LordOfRings Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Κι αν δοκιμάζαμε .. δε θα χάναμε πολλά πράγματα...Έστω κι αν δεν έχετε αυτοκίνητο μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα αυτό σε φίλους σας αφορά σε ένα έξυπνο πόλεμο κατά των εταιρειών πετρελαίου. Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,5 Ευρό το λίτρο!Θέλετε να κατεβούν οι τιμές?Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού. Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ' αυτή, που μας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.Τον τελευταίο Απρίλιο ή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου "γέλασαν" μ'αυτά τα διαβήματα γιατί ήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία , σ'εμάς παρά σ' αυτές. 'Ομως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν τηνακολουθούσαμε με συνέπεια. Ενωθείτε μαζί μας!Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουν πει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη ( 58,9 λεπτά το λίτρο ). Εμείς θααντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναι αυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνης πρέπει να αντιδράσουμε. Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνειείναι να χτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τη βενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι. ’ρα αφού χρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης.Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα << ΧΤΥΠΗΜΑ>> στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών.Ιδού μια πρόταση:ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ (SHELL KAI ESSO).Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τις ακολουθήσουν. Για να προκληθεί ένα τέτοιο "χτύπημα", θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της SHELL και της ESSO. Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 αυτό έχει ξανα γίνει ποστ και παλιότερα και μου χει μείνει από τότε. μιλάμε για τρελή δυσφήμιση. αυτός που έβγαλε στην φόρα αυτό το κείμενο πρέπει να είναι τρελός ανταγωνιστής της shell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 εγω βαζω απο οπου βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 ε ναι ρε παιδιά...εδώ το νερό το παίρνεις 2 - 3 ευρώ το λίτρο. τώρα στα 0,90 της αμόλυβδης θα κολλήσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 που το ειδες 2-3 ευρω το λιτρο το νερο . Μηπως ητανε Perrier? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 http://www.bloka.gr/Έχει και τα φθηνότερα βενζινάδικα της περιοχής σας συν τοις άλλοις.Φαντάζομαι πως αν όλοι βάζουν από τη φθηνότερη βενζίνη μόνο θα αναγκαστούν όλοι λίγο πολύ να τη ρίξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 yep συμφωνω.. παντως η τιμη εχει γινει.... οταν ειχα πρωτοπαρει τη μηχανη ηθελε 5 ευρω να γεμισει τωρα οανω απο 8 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιούλιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Εσύ είσαι καλός , εμένα γεμίζει με 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από chriss [Σήμερα, στις 14:01] Εσύ είσαι καλός , εμένα γεμίζει με 15 εμενα ειναι 125 κυβικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka που το ειδες 2-3 ευρω το λιτρο το νερο . Μηπως ητανε Perrier? εντάξει δεν είναι 2-3 είναι 1-2. πάλι πιο ακριβό είναι. έχει κάτι παραλίες που πας παίζεις ρακέτες, διψάς, παραγγέλνεις ένα μπουκάλι νερό, και το χρεώνουν 2 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 εγω με τη βεσπα καιω το 1/3 της βενζινης που ηθελα για το αμαξι καθε εβδομαδα. Τρελη διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούλιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Ειδικά τώρα με το αρκουδισιο καίει απίστευτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από trendy [05-07-2005 11:35] Φαντάζομαι πως αν όλοι βάζουν από τη φθηνότερη βενζίνη μόνο θα αναγκαστούν όλοι λίγο πολύ να τη ρίξουν. ή θα καούν όλες οι μηχανές από τις μουφοβενζίνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 υπάρχουν με 10 ευρώ κάτι αμερικάνικα χημικά, τα οποία τα ρίχνεις κάθε 5-6 γεμίσματα στο ντεπόσιτο, και σου εξαφανίζουν κάθε ίχνος νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούλιος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Νομίζω οτι η toyota έχει βγάλει ένα ηβριδικό αυτοκίνητο,το prius άρα έτσι και πάρουμε όλοι απο ένα τέτοιο θα πέσουν οι τιμές της βενζίνης και θα ανέβουν οι τιμές στα υγρά μπαταρίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 11, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Έχεις κοιτάξει τώρα τελευταία τις τιμές του πρίους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 το πριους και τα αλλα υβριδικα αυτοκινητα ειναι ακομα σε πρωτο σταδιο και απευθυνονται πιο πολυ σε οικολογους οπως εγω.το μελλον ειναι το υδρογονο.δεν ξερω ποσοι διαβασατε την κυριακη το αρθρο για το πετρελαικο κραχ.οσοι ειναι ετοιμοι παντως θα ειναι οκ.μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα για εξοικονομηση οπως παντα 3+ατομα στο αυτονινητο αν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούλιος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:34] Έχεις κοιτάξει τώρα τελευταία τις τιμές του πρίους? Nαι,Prescott!Τώρα δεν είναι να πάρεις αλλά δεν θα είναι και άσχημο να μην βάζεις σχεδόν καθόλου βενζίνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal το πριους και τα αλλα υβριδικα αυτοκινητα ειναι ακομα σε πρωτο σταδιο και απευθυνονται πιο πολυ σε οικολογους οπως εγω. το μελλον ειναι το υδρογονο. δεν ξερω ποσοι διαβασατε την κυριακη το αρθρο για το πετρελαικο κραχ. οσοι ειναι ετοιμοι παντως θα ειναι οκ. μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα για εξοικονομηση οπως παντα 3+ατομα στο αυτονινητο αν γινεται. τι λες ρε, ξέρεις πόσο καίει με 3 άτομα???? edit: να σχολιάσω και το αρχικό post, εντάξει το μη βάζετε shell βάλτε bp και τα λοιπά ακροβατεί μεταξύ της βλακείας και της γελοιότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Ιούλιος 12, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Εγώ βρήκα τη λύση Πήγα και πήρα BMX! Πλέον για τις κοντινές μετακινήσεις και για τους καφέδες παίρνω μόνο το ποδήλατο. Είναι λίγο αστείο βεβαια, μαντράχαλος 25 χρονών 80 κιλά πάνω στο BMX, αλλά την έχω καταβρεί! 0 έξοδα, γυμναστική, και κάνεις και καμάκι στις γκόμενες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.