Alexisferos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2005 λοιπον θελω να αρχησω κατι σαν (εταιρια) ασυρματου δυκτιου (στο χωριο μου 15.000 μονιμοι κατοικοι) και να μιραζω κ ιντερνετ. τα εχω σκεφτει λιγο και εχω βρει το σπιτι/γραφειο εχω τον σερβερ ετοιμο.. ας πουμε οτι περνω κ γραμμη dsl απο τον οτε.. τι αλλο χρειαζομαι.. δλδ..εφορια?αλλες δημοσιες υπηρεσιες?τι ιδους ασυρματο δυκτιο ειναι καλητερο να κανω. (δλδ τι κεραιες και ποσο κανουν αλλα κ που θα τις βρω στιν ελλαδα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 www.awmn.netwww.twmn.netεφορια-δημοσιες υπηρεσιες = λογιστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούλιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 μαλιστα ευχαριστω...θα το ψαξω εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 οπως θα σου απαντησουν και απο τις 2 κοινοτητες χρειαζεσαι χρονο χρημα και υπομονη....χωρις να εχω τεραστια εμπειρια το βλεπω πολυ δυσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.