inertiacreep Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 Αφού διακοπές δεν πρόκειται να πάω, λέω να πάρω μια οθόνη να σταματήσω να στραβώνομαι. Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για την πιστή HP CRT 19" 5ετίας παρακαλώ (το ξέρω, είμαι ήρωας) να πάρει το δρόμο της και εγώ τον δικό μου Οι μέρες του ανελέητου gaming έχουν περάσει (αν και περιστασιακά θα βάλω ενα fps ή κάποιο racing game) και περισσότερο ασχολούμαι με εικόνα και βίντεο. Θέλω λοιπόν πιστή χρωματική απεικόνιση και ευκρίνεια. Και φυσικά 24 ίντσες Λέω για την LG L246WH-BN αφενός μιας και έχει πέσει πλέον στα 299 και αφετέρου επειδή μου κάνει ένα κλικ παραπάνω από τις άλλες 24" της αγοράς σ'αυτήν την κατηγορία τιμής. Έχει ΤΝ πάνελ αλλά σχετικά καλές γωνίες και για τα λεφτά της δε νομίζω ότι είναι άσχημη. Παρακαλούνται οι κ.κ. 11 και GV σαν κάτοχοι του εν λόγω monitor (νομίζω) να παραθέσουν απόψεις και εμπειρίες, καθώς και όποιος άλλος έχει να προτείνει αυτήν η κάποια άλλη, ας πει δυο λόγια. Διακαής πόθος η LG W2600HP-BF με s-ips αλλά ξεφεύγει αρκετά από το κάπως περιορισμένο budget (~350 βαριά). Αν κάποιος από εδώ την έχει θα ήθελα εντυπώσεις και αν πραγματικά αξίζει θα το σκεφτώ σοβαρά. Μιλάτε, σας ακούμε ™
jim_600v Οκτώβριος 2, 2008 #2 Οκτώβριος 2, 2008 κοίτα και αυτή την samsung http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=984868&HYOTHONESDIAGONIOS=24+inches&category=69978102&catalog=23
inertiacreep Οκτώβριος 2, 2008 Author #3 Οκτώβριος 2, 2008 Την έχω δει στο site, αλλά έχει χειρότερες γωνίες από την LG. Δεν έχω και τη δυνατότητα να την δω από κοντά μιας και μένω στην Καλαμάτα (αν και έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι την έχει στο multirama). To Σάββατο πρωί που θα είμαι Αθήνα, αν προλάβω θα κάνω μια Στουρναρότσαρκα μπας και τις πετύχω. Πιο πολύ άνοιξα το θέμα για εντυπώσεις, οπότε ρίχτε
kallileo Οκτώβριος 2, 2008 #4 Οκτώβριος 2, 2008 Χτες πηρα την LG W2600HP-BF ακομα δεν την εχω δει...αλλα πρεπει να ειναι καλουτσικη.Θελει βεβαια να γινει και το update του firmware.
GeorgeVasil Οκτώβριος 2, 2008 #5 Οκτώβριος 2, 2008 Καλο θα ηταν να πας στην 26αρα με το SIPS. Αλλα αν δεν σε βολεύει απο αποψη αποστασης η γενικα χωρου πας για την αλλη LG η οποια ειναι > αντιστοιχη Samsung και σε γωνιες θεασης και στο γεγονος οτι δεν εχει Backlight Bleeding στις γωνιες γενικα.. Μy 2 Cent.
inertiacreep Οκτώβριος 3, 2008 Author #6 Οκτώβριος 3, 2008 Τελικά το πήρα απόφαση και θα πάρω την W2600, μιας και οθόνη δεν παίρνουμε κάθε μέρα. Θέμα χώρου δεν τίθεται, και με την απόσταση θα συμβιβαστώ πιστεύω Άλλωστε την προορίζω να μπεί με βάση στον τοίχο Από βδομάδα εντυπώσεις σχετικά με το banding και το κόκκινο που φαίνεται να ταλαιπωρεί όσους έχουν το παλιό firmware. Εκτός κι αν την στείλω κατευθείαν για upgrade. Λεωνίδα ποιο revision είναι η δικιά σου? Απ'οτι διάβασα αν το s/n αρχίζει από 802Μ είναι rev.1 και από 805Μ είναι rev.2. Η δεν πρόλαβες ακόμα να την ανοίξεις?
kallileo Οκτώβριος 3, 2008 #7 Οκτώβριος 3, 2008 802M ειναι η δικια μου...Οντως το κοκκινο ειναι λιγο εντονο...θα το παω και γω για firmware update απο βδομαδα.
inertiacreep Οκτώβριος 8, 2008 Author #8 Οκτώβριος 8, 2008 Μόλις παρέλαβα! Παίζει και να τσίμπησα την τελευταία την παρήγγειλα την Παρασκευή. Απλά την ξεπακέταρα και την σύνδεσα, είναι τεράστια και αρκετά φωτεινή. Δε ρύθμισα τπτ γιατί έπρεπε να τσακιστώ πίσω στη δουλειά. Το serial αρχίζει 804Μ (είναι rev.1) και έχει dvi αντί hdmi...άλλος κανείς? Όχι οτι με χαλάει κιόλας. Περαιτέρω εντυπώσεις στο σχετικό soon to come thread edit : Τελικά dvi έχει κανονικά...κεκτημένη ταχύτης λόγω ενθουσιασμού...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.