ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2005 παιδες , 2 6600GT διαφορετικης μαρκας ομως, ASUS-Leadtek μπορουν να παιξουν σε SLI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 αν δεν κάνω λάθος, θεωρητικά πρέπει να είναι ακριβώς ίδιεςόμως νομίζω ότι στην πράξη παίζειτα παραπάνω με μία επιφύλαξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Δεν ξέρω την απάντηση. Η κοινή λογική όμως λέει ότι πρέπει να έχουν ίδια GPU (δηλ. 6600GT) και ίδιο τύπο μνήμης (GDDR3 κτλ.). Μήπως πρέπει να έχουν και ίδια ταχύτητα (Core clock & Mem clock); Μήπως και ίδια ταχύτητα-απόκριση μνήμης (1.8ns, 2.0ns κτλ.);Γι'αυτό πρέπει να είναι ίδια μάρκα οι κάρτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αν δεν με απατα η μνημη μου οι καρτες πρεπει να ειναι του ιδιου κατασκευαστη...μεχρι και ιδιο firm πρεπει να εχουν (χωρις να ειμαι σε αυτο 100% σιγουρος).Και παλι αν δεν κανω λαθος στις crossfire της ατι αυτο δεν ισχυει...αρκει να εχουν ιδιο gpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 οκ boyz μονο ενα πειραμα θα μας δωσει την απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:22] οκ boyz μονο ενα πειραμα θα μας δωσει την απαντηση Περιμένουμε απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Oι κάρτες θα πρέπει να είναι ίδιες. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι στις μνήμες. Αν με κάποια κwλοφαρδία είναι ακριβώς ίδιες οι μνήμες ίσως καταφέρεις κάτι αλλά και με την προϋπόθεση οτι καταφέρεις και περάσεις στις 2 κάρτες το ίδιο BIOS, ίσως παίξουν σε SLI.Εν ολίγοις, άσ'το καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aten-Ra Ιούλιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αν και δεν το έχουμε δοκιμάσει, παρόλα αυτά ξέρουμε ότι για να δουλέψουν δυο κάρτες σε SLI πρέπει να έχουνε ίδιο chip αλλά και ίδιο BIOS. Το σωστό είναι να είναι τις ίδιας εταιρείας και οι δυο κάρτες.Όσο για τις συχνότητες πυρήνα και μνήμης, σε SLI θα δουλέψει με τις χαμηλότερες συχνότητες για να είναι και στις δυο κάρτες ίδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 για ιδιο chip-bios ξερω και εγω. Αλλωστε ειχε πει η nv οτι μελλοντικα θα ειναι συμβατες με τους νεους driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 όχι δεν παίζουν γιατί είναι σαν να βάζεις δύο μνήμες με διαφορετικά χαρακτηριστικά να δουλέψουν dual channel. Αυτά όχι από προσωπική μου εμπειρεία αλλά από ότι έχω διαβάσει. Επίσης σκέψου η μία κάρτα μπορεί να έχει 128μνήμη και η άλλη 256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Περίμενε να κιτρινίσουν τα φύλα (φθινόπωρο)!Ένα μεγαλύτερο βήμα στην εξέλιξη των drivers θα είναι η δημιουργία των πρώτων οδηγων 80.xx ForceWare το φθινόπωρο του 2005, που θα επιτρέψει SLI για videocards διαφορετικών κατασκευαστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Περίμενε να κιτρινίσουν τα φύλα (φθινόπωρο)! οι οποίοι 8Χ.ΧΧ είναι ήδη leaked (αλλά δεν ξέρω αν φέρνουν αυτή την βελτιστοποίηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.