω θα ητανε , για να μην ξαναπω για το υψος των πτεριγιων . Η φωτο το αδική λιγακι το κουλερ , διοτι η φωτογραφια τραβηχτηκε απο πλαγια , και ετσι δυσκολα καταλαβαινεις την διαφορα απο το πριν και το μετα . Ειμαι σιγουρος οτι στα ματια των περισοτερων η εικονα δεν θα κανει και μεγαλη εντυπωση, για αυτο και γραφω τα νουμερα , για να καταλαβετε πιο ευκολα τη διαφορα μεγεθων . Αχ βρε OLYMPUS C2100 ,θαυματα κανεις .. Οποιος ψαχνει να βρει, τί καρτα γραφικων φοραω ??!! Ειμαι μια ΤΝΤ 2 Μ64 ( Πρωσορινη λυση μιας και καηκε η 9600 Pro .)
overvolt Αύγουστος 22, 2005 Author #46 Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 20:24] Φωτογράφεεεεεε ..... Τραβα μια !! Σημειωση . Η νεα ειναι ψυχτρα ειναι 60χ50mm , ενω η ASUS 40x40mm , υψος νεας 55mm απο 28mm.
Qlim4X Αύγουστος 22, 2005 #47 Αύγουστος 22, 2005 και κατι αλλοαπ οτι φενετε μιας και ο Hipro χτιπισε 400fsb με ενα tiger ολα τα αλλα ειναι υπερβολεςδεν χριαζοντε με 15 ευρο εισαι οκουτε πατεντες ουτε 35-50 σε καλες μουρατες ψυκτρες.....
overvolt Αύγουστος 22, 2005 Author #48 Αύγουστος 22, 2005 Οχι ακριβώς !! Το, χτυπησα ενα Οβερκλοκ , με το επεξα στα τσιτα 9 ωρες Far Cry εχει πολυ μεγαλη διαφορά !! Για να μην σου πω οτι ... Ο καθε ενας, επιτυχημενος κουλερ μεσα στο μηχανημα βοηθα στην γενικοτερη χαμηλη θερμοκρασια μεσα στο κουτι !! Ενα φανταχτο παραδειγμα για να καταλαβεις τι παιζει , ειναι η ψυχτρα της Χ800pro & η Χ850ΧΤ με εξαγωγη θερμου αερα εξω απο το κουτι . Στο θεμα μας τωρα, τα πλεονεκτηματα ειναι γενικότερα . Το Ι875 ειναι απλα μερος της παρεας , και στην δικη μου περιπτωση ,μαλλον ειναι καταχαρουμενο .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.