Overclocker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 Εχω μια 9700προ και επειδη απο ******* του αδερφου μου (ειχαν σταματησει να γυρνανε τα ανεμιστηρια του ψυγειου και μετα απο 2 ωρες!!!!!!!!!! gaming του πεταξε μυν για θερμοκρασια) χαλασε (μολις βαζω drivers (οτι drivers και να βαλω) το μηχανημα κανει restart μονο με VGA παιζει) θα παρω μια 6800GT...Στην 9700 εχω μπλοκ απο τον 11 θα κανει και στην 6800???Θελει τροποποιηση???αυτο δεν εχει πλεξι ειναι με τα ρακορ με τις γωνιες....
Qlim4X Ιούλιος 6, 2005 #3 Ιούλιος 6, 2005 βασικα οι 6800 ειναι πολυ ιδιοτροπες για μπλοκ ροτα τον 11 να σου πει τι παιζετε........
alex_000 Ιούλιος 6, 2005 #4 Ιούλιος 6, 2005 ε αυτό είναι τι τα θες τα νερά όταν εχεις αδερφό στο σπίτι που για να κάνει ενα restart πρέπει να ανοιξει το manual? (εκ πείρας μιλάω)
Athens2004 Ιούλιος 6, 2005 #5 Ιούλιος 6, 2005 H όταν έχεις ξαδερφο που ανοιγει το pc , ανοιγει το chiller και δεν ανοιγει την αντλία . Και βλέπει -20 στο θερμόμετρο του τανκ και χαιρεται , ενω όλο το pc βράζει μέσα και χαλάνε οι σωλήνες , και ξήλωνε μονώσεις ξήλωνε chiller απο το κουτί πέρνα καινουριους σωλήνες και ξαναμόνωσε τους . :hehe:
Aias Ιούλιος 6, 2005 #6 Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:30] H όταν έχεις ξαδερφο που ανοιγει το pc , ανοιγει το chiller και δεν ανοιγει την αντλία . Και βλέπει -20 στο θερμόμετρο του τανκ και χαιρεται , ενω όλο το pc βράζει μέσα και χαλάνε οι σωλήνες , και ξήλωνε μονώσεις ξήλωνε chiller απο το κουτί πέρνα καινουριους σωλήνες και ξαναμόνωσε τους . :hehe: Η φατσουλα με το 1 δοντι ειναι οτι απομεινε απο τον ξαδελφο μετα? :tomato:
Overclocker Ιούλιος 6, 2005 Author #7 Ιούλιος 6, 2005 Βλεπω μιλατε εκ πειρας....Τι να πω και εγω...Και να φανταστητε οτι ΔΕΝ ηθελα να κανω ακομα αναβαθμιση Την προοριζα για τα χριστουγεννα με dual core amd και ατι 9ΧΧ,,,,Λετε να μην εχει παθει τπτ η καρτα??αλλα γιατι αρνειται να ανοικσει στα windows με drivers???το εχει παθει κανεις??Με vga παιζει μια χαρα
alex_000 Ιούλιος 6, 2005 #8 Ιούλιος 6, 2005 Koίτα υπάρχει περίπτωση να φάγανε κανα corruption τα windows και να τρώνε φρίκη με drivers. Εγω θα την δοκίμαζα και σε ένα άλλο pc πριν την θεωρήσω καμένη...
eleven Ιούλιος 6, 2005 #9 Ιούλιος 6, 2005 το μπλοκ της σειρας 9χχ με τιποτα στην 6800Το ιδιο παρουσιαζει και μια καρτα 9800χτ που εχω εδω Δουλευει μονο σε VGA mode μολις μπουν οι οδηγοι δεν μπουταρει καν το pc Βεβαια αυτη το ειχε παθει απο το πολυ το κρυο...........
Overclocker Ιούλιος 6, 2005 Author #10 Ιούλιος 6, 2005 Τελικα την πειρα την MSI 6800GT...Το pc μια χαρα με την νεα καρτα...Eleven help το μαιλμποξ σου ειναι γεματο...σου εστελνα πμ αλλα δεν...Θελω μπλοκ για την MSI που να καλυπτει και τις μνημες γιατι κανει θορυβο το ανεμιστηρι και γιατι θελω να την λιωσω στο overclocking με τασεις και τα σχετικα....
Overclocker Ιούλιος 7, 2005 Author #12 Ιούλιος 7, 2005 Μου φαινεται η μου μυριζει Unseen??....Το μποκ για 6800GT Που εχει ειναι φτιαγμενο απο τον 11??Ειναι σαν της Danger Den αλλα εχει διαφορες...Εχει κανεις καμια μεγαλυτερη φωτο να το δω??Της Danger Den που μπορω να το βρω??Πιστευω ολα τα παραπανω μπλοκ να ειναι με 1/2 ιντσα διατομη....
Overclocker Ιούλιος 7, 2005 Author #15 Ιούλιος 7, 2005 Η εισοδος ειναι αυτη με το ενα 'ποδι' και βγαινει απο τα δυο???Πιανει και τις μνημες ε??ποσο παει??το εχει δοκιμασει κανεις??αυτα που προεξεχουν αριστερα απο την κατω οθονη τι ειναι??
Spartiatis Ιούλιος 15, 2005 #16 Ιούλιος 15, 2005 Παιδια αυτο που εχει ο unseen (ειναι της alphacool) εχω βαλει στη δικια μου (με διαφορα οτι εχω 10χιλ. ρακορ)Και απο τι ειδα το εχει και σε απιστευτα καλη τιμη...
unseen Ιούλιος 15, 2005 #17 Ιούλιος 15, 2005 εγω το δινω με ρακορ 12μμ εσωτερικης αλλα βγαινουν και μπορει να βαλει ο καθενας οτι ρακορ θελει αρκει το μερος που βιδωνει να ειναι G1/4
Overclocker Ιούλιος 17, 2005 Author #18 Ιούλιος 17, 2005 Spartiati επειδη σκεφτομαι να το παρω μπορεισ να μου πεις αν ειναι καλο???Πιανει και μνημες ε??Σε τι θερμοκρασιες παιζει η καρτα σου τωρα??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.