DarkSaga Αύγουστος 9, 2005 #61 Αύγουστος 9, 2005 ποιό εργαλείο ευαγγελίζεσαι τότε?αυτοαναιρείσαι καλύτερα να απέχεις απο το θέμαεπίσης ο παπατσόνς που είναι ρε παιδιά?
Pc-Corner Αύγουστος 9, 2005 #62 Αύγουστος 9, 2005 DarkSaga σε δευτερόλεπτα αλαγή αν είχα κομάτι..και συγεκριμένα στον unstoppable! Που μπαίνει κ εδώ..απλά αν ξαναδείς τι λέει ο χρήστης papatsonis και κατέστρεψε την μητρική (πραγμα που δεν με νοιάζει αν του την άλλαζαν είχε καλώς) ... και δεν ήξερε τι φταίει cpu μητρική.. που εφ όσον το cpu του δεν δούλευε ουτε στο άλλο pc είχε πρόβλημα και αυτό αλλά σιγα μην παραδεχτεί..και μας κράζει επειδή ένα μεσημέρι 4ς μήνες πριν δεν είχα να του ελένξω την μητρική..αλλά του είπα που να πάει γιατί βιαζοταν..και δεν μου την άφησε για rma η έλενχο!Τόσο απλά είναι τα πράγματα και απορώ πως δεν τα καταλαβαίνετε απο το ίδιο του το post!Μόνος του τα λέει..
Pc-Corner Αύγουστος 9, 2005 #63 Αύγουστος 9, 2005 εργαλείο = κατσαβίδι , πολύμετρο , κάρτα διάγνωσης σφαλμάτων , αεροσυμπιεστής , δαχτυλίδι απορόφησης ηλεκτρισμού , πάγκος που δεν συγκεντώνει ιόντα κ πολλά πολλά άλλα..αν το επεξεργαστής είναι εργαλείο..ε οκ δεν έχω πάντα σε stock service και μιλάμε και για 4ς μήνες απ τον ιούλιο , δηλαδή μάρτιο..ο 1ος 939 που πήρα απο Oktabit ήταν 23/02/05 και αν θυμάστε κ κανείς της δουλειάς για κάποιο διάστημα είχε και έλειψη σε 3500 όπως και τώρα έχει στον 4200..εσείς στα ράφια τους βλέπετε , εμείς αν δεν τους έχει ο προμηθευτής δεν τους βλέπουμε.
Nos-Dio Αύγουστος 9, 2005 #64 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Pc-Corner service σε μητρικές δεν έχουν δικαίομα να κάνουν οι μεταπωλητές..επιτέλους πάρτε το χαμπάρι..μόνο έλενχο και rma κάνουμε..κολητίρι = απώλεια εγγύησης! Εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ισχυριστηκες για service.Για τα κολλητηρια εχεις δικιο.Αλλα εδω ουτε ελεγχο μπορουσες να κανεις...Ελεγχο και service εχει το πλαισιο στο κεντρο της Αθηνας.Την ιδια μερα σε μητρικες και λοιπο εξοπλισμο.Απλα το λεω για να καταλαβουμε τι ειναι ελγχος-service και τι οχι.Μα πρακτικα service hardware δεν κανει κανεις παρα μονο η εταιρια που παραγει τις μητρικες και ανΟποτε αυτο που μενει σε ενα καταστημα να κανει ΑΝ ΘΕΛΕΙ για την δικια του καλυτερη εξυπηρετηση αλλα και του πελατη ειναι να εχει τα parts να ελεγχει οτι του φερουν.Αν παλι οχι κανενα προβλημα,rma the bitchΑπλα εσεις θελετε να λετε οτι εχετε και service
Pc-Corner Αύγουστος 9, 2005 #65 Αύγουστος 9, 2005 ’ρα εφ όσον σύμφωνα μ αυτά που λες κανείς δεν έχει service ε οκ δεν έχω ούτε εγώ..
RootX Αύγουστος 9, 2005 #66 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ισχυριστηκες για service.Για τα κολλητηρια εχεις δικιο.Αλλα εδω ουτε ελεγχο μπορουσες να κανεις...Ελεγχο και service εχει το πλαισιο στο κεντρο της Αθηνας.Την ιδια μερα σε μητρικες και λοιπο εξοπλισμο.Απλα το λεω για να καταλαβουμε τι ειναι ελγχος-service και τι οχι. Έλεγχο-service επί τόπου, δεν μου έχει κάνει ποτέ το Πλαίσιο πάντως. Το αφήνεις, το κοιτάνε και σε ενημερώνουν.
