mortisboy Ιούλιος 2, 2005 #21 Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 19:17] Δεν εχω δοκιμασει ξεχωριστα ψυκτρακια , αλλα οταν οι μνημες οπως πιο κατω στην φοτο δεν νομιζω να δουμε και καμια διαφορα.... εγω παντως πιστευω πως ετσι οπως το εχει ο vag ειναι μια χαρα....nice patent man...
esdee Ιούλιος 2, 2005 #23 Ιούλιος 2, 2005 τα ψυκτρακια της thermaltake τα αλουμινενια με τα fins χωραμε ανετα στο DFI! (ναι πηρα 4 σετ για να βαλω σε 2 double sided dimm
Athens2004 Ιούλιος 2, 2005 #24 Ιούλιος 2, 2005 και αυτά είναι πολύ καλά πάλι . Χαλκινα . 8 ευρω το stick πάει .
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #25 Ιούλιος 3, 2005 Ρε παιδια ωραια ολα αυτα,αλλα πως στερεωνετε αυτους τους τεραστιους ανεμιστηρες????Θελω να βαλω εναν 120μμ ακριβως απο πανω(ή 2*80) αλλα δεν ξερω που να τους στηριξω... . esdee με προβληματιζεις με τα αλουμινενια ψυκτρακια γιατι κοιταζα μονο για χαλκινα να παρω!Τα βλεπω ταιριαζουν τελεια πανω στα τσιπακια..μωρε λες?
esdee Ιούλιος 3, 2005 #26 Ιούλιος 3, 2005 προσωπικα στερεωνω τους ανεμηστηρες με βιδες μακριες οι οποιες ειναι βιδομενες στις τρυπες που ειναι για να βιδωνει το Board στο κουτι (καθοτι δεν παιζει κουτι) τωρα ειμαι σιγουρος πως με ενα συνδιασμο tie wraps μπορεις να κανεις την δουλεια σου κοιτα, αυτα με τα fins της thermaltake ειναι αλουμινενια... γνωστος intelας εχει κανει μια πολυ καλη πατεντα. εχει βαλει τα χαλκινα κλασσικα HSPs της thermaltake που θες να παρεις και πανω αυτα εχει βαλει αυτα με τα fins που ειναι αλουμηνενια. αν τα υπολογισεις σωστα θα πρεπει να μπαινουν τα fins του ενος στις εσωχες του αλλου dimm και 'δεν θα εχεις προβλημα΄ (copyright enduracell)
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #27 Ιούλιος 3, 2005 Τα μονα χαλκινα που βρηκα ειναι της coolermaster!Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο μεγεθος με αυτα της ΤΤ!Τεσπα θα παω Στουρναρη και θα ψαξω να δω και για την πατεντα c(l)opyright που παρεθεσες.:flower:
mortisboy Ιούλιος 3, 2005 #28 Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 22:10] mortis τι VGA παιζει στο συστημα? ...χεχε...οταν τραβηχτηκε η φωτο ημουν ακομα με μια S3 Virge pci :D .....εδω και κανα μηνα εχω παρει την Χ850ΧΤ ... ...3 ολοκληρους μηνες σημβιωσα με την S3 ...και πολυ ηταν λεμε ...esdee ....σωστοςςςς......πολυ καλη λυση ....και το καλο ειναι οτι παιζει μονo σε dfi.... ...deadlock .....και γω στις δικες μου SP ...τα coolermaster εχω βαλει ...μια χαρα ειναι και πατανε ωραια πανω στις μνημες..
haris1984 Ιούλιος 3, 2005 Author #29 Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από esdee τα ψυκτρακια της thermaltake τα αλουμινενια με τα fins χωραμε ανετα στο DFI!(ναι πηρα 4 σετ για να βαλω σε 2 double sided dimm αυτες ακριβως ειναι που ειδα...ποσο τις ειχες παρει και απο που αν επιτρεπεται?
esdee Ιούλιος 3, 2005 #30 Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 αυτες ακριβως ειναι που ειδα...ποσο τις ειχες παρει και απο που αν επιτρεπεται? οχι καποια special τιμη, απο το Multirama κανονικα
haris1984 Ιούλιος 3, 2005 Author #31 Ιούλιος 3, 2005 μολις εριξα μια ματια και με τις μνημες στις πορτοκαλι θεσεις θα βρισκει στο καπακι του μποκ...αρα δυστηαχως πρεπει να παω για κατι μικροτερο...αυτα της coolermaster τα μικρα κανουν τιποτα?
esdee Ιούλιος 3, 2005 #32 Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 μολις εριξα μια ματια και με τις μνημες στις πορτοκαλι θεσεις θα βρισκει στο καπακι του μποκ...αρα δυστηαχως πρεπει να παω για κατι μικροτερο...αυτα της coolermaster τα μικρα κανουν τιποτα? αν δεν βαριεσαι check και τι λυση μπορει να παιξει http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=198326#post198326
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #33 Ιούλιος 3, 2005 Βασικα για μενα ,αν μπορουσα να βρω χαλκινα ψυκτρακια μου να καλυπτουν 4 τσιπακια μνημες θα ημουν ευχαριστημενος!Ελα ομως που δεν βρισκω!Καλα αυτα της ΤΤ,αλλα ειναι αλουμινενια και δινονται μαζι με ψυκτρες απ'οτι βλεπω!Απ'την αλλη τα μικρα της coolermaster ειναι λιγο πακετο να τα βαζεις σε καθε ενα τσιπακι..keep searching.
esdee Ιούλιος 3, 2005 #34 Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Βασικα για μενα ,αν μπορουσα να βρω χαλκινα ψυκτρακια μου να καλυπτουν 4 τσιπακια μνημες θα ημουν ευχαριστημενος!Ελα ομως που δεν βρισκω!Καλα αυτα της ΤΤ,αλλα ειναι αλουμινενια και δινονται μαζι με ψυκτρες απ'οτι βλεπω!Απ'την αλλη τα μικρα της coolermaster ειναι λιγο πακετο να τα βαζεις σε καθε ενα τσιπακι..keep searching. πας σε μια custom λυση σε μηχανουργιο και εισαι οκ, το ποσο θα σου παρει ειναι το θεμα ομως
deadlock7 Ιούλιος 3, 2005 #35 Ιούλιος 3, 2005 Ειναι καπως υπερβολικο να κανω κατι τετοιο νομιζω!Ψαχνω μηπως βρω τπτ σε vga cooling που δινουν ψυκτρακια για τις μνημες αλλα ουτε κι εκει βρηκα κατι!Οποτε καταληγω στα μικρα coolermaster(ή ΤΤ) χαλκινα κι ας μου παρει καποιο χρονο για να τα βαλω...
haris1984 Ιούλιος 3, 2005 Author #36 Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από esdee πας σε μια custom λυση σε μηχανουργιο και εισαι οκ, το ποσο θα σου παρει ειναι το θεμα ομως δηλαδη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.