haris1984 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2005 ρε guys...θελω να βαλω ψυκτρακια στις μνημες μου...το θεμα ειναι οτι τα μονα που βρισκω ειναι κατι μικρουλια coolermaster...αυτα που μου εχουν τραβηξει την προσοχη ειναι της tt κατι ψυκτρακια που ερχονται μαζι με κουβερτες αλλα εχει αρκετα για να καλυφτει μονο η μια πλευρα της μνημης και κανουν γυρω στα 12 ευρω το πακετακι...αρα για 2χ512 χρειαζονται 4 πακετα και 50 ευρω δεν δινω...καμια ιδεα?κατι ετοιμο και οικονομικο...δεν ειμαι σε φαση να κοβω ψυκτρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Eπειδη κι εγω θελω να παρω καποια απ'αυτες τις μερες..εχω κατασταλαξει σε αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Eπειδη κι εγω θελω να παρω καποια απ'αυτες τις μερες..εχω κατασταλαξει σε αυτα ε και αυτά 36 πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιούλιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 32 μου βγαινει εμενα... αλλα και αυτα ειναι καλα και χαλκινα http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=7989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu δες αν θες και αυτο>http://www.thermaltake.com/coolers/memory/menu.htmεγω εχω παρει το κατω αριστερα(Α1414).απο οσο θυμαμαι τα ειχα παρει σχετικα φτηνα.(10-12ευρω τα δυο πακετα)η συσκευσια σε δινει δυο "κουβερτες" αλλα και δυο Aluminum Heat Sink. στερωνεται με ψιληδιπλης οψεως και με δυο κλιψακια. αυτη ειναι που θελω....αλλα δεν την θελω για τις κουβερτες αλλα για τα αλλα ψυκτρακια της...στρατο αυτες οι θερμαλτακε ειναι σαν αυτες που λεει ο 2cpu?εχουν μεσα τα αλλα ψυκτρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos 32 μου βγαινει εμενα... αλλα και αυτα ειναι καλα και χαλκινα http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=7989 Βάλε και τα εισητήρια να πάω μέχρι το HacShop και τους γύρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 12:41] 32 μου βγαινει εμενα... αλλα και αυτα ειναι καλα και χαλκινα http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=7989 Στρατο επειδη κατι θα γνωριζεις παραπανω,αυτα τα ψυκτρακια της coolermaster που προτεινα παραπανω πιανουν 2τσιπακια το καθενα της μνημης ή 4?Εννοω θα χρειαστω 4 πακετα των 8 τεμαχιων ή 2?Πιστευω οτι αξιζουν περισσοτερο απο τις ψυκτρες της thermaltake παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Χάρη δεν υπάρχει χώρος για να εφαρμόσουν 2 ψύκτρες από τη μια πλευρά της κουβέρτας (mem slot 1) και άλλες 2 από την άλλη (mem slot 3). Πως σκέφτεσαι να τις χωρέσεις; Εγώ είχα μια σε κάθε πλευρά (με ταινία 2πλης όψης) μέχρι που ξεκόλλησαν και δεν τις ξαναέβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 man αν εχεις UTT αυτες οι ΤΤ δεν μπαινουνε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka man αν εχεις UTT αυτες οι ΤΤ δεν μπαινουνε . Γιατι δεν σε μενα μια χαρα ειναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 μα αυτα τα εξτρα ψυκτρακια της θερμαλτακε δεν τα θελω να τα βαλω μαζι με τις κουβερτες...τα ηθελα να τα βαλω μονα τους...τα 2 ψυκτρακια καλυπτουν τζαστ τη μια μερια της μνημης...και ειναι γομαρακια...βαγκ κανουν καθολου δουλεια αυτα ή ειναι περισοτερο φρου φρου κι αρωματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Γιατι δεν σε μενα μια χαρα ειναι ... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka :worship: Τι προβλημα σου εκαναν εσεναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 το ελασμα που ειχανε οι μνημες δεν ειχε αρκετο ανοιγμα επανω με αποτελεσμα ενω τις εσφιγγε επανω , στο κατω μερος τις μνημης ανοιγανε. Δηλαδη πανω εφαρμοζανε και κατω οχι. Εβαλα διαφορα σιδερακια και ελασματα να τις πιασω αλλα δεν τα καταφερα τοσο καλα οσο εσυ. Πολυ καλη ιδεα vag. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka το ελασμα που ειχανε οι μνημες δεν ειχε αρκετο ανοιγμα επανω με αποτελεσμα ενω τις εσφιγγε επανω , στο κατω μερος τις μνημης ανοιγανε. Δηλαδη πανω εφαρμοζανε και κατω οχι. Εβαλα διαφορα σιδερακια και ελασματα να τις πιασω αλλα δεν τα καταφερα τοσο καλα οσο εσυ. Πολυ καλη ιδεα vag. !!! ΑΑΑ τωρα καταλαβα, ναι γνωστο προβλημα αυτο εδω και πολυ καιρο.Η λυση με αυτα τα μανταλακια για χαρτικα ειναι καλη φαση........Φαντασου μονο οτι παλιοτερα με τα μανισια ελασματα οταν τις πιεζα για να μπουν στο σλοτ τα ψυκτρακια γλιστρουσαν τωρα με αυτα τα μανταλακια σαν να εχω βαλει λογκο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ακριβως , γλυστρουσανε και πολυ ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Να και η δικία μου... Ψυχτρα Thermaltake με Ceramique από ΕΔΩ. To σετ για 1 dimm πάει 8, άρα εσένα θα σου βγεί 16!!! Θέλεις κάτι οικονομικότερο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Ρε παιδια το θεμα ειναι αν αξιζουν περισσοτερο οι ψυκτρες(κουβερτες) απο τα ψυκτρακια!Νομιζω οτι τα δευτερα ειναι πιο αποδοτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Δεν εχω δοκιμασει ξεχωριστα ψυκτρακια , αλλα οταν οι μνημες οπως πιο κατω στην φοτο δεν νομιζω να δουμε και καμια διαφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ στην ερώτηση: "Θέλεις κάτι οικονομικότερο?!" η λύση είναι ώς εξής... - Πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και ζητάς ψύχτρα μικρή (σαν αυτή που έχουνε μερικές MX VGA με παθητική ψύξη)... Η τιμή της σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης είναι 0.20/κομμάτι. Παίρνοντας 4 ψύχτρες βγάζεις ψυχτράκια για δύο μνήμες...’ρα κόστος 0.80... Βάλε μεταξύ ψύχτρας και chip ceramique και logo στις άκρες του κάθε chip και είσαι έτοιμος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.