D-NAME Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 Exω ενα laptop acer 1362wlmi.cpu:Mobile Sempron 2800+Οταν τον αγωρασα ειχε τα home gr.Οταν δεν δουλευα την cpu Επεφτε στα 800MHzΤωρα...Εχω βαλει windows xp pro eng. K δουλευει μονιμα στα 1600ΜΗz με σκοπο ναμου ξοδευει πολυ μπαταρια. Τι μπορω να κανω για να δουλεψει στα 800 κ παλυ??Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 να εγκαταστήσεις τα utils της acer απ' όπου, μεταξύ πολλών άλλων, ρυθμίζεις και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-NAME Ιούλιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Το acer e manager εχει κ το εχω κανει εγγατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 το έχεις ρυθμίσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-NAME Ιούλιος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Δεν εχει ρυθμισεις για την cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από D-NAME Δεν εχει ρυθμισεις για την cpu. Έχει!Αν έχεις σχετικά παλιά έκδοση, δοκίμασε να πας από control panel-power και θα σου ανοίξει μία πιο αναλυτική έκδοση του e manager όπου ρυθμίζεις και την cpu (πρώτη-πρώτη μάλιστα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Κάνε εγκατάσταση τους drivers που έχεις από το cd της acer και μετά όλα άστα στο auto. Μην πειράζεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-NAME Ιούλιος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 To emanager δεν εχει. ουτε στο power το εψαξα. μονο την cpu δεν εχω κανει εγγατασταση γιατι βγαζει AMD64bit κ δεν εχω 64μπιτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-NAME Ιούλιος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Μολις αλλαξα drivers στην cpu ολα ειναι οκ. Κατεβασα καινουριους απο το net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-NAME Ιούλιος 6, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.