Nos-Dio Αύγουστος 9, 2005 #67 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Έλεγχο-service επί τόπου, δεν μου έχει κάνει ποτέ το Πλαίσιο πάντως. Το αφήνεις, το κοιτάνε και σε ενημερώνουν. Ναι μετα απο 3 ωρες στην ΣτουρναρηΚαι ειναι πρακτικα αυτο που σε ενδιαφερει γιατι αυτοι μπορει να μην τις ελγχουν καν ωστοσο εσενα σαν πελατη σε ενδιαφερει να κανεις την δουλεια σου και μονο
YDinopoulos Αύγουστος 9, 2005 #68 Αύγουστος 9, 2005 Συμφωνα με τους Kανονες του Lab, επρεπε να εχει κλειδωθει/μεταφερθει στο ΒlackHole απο την αρχη... Το TheLab.gr δεν αποτελεί μέσο για την επίλυση των προβλημάτων των μελών του. Στην περίπτωση όπου υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν είτε τα προσωπικά μηνύματα, είτε λοιποί τρόποι επικοινωνίας όπως IRC, ICQ, SMS, κτλ.
unstoppable Αύγουστος 9, 2005 #69 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Pc-Corner DarkSaga σε δευτερόλεπτα αλαγή αν είχα κομάτι..και συγεκριμένα στον unstoppable! ..... Δεν ξερω πως φερετε στους αλλους αλλα τουλαχιστον σε εκεινη την περιπτωση ηταν πιο γρηγορος και απο το πλαισιο (πιο γρηγορος και απο τον χρονο που μου περνει να να τα καιω ). Τεσπα, καλο ειναι να περιμενουμε και τις απαντησεις του παπατσωνη, και για μια μητρικη ας μην φτανουμε στα ακρα, ουτε η μια πλευρα ουτε η αλλη.
unstoppable Αύγουστος 9, 2005 #70 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Συμφωνα με τους Kανονες του Lab, επρεπε να εχει κλειδωθει/μεταφερθει στο ΒlackHole απο την αρχη! Μπα εγω πιστευω καλο ειναι γενικα να ενημερωνομαστε για τετοια περιστατικα ετσι ωστε να μπορει καποιος να κρινει καλυτερα καθε μαγαζι ειτε θετικοτερα ειτε αρνητικοτερα.
sotiris Αύγουστος 9, 2005 #71 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 14:59] ’λλο κουβέντα μεταξύ 12χρονων οπως αναφέρεται κ άλλο διασυρμός μιας εταιρίας με λόγια που κ ένας απλός 12χρονος καταλαβαίνει αν τα διαβάσει οτι δεν στέκουν..θα έπρεπε ναι να έχει κλειδωθεί το topic γιατί δεν κάνουμε κουβέντα απλά "έχουμε ύφος.." γιατί? Γιατί νομίζουμε οτι είμαστε στην Ελλάδα που πίσω απο τον υπολογιστή δεν μας "τραβάει" κανένας το αυτί..νομίζουμε επαναλαμβάνω..και αυτό που εσύ πιστεύεις οτι είναι απλό γιατί δεν είσαι στην θέση μου..για εμένα είναι και διασυρμός και δυσφήμηση. Η θέση λοιπόν σαν moder/admin/ιδιοκτήτης ενός τέτοιου forum δεν είναι πλάκα όταν δίνει το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να διασύρει επώνυμες εταιρίες και πιστεύω πως καταλαβαίνεις οτι ο νόμος περι τύπου παίρνει μπάλα και τις απαντήσεις σου και την στάση σου..Δεν είμαστε παιδάκια που παίζουμε γράφοντας, προσπαθούμε κάθε μέρα δουλεύοντας να χτίσουμε ενα όνομα που αφήνεις/ετε να διασύρει πως και ποιός?και γιατί?Και επειδή αναφέραμε πολλά υπεύθυνη για το θέμα πια είναι η Κ. Αθανασιάδη Κυριακή (δικηγόρος) όπου έχει ήδη στα χέρια της το θέμα.- Αυτό το post προσωπικά με ενόχλησε. Για την ακρίβεια πάρα πολύ. Ένας από τους λόγους που γράφω εδώ, είναι ο χομπίστικος χαρακτήρας που λέμε γενικά τις απόψεις μας χωρίς παρουσία δικηγόρου.