ghost17 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2005 Παιδες για τους λατρες των resident evil series, sillent hill series etc.. αγοραστε το Cold fear asap.. το game απλα γ@μαει.. αψογα γραφικα, αψογη μουσικη, καταπληχτικα εφε.. θα ξετρελαθητε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 To εχω αλλα ακομα να το εγκαταστησω.Τα γραφικα και ο χειρισμος του ειναι σαν μεταφορα απο κονσολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιούλιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 sry δεν το εχω παιξει σε κονσολα.. μονο σε pc 2 μερες το εχω εγκαταστησει μονο, και εχω ξε-τρελαθει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Ιούλιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 ΕΓΩ μαγκες ειμαι στο ελικοδρομιο και τα εχω βαλη με τον μεγαλο αλλα με εχει ταραξη στις μπατσες ...κατα τα αλλα καλο εινια αλλλα μου εσπασε τα νευρα το κουνημα πανω στο πλοιο ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 βασικα σε 2 μερες τελειωνει το παιχνιδι, ή στην περιπτωση μου from dusk till dawn x2 + walkthrough επειδη απτην αυπνια εκανα κυκλους , καλα στον τελικο τσατιστικα και ετρεξα να κατεβασω trainer, δεν πηγαινε αλλο, νταξει καλο movie feel ωραια γραφικα ( αν και με την !@#*@!#() gf3 χρειαστηκε να τα παω ολα low, μεχρι και στο menu ειχα mouselag rofl ) ψιλο περιεργος χειρισμος (+ λογω RSI aka ta heria mou mami8ikan almostc ompletely χρειαστηκε να παιξω αναποδα) αλλα δεν ειναι max payne ;-) Καλυτερα να νοικιασεις/κατεβασεις αυτο το πραμα για να περασεις ενα βραδυ στο σπιτι παρα καμια παρακμιακη ταινια με το ιδιο θεμα ( βλεπε star προχτες ) που fifty fifty ειναι να σαρεσει, ως survival horror ειναι μετριο, και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με το silent hill 4 η οποιοδηποτε αλλο απτις παραπανω σειρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Πολύ καλό παίδες , λίγο που ασχοληθηκα οντως το game αξιζει . Γραφικά πολύ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Καλά γραφικά, καλά όλα αλλά ΑΘΛΙΟ σενάριο. Γι αυτό και το έθαψαν στα reviews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Προσωπικα εμενα μου αρεσε.Οσο για το θεμα του σεναριου,αν κρινοτανενα παιχνιδι μονο απο το σεναριο του τοτε τα 8/10 θα ηταν μαπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Kαι μενα μου αρεσε αρκετα και γι'αυτο το τερματισα μπαμ μπαμ!Το σεναριο δεν ηταν αθλιο...σε κραταει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Παιδιά, πώς κάνεις save στο εν λόγω παιχνίδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Παιδιά, πώς κάνεις save στο εν λόγω παιχνίδι; δεν κανεις , κανει αυτο σε καποια σταδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Νοέμβριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Καλα γραφικα αλλα σαν παιχνιδι απλα συμπαθητικο...Το ειχα αρχησει παλια το προχωρισα αρκετα αλλα βαρεθηκα να σκοτωνω και δεν το τερματισα ποτε...Ειμαι adventuras τι να κανουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministry Νοέμβριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Καλό παιχνιδι αλλά τελειώνει πολύ γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Έχει απίστευτη ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον στην αρχή που το είδα πάνω στο καράβι με την καταιγίδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.