jpavly Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 Μετά την πρόσφατη τρέλα που με έχει πιάσει από την απόκτηση του μωρού μου :clap: .... η τρέλα με οδηγεί να το παρκάρω κι εδώ! (’σε που έχω ξεχάσει το PC, κοντεύει να λιώσει απ'τη ζέστη και έχει πιάσει 30 ιούς...:sick: ) Για δείξτε λοιπόν, τι οδηγείτε? Renaul Clio 1.4 16V Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Εγώ καβάτζωσα το roveraki απο τον father... Μια χαρά είμαι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 @Aristo....και απο το πολυ το San Adreas.... Παρτε και το δικο μου..... :hehe: Τον μαρτιο θα κυκλοφορω με audi.... Προς το παρων με πηγαινει το bicycle με απαραιτιτα τα silk λαστιχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Εγώ γιατί νομίζω οτι έχει ξαναγίνει το θέμα; :blind: Τέσπα, για την ιστορία, στην πόλη με τα ποδαράκια μου και στο χωριό με ένα ideal boomax 2002... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Εχω μια ένσταση γιατί το ποδήλατο δεν έχει όπως τα παραπάνω όχήματα πινακίδα "the lab.gr":worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Εχω μια ένσταση γιατί το ποδήλατο δεν έχει όπως τα παραπάνω όχήματα πινακίδα "the lab.gr":worship: Πλάκα πλάκα, μια φορά στο χωριό μου είχαν πιάσει ένα παιδί που έκανε ποδήλατο κάτι αστυνομικοί και του ζητούσαν πινακίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούλιος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Παλιά είχανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Η μονη φορά που καταφερα να παρκάρω μπροστα απ τη πορτα του σπιτιου μου!!!Το βραδι το γιόρτασα στα μπουζουκια! Και μια απο μεσα :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από micron [Σήμερα, στις 12:17] Και μια απο μεσα :p Αν είναι αληθινή... ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 fabia 1600cc turbo 3ds 2001 special edition......... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αν είναι αληθινή... ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Δε νοιωθει τίποτα σου λεω!!:D:D Αμα κεντραρει ευθεια παει καλα...Αρκει να μην εχουμε πλευρικά μποφορ γιατι μετα παιζει να το παρει ο αερας! Υ.Γ Τοσο περιεργο σου φαινεται που 200ριζει? 90ps σε 800 κιλα αμαξι με 165 λάστιχο λογικό δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Βοήθησέ με λίγο.... Ποιο αμάξι είναι; Δεν διακρίνω στην φωτογραφία!Παραξενεύομαι επειδή η μάνα μου έχει το Corsa 1.4 Twinport 90hp και έχει τελική 178 km/h πάλι με 165/60 R15 λάστιχο! Βέβαια δεν είναι 800 κιλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 corsa B μοντελο 95-96 165/70/13 [Ζανταρα ε???] Το καινουργιο corsa ειναι πιο βαρί και πιο αργο απο το παλιο.Το εχει κι ενας φίλος και με το ζορι βγαζει 180-185 Τωρα τι να σου πω παραπανω...Δε ξερω!Μπορει να επεσα σε corsa με καλο stepping και να ανεβαζει πολύ...:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από micronΤωρα τι να σου πω παραπανω...Δε ξερω!Μπορει να επεσα σε corsa με καλο stepping και να ανεβαζει πολύ...:P :worship: :clap: Εντάξει ρε Corsa είναι! Αν αυτό το πάει πέρα-δώθε ο αέρας, τότε το ATOS τι να πει... Πριν από το Corsa είχε ATOS ή μάνα μου... Μιλάμε όταν βγαίναμε εθνική οδό, ακόμα και 2 μποφόρ ( ή μποφώρ;;; ) να είχε, ήταν σαν να ήμασταν πάνω σε βάρκα... Έβγαινα από τα αμάξι και έτρεμαν τα πόδια μου... πώς δεν τουμπάραμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Nα και το δικο μου πρι-πρι ! :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 αλλη ια με εμενα πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 ε οχι και πρι πρι....τι ήθελες ακομα δεν βγήκες απο το τσόφλι?1μύριο έχει αυτό κοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:24] ε οχι και πρι πρι....τι ήθελες ακομα δεν βγήκες απο το τσόφλι?1μύριο έχει αυτό κοντα? πρι-πρι το λεω επειδη εχω τρυπησει τη μαμα εξατμιση και κανει ενα θορυβο λες και κλανει !λολ ! ναι κοντα στο μυριο κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 ποσα κυβικα ειναι? τελικες ποσο βαραει ? για δωσε πληροφοριες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.