Jump to content

Q9550 Vs E8600

Whiteshadow

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ανοιγω το σχετικο topic γιατι θα ηθελα να μου προτεινετε ποια CPU να επιλεξω αναμεσα στον Q9550 και στον E8600.

O υπολογιστης προοριζεται για gaming(κυριως),video editing και για multimedia χρηση.Ας με βγαλει καποιος απ'το διλημμα :037: :sauer011:.

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

για αυτά τα κριτήρια που επιλέγεις εννοείται quad!Αν και για gaming ο 8600 είναι καλύτερος και επίσης κλοκάρει πολύ καλά εάν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι!οπότε ανάλογα τι θέλεις να κάνεις!

για αυτά τα κριτήρια που επιλέγεις εννοείται quad!Αν και για gaming ο 8600 είναι καλύτερος και επίσης κλοκάρει πολύ καλά εάν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι!οπότε ανάλογα τι θέλεις να κάνεις!

Mε ενδιαφερει κυριως για gaming αλλα οπωσδηποτε και για κλοκαρισμα.Οποτε παω για Ε8600;

κοίτα σίγουρα έναν quad θα τον κρατήσεις περισσότερο μιας και είναι του μέλλοντος για συγκεκριμένες εφαρμογές κτλ! κλοκάρει και αυτός αλλά το θέμα είναι όχι τόσο καλά όσο ένας 65nm πχQ6600(επειδή υπάρχει διαφορά στην τιμή με τον Q9550,σημαντική) και φυσικά όχι όπως ένας διπύρηνος 8600!

Άμα δεν είσαι τόσο φανατικός με overclocking η γνώμη μου είναι να πάρεις εναν Q9550. Tον κλοκάρεις όσο πάει και θα μείνεις ευχαριστημένος πιστέυω, άμα δεν είσαι extreme overclocker. Και επίσης θα έχεις περισσότερο μέλλον!

• 7 months later...

Εγω παντως στο ιδιο διλλημα επελεξα τον 9550 και δεν το εχω μετανιωσει..Μιλαμε τα σπαει και ειδικα μετα απο την μεταβαση απο διπυρηνο σε τετραπυρηνο δεν υπαρχει γυρισμος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.