Ujin Ιούλιος 5, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 sln σε ησυχο δωματιο ακουγονται καθολου στα 5βολτ οι ανεμιστηρες? Οι δικοί μου πάντως όχι, αλλά θέλει push-pull στα 5v για να κάνουν δουλειά.Στα 7v ακούγονται ελάχιστα.Panaflo έχω στα ίδια πάνω κάτω specs με του Σόλωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 15:40] Πολύ ωραία δουλειά και μερακλίδικη...’μα πιάνουν τα χέρια σου ρε παιδί μου... μερακλίδικη όντως αλλά από που το συμπέρανες ότι πιάνουν τα χέρια του? κόπηκε με τους σωλήνες, πλημμύρισε το σαλόνι, κόντεψε να κάψει την dfi και είμαι σίγουρος ότι από την ταραχή του μπορεί να του έπεσε κανένα σώβακο όπως το άπλωνε, στο μπαλκόνι της γειτόνισσας από κάτω!!! αν δεν πιάνανε δηλαδή τα χέρια του τι θα είχε γίνει? πυρηνικός όλεθρος?best 12άρι ανεμιστήρι κατά τη γνώμη μου το thunderblade της thermaltake. το πήρα για την xp-120 και είμαι υπερευχαριστημένος, πολύ ήσυχο και κάνει δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ναι, επαιξε και αυτη η ιδεα απο μεγαλο αντμιν τις πρωτες πρωινες ωρες, καθως τα επινε στο "booty bay". Απλα σκεφτηκα το 600αρι θα δουλευει που θα δουλευει και θα τρωει ο,τι τρωει... ποσο ρευμα παραπανω θα καταναλωσει η ερμη η μητρικημε το chipset fan μονο επανω.... "Καντο οπως ειναι να τελειωνεις" τιποτα δεν καταναλωνει απλα για να μην την εχεις ανοιχτη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιούλιος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 SLN να ρωτησω κατι βασικο....τι θερμοκρασια δωματιου ειχες κατα τις μετρησεις ?( υποθετω με αιρκοντισιον ανοιχτο) θελω να δω τις διαφορες σε σχεση με ambient Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 5, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 no aircondition καρδια μου.... φτωχοι ανθρωποι ειμαστεΠαντως ειχε "σχετικα" δροσια την Κυριακη... Δεν καναμε μπανιο στον ιδρωτα. Καμμια 25-30 κοβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούλιος 5, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Mεγειες Σολωνα.Μην μασας και εγω πριν 3 βδομαδες τα κανα ενα μπανακι ολα.Οταν πηγα να αλλαξω νερο στο WC.Αμα σου πω κι ολας τον τροπο που την πατησα αφου πηρα και καθε precaution θα γελας.Τελικα ισως μου βγηκε και σε καλο καταστραφηκαν το Pioneer DvD rom και το floppy που απο καιρο εψαχνα ευκαιρια να τα πεταξω στα σκουπιδια και καθαριστικε το υπολοιπο μηχανημα απο τονους σκονης και βρωμιας.Επομενο test πλυσιμο της CRT 5.5 χρονων Sony.Eιναι fun και συμφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 6, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 μεγειές μεγάλε χημικέ, τι νεράκι βάλαμε (αδιάκριτες ερωτήσεις) ?? πολύ αίμα όμως ρε συ, το γέμισες ιόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 6, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Τον καψερό, έκανε κυριολεκτική μετάφραση στο bleeding a water cooling setup Τέλος καλό όλα καλά πάντως, μεγειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 6, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 17:07] μεγειές μεγάλε χημικέ, τι νεράκι βάλαμε (αδιάκριτες ερωτήσεις) ?? 3D εννοειται.... θες φωτογραφια της διαταξης?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 6, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από SLN 3D εννοειται.... θες φωτογραφια της διαταξης?? όχι σε πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 6, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Mπραβο Σολωνακο μεγειες μεγειες Ετσι αμα πιανουν τα χερακια σου (μην παει ο νου σου σε τιποτα μπουτακια κτλ :whistle2: )βλεπεις τι καταφερνεις Αντε με το καλο να το τελειωσεις Αρχική απάντηση από SLNΠαντως σιγουρα είναι πολύ «υποπτες» οι χαμηλες θερμοκρασιες Τι υποπτες βρε?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.