Shadow Keeper Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2005 Καλησπερα, Εχω το Router Alcatel 530, το οποιο ειναι για DSL over PSTN, το 8εμα ειναι οτι λογω αλλαγης σπιτιου οπου πλεον 8α υπαρχει DSL over ISDN χρειαζομαι καινουριο router... Παλιοτερα ειχε παρει το ματι μου σε ενα site οτι το συγκεκριμενο router μετατρεπεται με ενα απλο firmware update απο PSTN σε ISDN, αλλα οσο αναζητηση και να κανω δεν μπορω να βρω ενα αξιολογο link... Μηπως καποιος που εχει παραπανω πληροφοριες μπορει να με βοη8ησει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιούλιος 5, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Κριμα και ηλπιζα να γλιτωσω τα 50-80 για το καινουριο modem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Ιούλιος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Το μόνο router που έχω υπόψιν μου και κάνει καί για annex A και για annex B (POTS και ISDN) είναι το US Robotics 9105 κ 9106(wi-fi)’σε που είναι και κορυφή.. (με ένα τέτοιο παίζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.