spike83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 εδω και 2 μερες δεν μπορω να μπω στο messenger ολο μου πεταει το μηνυμα για καποιο σφαλμα και κλεινει.. μηπως εχετε ακουσει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 μηπως εχεις το zonealarm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Μπαααα... όλα μια χαρά εδώ!Τι μήνυμα σου πετάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 εχω αλλου ειδους προβληματα , κολληματα στην αρχη και στο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 μηπως εχεις το zonealarm? οχι δεν το εχω Αρχική απάντηση από FrOsT Μπαααα... όλα μια χαρά εδώ! Τι μήνυμα σου πετάει? κοιτα να δεις.. μου την σπαει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Δοκίμασε να μπείς με τον Windows Messenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Δεν το κανεις μια επανεγκατασταση μηπως φτιαξει?Ολο κουλα προβληματα ακουω γι'αυτο το MSN ρε παιδια...!!Τσεκαρε και για κανεναν ιο,αν και δεν το κοβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούλιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Όχι ρε σεις καμία σχέση,απλά δεν έχει "καταλάβει" ότι έχεις συνδεθεί στο νετ Πήγαινε και καλά να εισέλθεις με άλλο passport και θα δεις θα σε ρωτησει αν θέλεις να συνδεθείς στο νετ,εσύ θα πατήσεις "ΝΑΙ" και ματά κλείστο,επιχείρισε μετά να μπεις κανονικά και θα είναι όλα οκ Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ...ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ολα καλα .. τωρα ειχα ιντερνετ απλα δεν εμπαινε.. του ξαναπερασα το μσν και ολα οκ..ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.