Athens2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Λοιπόν ,. Εχω μερικές φωτό jpeg , και μερικά βίντεο mpeg . Τραβηγμένα απο ψηφιακή. Θέλω σε ΈΝΑ cd να γράψω τα βίντεο και τις εικόνες και να παίζουν σε home dvd player . Γράφω ένα data cd με όλες τις φωτο και τα video , και μόλις πάω να το παιξω στο dvd παίζει μόνο τις φωτο . Γράφω με το nero μετά video cd και παιζει μόνο τις ΦΩΤΟ πάλι . Πάω να γράψω svcd και μου λέει πώς θέλει plugin . Έχει να προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα να κάνω την δουλειά μου ? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 1, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αντε ρε μόρτες . Ένα απλό πράγμα είναι για κάποιον που έχει ασχοληθεί , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Δοκίμασε να κάνεις τις φωτος σου αρχειο mpg με ή χωρίς ήχο. μετά βάλτες μαζί με ολα τα mpg που έχεις και γράψε το σε vcd svcd ή dvd.το μόνο μιονέκτιμα είναι οτι δέν θα μπορείς να αλάζεις τις φωτος με το πλίκτο next του dvd player αλλα θα περιμενεις να κυλίση ο χρονος για να αλάξουν απο μόνες.το Photo2VCD εινια ενα προγραμα για να φτιαξεις τις φωτος σου σε mpg 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Γράφω svcd , και μου παιζει μόνο τα video , τις εικόνες jpeg δεν τις βλέπει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 εγώ που προσπάθησα με το παραπάνω πρόγραμμα κατάφερα να περάσω jpg σε μορφή mpg video.μετά με το nero μπορείς να βάλεις και άλλα αρχεία για φτιάξεις vcd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Το έχεις '' αγοράσει '' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 το πηρα απο ένα φίλο. http://www.photo2vcd.com δοκίμασε να το βρεις μεσα απο το νετ.ολο και καπου θα ηπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 case closeD. Με ένα απλό πρόγραμμα [Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro] μετατρεψα τα βιντεάκια -> mpeg2 [svcd] και έκανα svcd απο το nero6 ultra μαζί με τις εικόνες . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλλιτέχη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.