Jump to content

SLI ερωτηση

ea6gka

Recommended Posts

Δεν ξέρω την απάντηση. Η κοινή λογική όμως λέει ότι πρέπει να έχουν ίδια GPU (δηλ. 6600GT) και ίδιο τύπο μνήμης (GDDR3 κτλ.). Μήπως πρέπει να έχουν και ίδια ταχύτητα (Core clock & Mem clock); Μήπως και ίδια ταχύτητα-απόκριση μνήμης (1.8ns, 2.0ns κτλ.);

Γι'αυτό πρέπει να είναι ίδια μάρκα οι κάρτες...

Αν δεν με απατα η μνημη μου οι καρτες πρεπει να ειναι του ιδιου κατασκευαστη...μεχρι και ιδιο firm πρεπει να εχουν (χωρις να ειμαι σε αυτο 100% σιγουρος).

Και παλι αν δεν κανω λαθος στις crossfire της ατι αυτο δεν ισχυει...αρκει να εχουν ιδιο gpu...

Oι κάρτες θα πρέπει να είναι ίδιες. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι στις μνήμες. Αν με κάποια κwλοφαρδία είναι ακριβώς ίδιες οι μνήμες ίσως καταφέρεις κάτι αλλά και με την προϋπόθεση οτι καταφέρεις και περάσεις στις 2 κάρτες το ίδιο BIOS, ίσως παίξουν σε SLI.

Εν ολίγοις, άσ'το καλύτερα...

Αν και δεν το έχουμε δοκιμάσει, παρόλα αυτά ξέρουμε ότι για να δουλέψουν δυο κάρτες σε SLI πρέπει να έχουνε ίδιο chip αλλά και ίδιο BIOS. Το σωστό είναι να είναι τις ίδιας εταιρείας και οι δυο κάρτες.

Όσο για τις συχνότητες πυρήνα και μνήμης, σε SLI θα δουλέψει με τις χαμηλότερες συχνότητες για να είναι και στις δυο κάρτες ίδιες.

όχι δεν παίζουν γιατί είναι σαν να βάζεις δύο μνήμες με διαφορετικά χαρακτηριστικά να δουλέψουν dual channel. Αυτά όχι από προσωπική μου εμπειρεία αλλά από ότι έχω διαβάσει. Επίσης σκέψου η μία κάρτα μπορεί να έχει 128μνήμη και η άλλη 256

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.