Εγώ προσωπικά προτείνω να απαγορευτεί στο εξής η συμμετοχή χρηστών με την επωνυμία καταστημάτων, να banαριστεί το account pc-store και αν θέλει να μπει με κάποιο άλλο όνομα, αλλά όχι του μαγαζιού του, και να γράφει ως ο εαυτός του και όχι ως το μαγαζί του.Τουλάχιστον άλλοι χρήστες αυτό κάνουν. Αν είναι, να προσκαλέσουμε και το Πλαίσιο, το Multirama και τα άλλα καταστήματα να διαφημίζουνε σωρηδόν και να απειλούν με δικηγόρους όποιον θέλουν. (δε λέω ότι διαφημίζεις, προς θεού, η στάση σου εδώ είναι πολύ καλή, αλλά το τελευταίο ήταν φάουλ)Αν χρειάζεται τροποποίηση στους κανόνες, να γίνει.Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έχει δίκιο σε μια μεταξύ σας διαφωνία, γιατί δεν ξέρω κανέναν από τους 2 σας προσωπικά. Επίσης με αφήνει παγερά αδιάφορο αυτή η διαφωνία σας. Σαν προσωπική θέση, είμαι πάγια ταγμένος υπέρ του πελάτη, όσο άδικο κι αν έχει.Είναι όμως μια καθαρά προσωπική στάση, που καμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο θέμα που έχει ανακύψει μεταξύ σας, και που δε με ενδιαφέρει ο σχολιασμός της (του στυλ: αν είχα έτσι το μαγαζί μου δε "βγαίνω". Δεν έχω μαγαζί, δεν ξέρω τα έξοδά του ούτε τα κέρδη του, και αν κάποτε αποφασίσω να ανοίξω μπορεί η προηγούμενη θέση μου να αναθεωρηθεί - αυτό θα πει άλλωστε προσωπική θέση).
Pc-Corner Αύγουστος 9, 2005 #72 Αύγουστος 9, 2005 Σε αυτό και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου το name μπήκε πριν ένα χρόνο γιατι μέσο του καταστήματος μου έμαθα για το forum και μπήκα..δεν με νοιάζει καν κ το αλλάζω κ όλας...εσένα σε πείραξαν άλλα...αλλά δεν σου έκαναν ζημιά..εμένα με πείραξε ο χρόνος ο τρόπος που το έμαθα τα λόγια που ποτέ δεν ήταν πραγματικότητα και το συμπέρασμα του οτι off το support..και εμένα με ζημιώνουν ακόμα..αυτή είναι η διαφορά..
Pc-Corner Αύγουστος 9, 2005 #73 Αύγουστος 9, 2005 Επίσης το κομμάτι των κανόνων που δεν είδε κανείς αλλά δεν αντέδρασε και κανείς γιατί μην λέμε ψέματα μόνο όποιος τα έγραψε τα διάβασε..και που αν είχε τηρηθεί δεν θα είμασταν εδώ ειναι το..."Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή."
DarkSaga Αύγουστος 9, 2005 #74 Αύγουστος 9, 2005 όσο ψάχνεις βρίσκειςείσαι ακόμα φαουλ na ban-ιαναριστεί το όνομα!
RootX Αύγουστος 9, 2005 #75 Αύγουστος 9, 2005 Παίδες, δεν ξέρω αν έχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση,σκέψη μου να κλειδωθεί και να ξανανοίξει μόνο αν ο Pc-Corner ή ο papatsonis το θελήσουν.Κριτική για προϊόντα και υπηρεσίες γίνονταν, γίνεται και θα γίνεται, άλλες φορές καλοπροαίρετα, άλλες όχι. Είναι από τα πράγματα που συναντάμε σε όλα τα forums, όχι μόνο τεχνολογικά. Το συγκεκριμένο θέμα νομίζω το εξαντλήσαμε.
Pc-Corner Αύγουστος 9, 2005 #76 Αύγουστος 9, 2005 Επίσης αν μπορεί κάποιος ας διαγράψει το account μου κ θα φτιάξω ένα άλλο για να μην ενοχλείται κανείς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.