ΝTG Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Εχω εδω και καιρο μια καλη ψυχτρουλα την slk947u που μαζι με εναν ενερμαξ 9αρη κρυωναν εναν barton2500@2500!Παει καμποσος καιρος που εχω διωξει το μηχανημα και μου εχει μεινει η ψυκτρα και το fan και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να τον χρησιμοποιησω στις καινουργιες μητρικες νφ4 και lg775 (ακομα και αν χρειαζεται μετατροπη)!Γινεται κατι τετοιο??(αν δεν γινεται πωλειται..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Βήμα 1ο: Πηγαίνεις στο site της κατασκευάστριας εταιρείας. Δηλαδή: http://www.thermalright.com/Βήμα 2ο: Βρίσκεις το συγκεκριμένο προιόν.SLK-947U Βήμα 3ο: Κοιτάς συμβατότητα με μητρικές και cpu. Compatibility Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Βήμα 1ο: Πηγαίνεις στο site της κατασκευάστριας εταιρείας. Δηλαδή: http://www.thermalright.com/Βήμα 2ο: Βρίσκεις το συγκεκριμένο προιόν.SLK-947U Βήμα 3ο: Κοιτάς συμβατότητα με μητρικές και cpu. Compatibility ρε συ γιατι να κουραστη να ψαξη αφου υπαρχουν καλα παιδακια σαν εσενα που θα κανουν ολη την δουλια και χωρις να κουραστη καθολου.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 NTG εγω ενα εχω να σου πω,αν ταιριαζει βαλτην αλλα αν θελει εστω και την παραμικρη μετατροπη ουτε καν να το επιχειρησεις,σου μιλαω εκ πειρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Δεν εχω ακομα μητρικη να δοκιμασω!Στο σιτε που αναφερετε ξερω οτι δεν υποστηριζει κατι απο lga775 , nf4 !Για αυτο και ρωτησα εδω!Αν μπαινει τελικα ειτε γιατι δεν ανανεωσαν το σιτε(λογω παλαιοτητας ισως??)ειτε γιατι θελει καμμια μετατροπη για να κατσει καλα(οπως συνεβαινε με την αβιτ νφ7-σ)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.