Jump to content

Ποιο netbook?

orion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιο προτιματε?

• MSI Wind U100 / Atom 1.6GHz / 1GB / 80GB / 10" / Linux / Netbook / White 404 euro

• Acer Aspire One A150L / Intel Atom N270 1.6GHz / 1GB / 120GB / 8.9" / Linux / NetBook / Blue 290 euro

• Asus Eee PC 1000 / Atom N270 1.6GHz / 1GB / 40GB / 10" / Linux / NetBook / Black 467 euro

• Dell Insipiron Mini 9 /Atom 1.6GHz / 1GB / 8GB SSD/ 8.9" / Linux Ubuntu 8.04 / Netbook / Black 340 euro

μεταξύ MSI Wind U100 και Acer Aspire One αν δεν σε πειράζει η οθόνη του Acer Aspire One τότε πάρε αυτό έχει καλύτερο σκληρό τα υπόλοιπα όλα ίδια είναι :p οι οθόνες και το outfit αλλάζει σε όλα

Μπα... τα acer δεν αξίζουν. Αν χαλάσουν πρέπει να "τρέχεις σαν το Βέγγο" για να βγάλεις άκρη στο θέμα της εγγύησης. Η ψήφος μου πάει στο wind, όχι μόνο επειδή μ' αρέσει η msi σαν εταιρεία, αλλά έχει και μεγαλύτερο δίσκο από αυτό της asus.

α ναι είναι και η εγγύηση το ξέχασα :D ναι αν είναι και αυτό θέμα τότε το WInd και για εμένα

Προσθεσα και το νεο της Dell..

Το καλο με το Dell ειναι οτι ερχετε out of the box με ubuntu το κακο ειναι ειναι ο δισκος SSD.

Μου αρεσει το Acer... και λογο τιμης.. 1.1" οθονης κοστιζει τελικα ~130 ευρω!!

μπα το DEll είναι πολύ μικρό δεν θα βολεύει για τίποτα :/

still στο Wind εχει και καλύτερη τιμή από το eee και σιγά το δύσκολο να περάσεις ubuntu μόνος σου εδώ μπορώ εγώ banana

Θεμα εγγυησης δε πεζει..εδω Αγγλια :p

Με τα netbook δε μπορεις να κανεις και πολλα...κανα email κανα browsing και πολυ ειναι..

Στο Μsi το ubuntu περνα ευκολα και πεζουν ολα..στο acer οχι...

Tο wind με 80GB ειναι παλιό μοντέλο. Τα πρώτα βγηκαν με 80 γιγα μετά έβαλαν 120 και τωρα έρχονται με 160. Ακριβο πάντως για linux version.

Ριξε μια ματιά και σε αυτό. Είναι ενα wind αλλά από την LG. Έχει ενσωματωμένο 3G Module και σε μερικά μοντέλα και gps δέκτη!!

Η το Wind η το Dell. Σ'αυτες τις διαστασεις ακομα και το 1.1" κανει διαφορα στο ποσο ανετα και ξεκουραστα βλεπεις.

Wind με τον μεγάλο τον δίσκο και την μπαταρία με τα 6 cells - πρέπει να έχει έρθει αγγλία.

Wind, λόγω οθόνης και δυνατότητας για 2gb...αλλά περίμενε την 6cell...αλλιώς δεν λέει να είσαι με 2 ώρες αυτονομία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.