Jump to content

Post your Rides!

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 14:28]

Aντε να ποσταρω και εγω τη κοπελα μου....

Είπα και εγώ θα δω paradise lost graffiti κλπ :D

:T:

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

πρπει να σερνεται ε?..ειναι και πανω απο 1,5 τονο αυτο...το χεις παει καμια βολτα?

Ναι, το έχω πάει. :D

Εντάξει, δε θα έλεγα ότι σέρνεται και πολύ.. Πιάνει άνετα 220, αλλά ακούγεται πολύ η μηχανή.

Ο πατέρας μου θέλει να το "φτιάξει" λίγο, αλλά έχει σχεδόν 160Κ km.. Η 1800άρα του VAG όμως φτιάχνεται καλά, ε?

Honda Bros... το αγαπημένο μου...

τρεις φορές το έχω αγοράσει και πουλήσει...

έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτό...

ΣΚΥΛΙ!!!!!!!!!!!

Μπράβο στη Χόντα!!!

το τελευταίο μου το έκλεψαν και έτσι τώρα είμαι ποδαράτο...

το χειρότερο είναι ότι ο βλάκας που μου το πήρε ήταν καραατζαμής και γκρεμίστηκε άσχημα οπότε βρήκα ένα πτώμα...

έχω βρει ένα 650 και μάλλον πως θα το ξανατιμήσω...

http://www.wemoto.com/library/honda-nt400k-bros-1990/honda-nt400k-mkI-bros-1990-ns.jpg

• 3 weeks later...
Επιτέλους , μετα απο ατελείωτες καθυστερήσεις ήρθε η R6 και ειναι όνειρο

Πολύ ωραίο με γειά , καλοτάξιδο & με προσοχή , ( ψηνόμουν και εγώ ένα διάστημα να δώσω το xtx660 και να παω σε Ss αλλα μου πέρασε η τάβλα και είπα κάτσε με το μονοκύλινδρο καλά είμαστε , anywa1 να το χαρείς και ξαναλέω προσοχή και πιο πολύ προσοχή στους αλλους . )

Ναι, το έχω πάει. :D

Εντάξει, δε θα έλεγα ότι σέρνεται και πολύ.. Πιάνει άνετα 220, αλλά ακούγεται πολύ η μηχανή.

Ο πατέρας μου θέλει να το "φτιάξει" λίγο, αλλά έχει σχεδόν 160Κ km.. Η 1800άρα του VAG όμως φτιάχνεται καλά, ε?

φίλε τα 220(πραγματικά) δεν τα πιάνει με τίποτα....

Επιτέλους , μετα απο ατελείωτες καθυστερήσεις ήρθε η R6 και ειναι όνειρο

καλοταξιδο φιλε καλορυζικη...αν και οχι τοσο μηχανοβιος...ομολογω το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ...

Να και ο μαυρος μου πανθηρας GOLF GTI με ημιαυτοματο κιβοτιο DSG 200 αλογα 2λιτρο μοτερ turbo μαμα 0-100 6.5sec ειναι καινουργιο και του εχω κανει μεχρι τωρα 6340χιλιομετρα εχει 300αρι κοντερ και μια μερα που πηγαιναμε λουτρακι εγω με τον αδερφο μου και την νυφη μου,τελικιασαμε 260 max κοντερισια,και μεχρι τα 240 τα επιασε μπαμ!! 07072007029jv5.th.jpg picture090xp5.th.jpg Εδω μετα απο ενα πλυσιματακι!!picture093xn8.th.jpg picture091sb8.th.jpg picture092pz3.th.jpg Της ταχυτητες της αλλαζω απο τα 2 αυτακια - και + που εχει ενα στα αριστερα του τιμονιου και ενα απ'τα δεξια σαν Formula1 style.Συντομα θα του βαλω απο την APR προγραματακη που τα ανεβαζει απο τα 200 στα 252 αλογα.

Παιδια ως πιο εμπιροι τι προτεινετε απο τα ακολουθα:

seat Leon 14 T

seat Leon 18 T

golf GT 140ps:hmm:

golf GT 170ps:drool:

golf 14 tsi

Μην προτεινετε το πιο δυνατο μοτερ αλλα το καλυτερο σε δυναμη,οικονομια, αντοχη :T::jump:

όλα καλά είναι. Κάντα κανα testdrive.

εγώ πάντως θέλω golf gti.κουκλί είναι , αλλά και πανάκριβο :/

Αμα το θες για να το πηραξεις πιο μετα,το SEAT 1.8T ειναι μονοδρομος,αν το θες να το εχεις μαμα,και δεν σε νοιαζουν τα πηραγματα τοτε το GOLF GT 170 αλογα ειναι οτι πρεπει.Tωρα απο αποψη οικονομιας σε καυσιμα και αντοχης,και ποιοτητα κατασκευης,το GOLF GT PLUS μετα 140 αλογα ξεχωριζει απ'ολα τα αλλα.

Golf GT από ΄μένα

φίλε τα 220(πραγματικά) δεν τα πιάνει με τίποτα....

Μετρημένα με GPS

To A6 με 125 άλογα να πιάσει 220? Κοντερίσια, σε κατηφόρα και πίσω από άλλον μπορεί. Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.