kots Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 ρε παιδιά εχθές για πρώτη φορά ασχολήθηκε με το πρόγραμμα.μετά από μια σύντομη έρευνα που έκανα, μερικοί μου είπανε ότι δεν παίζει έξτρα χρέωση, ενώ μερικοί μου είπανε ότι παίζει ανάλογα με το που θα κάνεις call..μερικές φορές βαράει το firewall, και ζητάει να ανοίξει νέες θύρες. μήπως εκεί μιλάμε για υπεραστικές κλήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Όχι. Οι θύρες είναι καθαρά δίαυλοι επικοινωνίας με τον έξω κόσμο. Δεν έχει να κάνει με τη χρέωση του τηλεφώνου σου. Για υπεραστικές χρεώσεις θα μιλάγαμε σου έλεγαν για να μιλήσεις με τον τάδε ή τον δείνα, πρέπει να καλέσεις το χ τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 ρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό? μπήκα σε ένα directory της hol, και μόνο τσόντα είχε εκεί μέσα...τίποτα rooms, για χαλαρο τσατ υπάρχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Ιούλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Μπάάά...Απ'οτι θυμάμαι είναι η χαρά του gay εκει μέσα και γενικά για κάθε τσοντο-ανωμαλία.Είχα δει άτομο με περιγραφή : "Βάζω καρότο στο μου$$ μου"!!!Χαμός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 α μάλιστα. μακρυά λοιπόν από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.