dimcar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Παίζω 2-3 μέρες με το PC Mark 2005..Σε αντίθεση με το προηγούμενο PC Mark, το καινούριο εξαρτάται πέρα από τον επεξεργαστή, τόσο από το δίσκο όσο και από τη κάρτα γραφικών... Έστεισα λοιπόν τον Pentium Extreme Edition 840 (Dual Core με HT) σε ένα Gigabyte SLI Intel Edition με 2x512MB μνήμης, μια 7800GTX και ένα Vapo... Έβαλα τον επεξεργαστή 23x200 και τη κάρτα 520/1400. Οι μνήμες στα 533 3/3/3/8. Πρώτη μέτρηση : 7510!!!! http://service.futuremark.com/compare?pcm05=14905 Περίπου 300 μονάδες πάνω από τον άλλο!!! Και αυτό χωρίς RAID (έκανα βλακεία όταν πήγα να το στήσω και.... τελικά έγινε εγκατάσταση στον έναν :cry: ) Σε αντίθεση με το PC Mark 04, το 05 είναι μάλλον πιο ζόρικο και πάνω από 4,6-4,65 δε παίζει το σύστημα... Για να δείτε την TOP λίστα, πηγαίντε στο http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectsearch και κάντε search για το PC Mark 05. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Γμτ με κερδισες για 3320 πόντους περίπου.... Πολυ καλή προσπάθεια μπραβο!!! Υ.Γ βαλε και κανενα Greece στη περιγραφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Έχεις δίκιο!!!! Το ξέχασα να το βάλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Μια :OT: ερώτηση. Το pcmark 2005 μου ζητάει media player series 9 encoders για να παίξει. Που τους βρίσκω αυτούς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/encoder/default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Ειναι νωρις ακομα για ρεκορ..........Συγχαρητηρια ομως.....κατω απο 10κ ομως δεν λεει μια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Greece Rules!!! LOL σωστός ο αρχηγός.. keep it comming EDIT: Hellas αμα έβαζες ακόμα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 χε χε.... σε περιμένω για να τα πιάσουμε Μέχρι τώρα έχει περίπου 15.000 αποτελέσματα η βάση της Futuremark!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 astrolabos αν δε θες να το κατεβάσεις απο τη σελίδα της M$ για διαφορους λόγους click here Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Thnx για τις απαντήσεις σας Dimcar: ’ντε και εις ανώτερα για το κατόρθωμά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 συγχαρητηρια και απο εμενα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Το έκανα κι ένα σκρίνι για να το κρατήσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούλιος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 γιατί δν μπαίνει και στην πρώτη σελίδα??? το αντίστοιχο στο 2003 είχε μπεί....ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!!! αντε και με φρεον στην καρτουλα και raid να δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 παιδιά εγώ μια και ασχολείστε με αυτό το πρόγραμμα (pc mark 2004) εγώ τρέχοντας στον δικό μου το πρόγραμμα μου βγάζει ένα score 4740 και απο εκεί και μετά το χάος. Ανεβάζοντας την συχνότητα του υπολογιστή και τρέχοντας το πρόγραμμα μου δείχνει όλο και λιγότερο score. Με την αποθέωση στα 4ghz να πέφτει το score στα 1954. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 μπραβο Dimcar ! ! ! ! ! εις ανωτερα !!(σε βλεπω σε λιγο καιρο να μην ασχολεισαι με τπτ αλλο!!....πρεπει να κλεισει και η υλη στο περιοδικο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 4, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Χθες, στις 23:31] παιδιά εγώ μια και ασχολείστε με αυτό το πρόγραμμα (pc mark 2004) εγώ τρέχοντας στον δικό μου το πρόγραμμα μου βγάζει ένα score 4740 και απο εκεί και μετά το χάος. Ανεβάζοντας την συχνότητα του υπολογιστή και τρέχοντας το πρόγραμμα μου δείχνει όλο και λιγότερο score. Με την αποθέωση στα 4ghz να πέφτει το score στα 1954. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει throttling? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 4, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Την ώρα που έστεινα το RAID, το Vapo έκλεισε και τώρα... κάνει ένα πολύ περίεργο θόρυβο, σαν να χάλασε ο συμπιεστής. Προφανώς και δε λειτουργεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 4, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από helloween παιδιά εγώ μια και ασχολείστε με αυτό το πρόγραμμα (pc mark 2004) εγώ τρέχοντας στον δικό μου το πρόγραμμα μου βγάζει ένα score 4740 και απο εκεί και μετά το χάος. Ανεβάζοντας την συχνότητα του υπολογιστή και τρέχοντας το πρόγραμμα μου δείχνει όλο και λιγότερο score. Με την αποθέωση στα 4ghz να πέφτει το score στα 1954. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει Δοκίμασε να κατεβάσεις το RM Clock και να απενεργοποιήσεις το throttling Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από dimcar Την ώρα που έστεινα το RAID, το Vapo έκλεισε και τώρα... κάνει ένα πολύ περίεργο θόρυβο, σαν να χάλασε ο συμπιεστής. Προφανώς και δε λειτουργεί..... Στείλ'το RMA... μην κάθεσαι να παιδεύεσε.. Vapo είναι εγγύηση έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen throttling? Δηλαδή δεν κάτάλαβα τι έκανα λάθος ή τι πρέπει να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.