jpavly Ιούλιος 6, 2005 #41 Ιούλιος 6, 2005 Πολυ σωστός ο τύπος!!! Από τις καλύτερες μόντες που έχω δει τελευταία...’ντε γιατί αρχίσαμε να σκουριάζουμε!!
nickthegreek Ιούλιος 6, 2005 #42 Ιούλιος 6, 2005 Spartiati πραγματικά υπέροχο...:clap: Πολύ θα με άρεσε να έχω ένα τέτοιο κουτάκι αλλά πολύ δουλειά...και μιας και δεν ξέρω και πολλά σκούρα τα πράγματα Να ρωτήσω κάτι όμως για το tank που ομολογώ πως με εντυπωσίασε πολύ! Πρώτη φορά βλέπω κάτι παρόμοιο...να σας πω την αλήθεια που θύμησε ποιο πολύ pasive radiator...Έχοντας ένα τέτοιο tank με καλύτερη απαγωγή θερμότητας από ότι λέει θα μπορούσα να έχω και ένα ψυγείο με λιγότερους ανεμιστήρες ή καλύτερα μικρότερο?
FLO Ιούλιος 6, 2005 #43 Ιούλιος 6, 2005 Spartiati τα λογια ειναι περιττα. Μπραβο και παλι. Μαλλον ηρθε η ωρα να αρχισεις και το δικο μου case. I want a super modded cube by Spartiatis θελω πολλα???? :(
haris1984 Ιούλιος 6, 2005 #44 Ιούλιος 6, 2005 μπραβο ρε μαστορα...απιστευτος...πριν παρω το στακερ ζαχαρωνα το yy cube case...αλλα το απεριψα λογω τιμης...περιττο να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ αυτο που εφτιαξες...μπραβο σε ανθρωπους σαν κι εσενα και τον κοπριτη που κανουν τη διαφορα...οχι σαν κι εμας τους ετοιματζηδες...
magicman Ιούλιος 6, 2005 #45 Ιούλιος 6, 2005 @spaartiatis. μοιαζει πολυ με το δικο μου αλλα δεν ειναι, ευχαριστω παντως!
haris1984 Ιούλιος 6, 2005 #47 Ιούλιος 6, 2005 ψυγειασκληρουςπεριτα καλωδιακαι γενικα...οτιδηποτε δεν χωραει ή δεν ειναι καλαισθητο στο πρωτο...
nickthegreek Ιούλιος 6, 2005 #48 Ιούλιος 6, 2005 Επειδή δεν έχω καταλάβει την όλη κατάσταση....βάζοντας ένα τέτοιο τανκ δεν χρειάζεται να βάλεις ψυγείο ή κάνω λάθος?
Κοπρίτης Ιούλιος 6, 2005 #49 Ιούλιος 6, 2005 ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ η εκδικηση Spartiatis μπραβο!:clap: -πολυ καλη ιδεα και ακομα καλυτερη η εκτελεση.... -κορυφαιο το τανκ και η θεση που επελεξες γιαυτο... (ισως εαν εβαζες και εναν 12αρη στη βαση ή στην οροφη του να ηταν ακομα καλυτερα απο πλευρας αποδοσης) μαρεσει πολυ το καθαρο μεταλλικο look και το υλικο που το εχεις ντυσει... (το πορτακι στο δεξι τμημα μου φαινεται ισως καπως περιτο μιας και χαλαει τη συμμετρια της προσοψης...) και παλι συγχαρητηρια και keep up the good work!
crmaris Ιούλιος 6, 2005 #50 Ιούλιος 6, 2005 φοβερή δουλειά. Μπράβο από ότι φαίνεται πιάνουνε πολυ τα χέρια σου. Τελικά δεν ξέρουνε μόνο οι ξένοι να φτιάχνουνε φοβερά custom κουτιά!!
