Jump to content

Σίφνο ή Σύρο???

Warlord

Recommended Posts

παιδες εχετε παει Σιφνο/Συρο?θα παω τελη ιουλιου καμια βδομαδουλα σε καποιο εκ των 2 νησιων με την κοπελα μου..κ μαζευουμε γνωμες μεχρι να παρουμε την τελικη αποφαση.δεν ειμαστε του πολυ νταπα ντουπα αλλα ουτε κ της απολυτης ησυχιας...κ θελουμε κατι που να συνδιαζει ομορφες κ αρκετες παραλιες(ωστε να πηγαινουμε σχεδον καθε μερα κ σε διαφορετικη) καθως κ καμποσες (εστω πανω απο μια)περιοχες κ μερη για να βγεις το βραδυ(κ ας μην εχουνε κλαμπ-μπαρ.αρκει ναχουν φαγαδικα, θεα, περατζαδα κλπ)μην αναγκαστουμε δλδ επι μια βδομαδα να βγαινουμε στο ιδιο μερος συνεχεια.επισης να σημειωσω πως σε οποιο κ απτα 2 να παμε θα μεινουμε πρωτευουσα κ πως αυτοκινητο δε θαχουμε(μολις τη προηγουμενη βδμδ το πηρα το διπλωμα :X: ).οποτε παιζουν ρολο κ οι μεγαλες αποστασεις κ το ποσο καλη ειναι η συγκοινωνια.

ξερω ζηταμε πολλα :o κ ισως πολλα απαυτα να μη ταχει κανενα απτα 2 νησια.αλλα τουλαχιστον προτεινετε μου αυτο που πλησιαζει περισσοτερο σαυτο που ζηταμε.

ευχαριστω :)

Κοίτα Σίφνο δεν έχω πάει αλλά η πόλη της Σύρου είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στο Αιγαίο (απο τα μέρη που έχω πάει). Απο παραλίες δεν λέει και πάρα πολλά ωστώσο.

@ Battosai: Ρέ τι έγινε τον κάνανε επίσημο δημότη Σύρου τον Feanorian ή ακομα?

Αρχική απάντηση από No Quarter

..η πόλη της Σύρου είναι ίσως η ωραιότερη πόλη στο Αιγαίο (απο τα μέρη που έχω πάει).

Same here. :T:
Αρχική απάντηση από No Quarter

@ Battosai: Ρέ τι έγινε τον κάνανε επίσημο δημότη Σύρου τον Feanorian ή ακομα?

too much paper work. :boxed:

ΣΥΡΟΣ ΣΥΡΟΣ ΣΥΡΟΣ

Τι απίστευτο νησί! Αρχόντισσα η Ερμούπολη, καλός κόσμος, ηρεμία, παραλίες όχι εντυπωσιακές αλλά απολύτως ικανοποιητικές! Αζόλιμνο από μένα!!!

Πρόβλημα με τη συγκοινωνία δεν θα αντιμετωπίσεις! Όχι ιδιαίτερο τουλάχιστον!

Μέρη να πας έχει αρκετά! ΕΙδικά για περπάτημα και χάζεμα...

Και τα 2 νησια ειναι πολυ πολυ ομορφα. Θα ελεγα σχετικα ησυχα , δεν ειναι για εντονη νυχτερινη ζωη. Δυσκολο να τα συγκρινεις παντως γιατι και τα 2 εχουν τις ιδιατεροτητες τους και καποια κοινα στοιχεια. Η Σιφνος εχει ενα τρομερο πεζοδρομο με γραφικα σπιτακια που φτανει μεχρι την πολη και εχει και ωραια θεα...λεει να κανεις το ποδαροδρομο καμια 30ρια φορες το λιγοτερο! Η συρος εχει στα + μια μεγαλη ωραια πλατεια και τρομερα γραφικο τον καθολικο λοφο που λενε (απιστευτη πανοραμικη θεα)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.