Jump to content

Αsus P5KC vs Gigabyte GA-EP45-DS3

Merlin_o_magos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά είμαι ανάμεσα στις δύο . Θα βάλω πάνω έναν q9300. Από την εμπειρία σας πια σας αρέσει ? Μνήμες θα βάλω αρχικά κάποιες πολύ απλές. Ευχαριστώ

Η ψήφος μου πάει στην gigabyte. Αν θες να ασχοληθείς με υπερχρονισμό, η p5kc, φεύγει από τη ¨μάχη¨ με την μία. Αλλά επειδή μου αρέσει να γίνομαι "συνήγορος του διαβόλου", θα σου πρότεινα αυτή εδώ τη μητρική, που πιστεύω πως είναι καλύτερη κι από αυτή της gigabyte.

Και εγώ προς αυτήν πήγαινα.Έχει και περισσότερο εξοπλισμό απο την Asus. Την msi δεν την κοιτάω λόγο τιμής. Τι μνημούλες προτείνετε ? Από πλαίσιο που κοιτάω δεν ξέρω ποιες ίσως να είναι καλές ..Ευχαριστώ

Εαν ψαχνεις μια απλη μητρικη που απλα να παιζει πιστευω πως η Αsus P5KC σε καλυπτει. Εαν ενδιαφερεσαι για overclock την αφηνουμε στην ακρη. Οσο για την Gigabyte, αν εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις ενα τετοιο ποσο εγω θα σου προτεινα την Asus P5Q Deluxe ή αν ενδιαφερεσαι για παραπανω "μπιχλιμπιδια" ( :p ) την Asus Maximus 2 Formula

Προσωπικα θα διαλεγα την P5Q Deluxe ;)

Τοο much είναι οι τιμές. Την gigabyte θα την πάρω χοντρική και αρκετά φτηνά και πιστεύω με καλύπτει. Ευχαριστώ πάντως. Για μνήμες τι λέτε ?

Για τετραπυηρηνο προτιμησε χ38/48.

Η P5E ειναι μια καλη λυση και οικονομικη, απο την αλλη ομως το γεγονος οτι παιρνεις dfi με ~120 θα επρεπε να σε βαζει σε σκεψεις.

Την giga πάρε...

Την P5KC την πάλευα τα Χριστούγεννα, με τον Q6600 GO και πάνω από 355-360 fsb δεν πήγε ότι και να έκανα, με 800άρες μνήμες και 650άρι PSU...

Gigabyte FTW!

Ξανάρθαν τα GMH? Δεν υποτίθεται ότι τελείωσε η παραγωγή?

SYGNOMI POY GRAFO ME LATINIKOYS EXO KAPOIO PROBLHMA ME TA WINDOWS. EXO THN P5KC ME TON Q9300 KAI MNHMES 4 GIGA STA 1066. EINAI KALO MOTHERBOARD KANEI KALO OVERCLOCK PROSOPIKA TO EXO PAEI TO EPEXERGASTI MEXRI 3500MHZ ME OVERCLOCK KAI OI THERMOKRASIES GENIKA EINAI XAMHLES TOY MOBO 38 BATHMOYS KAI EPEXERGASTI 50-65 DOYLEYO ME YDROPSIXI EPEXERGASTI OMOS. TO MATHERBOARD OTAN TO PAREIS THELEI 1 UPDATE STA BIOS KAI PAEI SFERA. EYXARISTO

Ξανάρθαν τα GMH? Δεν υποτίθεται ότι τελείωσε η παραγωγή?

έλα ντε και εγώ αυτό είπα όταν τα είδα :confused:

Καλά, δεν πήρε κανένας ακόμα να μας πει πως πάνε? :D Έχω φάει το νετ ψάχνοντας το part number (CS2110650), δεν βρήκα τπτ ιδιαίτερο όμως...

Του τύπου εδώ τερματίζουν στα 1250 (νο.3 στη λίστα), χωρίς λοιπά στοιχεία δυστυχώς...

Κοινώς αν είναι τα γνωστά καλά gmh πάρτε όσο είναι καιρός!

εγώ είμαι για μνήμες τώρα την πληρωμή περιμένω έλεγα για 2χ2 αλλά αν πάρω 4 τέτοια θα πηγαίνουν καλύτερα ? αν είναι να τα τσιμπήσω :p

Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι με 4x1 θα ζορίζεται περισσότερο το chipset. Βέβαια για bench και τσίτα o/c απλά βγάζεις τις 2 και χώνεις...

Από την άλλη ένα καλό σετ 2x2 όπως οι G-Skill Pi που πάνε 1100+ σχετικά άνετα στις περισσότερες μητρικές πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα σε βάθος χρόνου, όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα :p

Από την παρ'άλλη μαμάμε το θέμα του παιδιού αναίτια :D Μήπως θα ήταν πρέπον ενα καλό παιδί να κάνει ένα split?

ναι αλλά εγώ δεν έχω τρόπο να πάρω τις Pi οπότε έλεγα για αυτές http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1113283 τέσπα έχουμε λίγες μέρες μέχρι να πληρωθώ οπότε θα δω ίσως πάρω 2 μικρές και τις mushkin από την άλλη μπορώ να κρατήσω και τις team που έχω αλλά δεν ξέρω με έχει πιάσει το μικρόβιο τώρα :p

όντος ας το χωρίσει κάποιος :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.