eleven Ιούλιος 6, 2005 #53 Ιούλιος 6, 2005 Μπραβο Spartiatis πολυ καλη δουλεια Εξυπνη λυση και πολυ ομορφη υλοποιηση , μπραβο και παλιΜε εβαλες και σε ιδεες γμτ
Spartiatis Ιούλιος 6, 2005 Author #54 Ιούλιος 6, 2005 Ομολογω οτι με εχετε συγκινησει με τα λογια σας και μου δινετε κουραγιο να αρχισω να σκεφτομαι το ΕΠΟΜΕΝΟ mod.... @ NIck Αυτο το reservoir στη μεγαλυτερη μορφη του (απο 55εκ και πανω) και φυσικα αναλογα με την CPU μας μας επιτρεπει να ΜΗΝ εχουμε καν ψυγειο..(εννοειτε οτι ΔΕΝ μιλάμε για Overclocked systems). Ενας απο τους πελατες του reservoir ενος μετρου το εβγαλε απ'εξω στον τοιχο του σπιτιου με μηδεν ανεμιστηρες αλλα ειπε οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εχουμε δυνατη τρομπα για κατι τετοιο. Σε συνδιασμο με ενα PASSIVE radiator σιγουρα τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα για SILENT system.. .....Εχεις ΡΜ
nickthegreek Ιούλιος 6, 2005 #55 Ιούλιος 6, 2005 Σε συνδιασμο με ενα PASSIVE radiator σιγουρα τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα για SILENT system... Όταν λέμε passive radiator εννοούμε χωρίς ανεμιστήρες έτσι?Αυτο το reservoir στη μεγαλυτερη μορφη του (απο 55εκ και πανω) και φυσικα αναλογα με την CPU μας μας επιτρεπει να ΜΗΝ εχουμε καν ψυγειο..(εννοειτε οτι ΔΕΝ μιλάμε για Overclocked systems).Πετυχαίνει κατα τη γνώμη σας καλύτερες επιδόσεις από το reserator?Ενας απο τους πελατες του reservoir ενος μετρου το εβγαλε απ'εξω στον τοιχο του σπιτιου με μηδεν ανεμιστηρες αλλα ειπε οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εχουμε δυνατη τρομπα για κατι τετοιο. Υπάρxει κάποιο link? Kαι κάτι άλλο : Οι δυνατές αντλίες είαναι εντελώς αθόρυβες?
Spartiatis Ιούλιος 6, 2005 Author #57 Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Χθες, στις 23:39] Όταν λέμε passive radiator εννοούμε χωρίς ανεμιστήρες έτσι? Πετυχαίνει κατα τη γνώμη σας καλύτερες επιδόσεις από το reserator? Το resorator ειναι μια αλλη ιστορια μιας και μιλαμε για ALL-IN-ONE ληση με τρομπα,αποθηκη υγρου και ψυγειο σε ενα σκευασμα και οσο καλα μονομενη να ειναι η τρομπα σιγουρα κατι θα μεταδιδει απο τη θερμοκρασια της στο συνολο.... Υπάρxει κάποιο link? Λοιπον λινκ για το reservoir ... http://wetandchillychips.co.uk/catalog/index.php?cPath=21 Link για να δειτε παθητικο (passive) ψυγειο εδω.. http://www.alphacool.de/perl/shop.pl?s=86c9d29953ebd1643fb6&l=2&rm=show_art&menu_id=2&prod_id=140&art_kz=149# και μια φωτο.. απο κατω... Kαι κάτι άλλο : Οι δυνατές αντλίες είαναι εντελώς αθόρυβες? Τρομπα αθορυβη 100% δεν υπαρχει αλλα σωστη τοποθετηση μειωνει κατα πολυ τον θορυβο.. Η swiftech εχει την λεγομενη INLINE η centerfuge αλλα ειναι ακριβη...(90 συν) οπος και πολλες τετοιου τυπου.. πιστευω οτι η μεγαλη της Eheim κανει μια χαρα δουλεια...ασε που μπορει κανεις να βαλει και μια ακομα ενδιαμεσα στο κυκλωμα...
JaguarOne Ιούλιος 7, 2005 #58 Ιούλιος 7, 2005 Μπράβο ρε σπαρτιάτη καταπληκτικό το κουτάκι σου!RESPECT! :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.