JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Ρε παιδιά ξερετε που θα βρω CPU P4 3.4GHz για 478 socket εχω φάει τον κόσμο να βρω αλλά τίποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 φίλε αν έχεις asus μητρική ......ψάξε καλύτερα για ct -479 και Dothan..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy Ρε παιδιά ξερετε που θα βρω CPU P4 3.4GHz για 478 socket εχω φάει τον κόσμο να βρω αλλά τίποτε. πιον απ ολους τους 3,4?????prescot???northwoob???EXtreeme??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από doctor φίλε αν έχεις asus μητρική ......ψάξε καλύτερα για ct -479 και Dothan..... τελικα γιατρε εχεις καει πολυ με τους dothan........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιούλιος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Πρώτον για μιλάω για prescot και δευτερον για διαφωτίστε περι ct -479 και Dothan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ....εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι θες οπωσδηποτε 3.4 .... ....αφου στην τελικη περνεις εναν 3.2.....που παιζουν παντου και ανετα τον πας οχι μονο 3.4 αλλα και 4g... ..@doctor ....βλεπω εχει μπει στο πετσι σου ο dothan..... :p :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 17:37] ..@doctor ....βλεπω εχει μπει στο πετσι σου ο dothan..... :p :) ....στο ....pc μου να δώ πότε θα μπεί............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούλιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ε ναι , ειναι και αυτο μια άποψη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ο χρηστης Βρωμογκαζος εχει εναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Χθες, στις 17:52] ....στο ....pc μου να δώ πότε θα μπεί............. :OT: ...βρηκες τιποτα τελικα??...εγω απο βδομαδα περιμενω... ... :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy Πρώτον για μιλάω για prescot και δευτερον για διαφωτίστε περι ct -479 και Dothan. απο ελλαδα 3,4 prescot με τιποτα μονο απο εξωτερικο..........αν θες ο tristeno μπορει να σου γερει εναν οπως και εμενα.......(το ποτε μονο να δουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιούλιος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Ευχαριστώ παιδιά, περιμένω μια απάντηση από έναν φίλο και αν δεν βρει ούτε και αυτός θα πάω να πάρω έναν 3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.