Jump to content

Post your Rides!

jpavly

Recommended Posts

Εγώ πριν δω την πινακίδα ζβισμένη νόμιζα ότι ήταν από κάποιο site οι photos :p και λέω μας κοροϊδεύει

Μέγιες ρε καλοτάξιδο:snap:

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Καλορίζικο. :) Το 'χει ο bro εδώ και καιρό αλλά δεν έχω πάει βόλτα.. :X::hehe:

ΥΓ: Η 004 με τι φακό είναι; 2.8 και 17mm βλέπω.. Sigma 17-70; Αν ναι, ο καινούριος, ο παλιός; :p

καλοταξιδο Γιαννη....Πολυ ωραιο αμαξακι οντως.Το ειδα απο κοντα την ημερα που το πηρε.Βεβαια πολυ βαρυ αμαξι μεχρι που εβγαλε τον 55-200 απο μεσα :p

btw

Η τελευταια φωτο μου εδωσε ιδεα για HDR....Με τριποδο ομως :p

Thanks παίδες, το αμαξάκι είναι σούπερ. Το πήρα με 2.500 έκπτωση και μου ήρθε πολύ καλά, από το να έπαιρνα μτχ που έψαχνα, επιτέλους μύρισα καινούριο :)

Καμία σχέση με ότι ξέρατε από Hyundai, το συγκεκριμένο είναι παραλαβή από Σλοβακία κιόλας. Πολύ καλή ποιότητα εσωτερικά, εξωτερικά και στο δρόμο αστέρι. Η μηχανούλα του είναι υπάκουη στο γκάζι μέχρι τις 4.000 λόγω στρωσίματος, ενώ από κατανάλωση έχω στην πόλη 7.5 και σε ταξιδάτη διαδρομή 5.6-6.3 ανάλογα το πόδι, θα το μάθω κι άλλο για να πεφτει :)

Οι φωτός είναι με τον 17-70 Sigma όντως, τον προηγούμενο, χωρίς το OS, περισσότερα ΠΜ στον DarkSaga ;)

Jpavly, καλοτάξιδο, υπερπλήρης βλέπω εξοπλισμός, αλλά έχει αυτόματο κλείδωμα στις πόρτες εν κινήσει; :laughing:

Έχει, έχει πρώην Cliάτε φίλε μου :)

Μετά τα 40χλμ/ωρα κλειδώνουν αυτόματα, του Clio ήταν καλύτερο βέβαια, αλλά wth :D

Κινητήρας DOHC 16V και σε αυτό ;)

Πολύ καλό Γιάννη, το value for money που έχει Hyundai & ΚΙΑ δεν το φτάνει κανένα...

Πραγματικά πολύ καλό, μπήκα σε ενα ιδιο με το δικό σου και μου έκανε εντύπωση ο χώρος και η ποιότητα των πλαστικών του. Και απο διάκοσμο επίσης μια χαρά τα πάει...

Καλοτάξιδο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.