Jump to content

ψυκτρακια για μνημες...

haris1984

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 19:17]

Δεν εχω δοκιμασει ξεχωριστα ψυκτρακια , αλλα οταν οι μνημες οπως πιο κατω στην φοτο δεν νομιζω να δουμε και καμια διαφορα....

εγω παντως πιστευω πως ετσι οπως το εχει ο vag ειναι μια χαρα....nice patent man...:T::D

post-73-1416072055,4394_thumb.jpg

τα ψυκτρακια της thermaltake τα αλουμινενια με τα fins χωραμε ανετα στο DFI!

(ναι πηρα 4 σετ για να βαλω σε 2 double sided dimm

post-1377-1416072055,4651_thumb.jpg

Ρε παιδια ωραια ολα αυτα,αλλα πως στερεωνετε αυτους τους τεραστιους ανεμιστηρες????Θελω να βαλω εναν 120μμ ακριβως απο πανω(ή 2*80) αλλα δεν ξερω που να τους στηριξω...;) .

esdee με προβληματιζεις με τα αλουμινενια ψυκτρακια γιατι κοιταζα μονο για χαλκινα να παρω!Τα βλεπω ταιριαζουν τελεια πανω στα τσιπακια..μωρε λες?

προσωπικα στερεωνω τους ανεμηστηρες με βιδες μακριες οι οποιες ειναι βιδομενες στις τρυπες που ειναι για να βιδωνει το Board στο κουτι (καθοτι δεν παιζει κουτι)

τωρα ειμαι σιγουρος πως με ενα συνδιασμο tie wraps μπορεις να κανεις την δουλεια σου

κοιτα, αυτα με τα fins της thermaltake ειναι αλουμινενια... γνωστος intelας εχει κανει μια πολυ καλη πατεντα. εχει βαλει τα χαλκινα κλασσικα HSPs της thermaltake που θες να παρεις και πανω αυτα εχει βαλει αυτα με τα fins που ειναι αλουμηνενια. αν τα υπολογισεις σωστα θα πρεπει να μπαινουν τα fins του ενος στις εσωχες του αλλου dimm και 'δεν θα εχεις προβλημα΄ :D (copyright enduracell)

Τα μονα χαλκινα που βρηκα ειναι της coolermaster!Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο μεγεθος με αυτα της ΤΤ!Τεσπα θα παω Στουρναρη και θα ψαξω να δω και για την πατεντα c(l)opyright που παρεθεσες.:flower:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 22:10]

mortis τι VGA παιζει στο συστημα?:D

...χεχε...οταν τραβηχτηκε η φωτο ημουν ακομα με μια S3 Virge pci :D :D .....εδω και κανα μηνα εχω παρει την Χ850ΧΤ ...;) ...3 ολοκληρους μηνες σημβιωσα με την S3 ...και πολυ ηταν λεμε :p:p

...esdee ....σωστοςςςς......πολυ καλη λυση ....και το καλο ειναι οτι παιζει μονo σε dfi....:D

...deadlock .....και γω στις δικες μου SP ...τα coolermaster εχω βαλει ...μια χαρα ειναι και πατανε ωραια πανω στις μνημες..;)

Αρχική απάντηση από esdee

τα ψυκτρακια της thermaltake τα αλουμινενια με τα fins χωραμε ανετα στο DFI!

(ναι πηρα 4 σετ για να βαλω σε 2 double sided dimm

αυτες ακριβως ειναι που ειδα...

ποσο τις ειχες παρει και απο που αν επιτρεπεται?

Αρχική απάντηση από haris1984

αυτες ακριβως ειναι που ειδα...

ποσο τις ειχες παρει και απο που αν επιτρεπεται?

οχι καποια special τιμη, απο το Multirama κανονικα

μολις εριξα μια ματια και με τις μνημες στις πορτοκαλι θεσεις θα βρισκει στο καπακι του μποκ...

αρα δυστηαχως πρεπει να παω για κατι μικροτερο...

αυτα της coolermaster τα μικρα κανουν τιποτα?

Αρχική απάντηση από haris1984

μολις εριξα μια ματια και με τις μνημες στις πορτοκαλι θεσεις θα βρισκει στο καπακι του μποκ...

αρα δυστηαχως πρεπει να παω για κατι μικροτερο...

αυτα της coolermaster τα μικρα κανουν τιποτα?

αν δεν βαριεσαι check και τι λυση μπορει να παιξει http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=198326#post198326

Βασικα για μενα ,αν μπορουσα να βρω χαλκινα ψυκτρακια μου να καλυπτουν 4 τσιπακια μνημες θα ημουν ευχαριστημενος!Ελα ομως που δεν βρισκω!Καλα αυτα της ΤΤ,αλλα ειναι αλουμινενια και δινονται μαζι με ψυκτρες απ'οτι βλεπω!Απ'την αλλη τα μικρα της coolermaster ειναι λιγο πακετο να τα βαζεις σε καθε ενα τσιπακι..keep searching.

Αρχική απάντηση από deadlock7

Βασικα για μενα ,αν μπορουσα να βρω χαλκινα ψυκτρακια μου να καλυπτουν 4 τσιπακια μνημες θα ημουν ευχαριστημενος!Ελα ομως που δεν βρισκω!Καλα αυτα της ΤΤ,αλλα ειναι αλουμινενια και δινονται μαζι με ψυκτρες απ'οτι βλεπω!Απ'την αλλη τα μικρα της coolermaster ειναι λιγο πακετο να τα βαζεις σε καθε ενα τσιπακι..keep searching.

πας σε μια custom λυση σε μηχανουργιο και εισαι οκ, το ποσο θα σου παρει ειναι το θεμα ομως

Ειναι καπως υπερβολικο να κανω κατι τετοιο νομιζω!Ψαχνω μηπως βρω τπτ σε vga cooling που δινουν ψυκτρακια για τις μνημες αλλα ουτε κι εκει βρηκα κατι!Οποτε καταληγω στα μικρα coolermaster(ή ΤΤ) χαλκινα κι ας μου παρει καποιο χρονο για να τα βαλω...

Αρχική απάντηση από esdee

πας σε μια custom λυση σε μηχανουργιο και εισαι οκ, το ποσο θα σου παρει ειναι το θεμα ομως

δηλαδη? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.