CaptainMilo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Έχω αγοράσει εδώ και κάνα μήνα την DFI nf4 Ultra-D , και περίμενα να σκάσουν μύτη οι venice μέχρι να πάρω cpu . Από βδομάδα, και αφού βέβαια δεν ξαναπεργήσουν οι τράπεζες , παίρνω 3200 veniceΤο προεγκατεστημένο bios πιστεύετε θα αναγνωρίζει την cpu?Απ'ότι βλέπω venice υποστηρίζονται από την έκδοση 3.10 σύμφωνα με το site της DFI , από 10/3/2005 . Με ποιό προεγκατεστημένο bios έρχονται oι DFI? ( Αγορασμένη προ μηνός από multirama θεσ/νικης)Απλώς με ενδιαφέρει να μπουτάρει το σύστημα ώστε να κάνω το flash , για μην αναγκαστώ να δανειστώ winchester και να το φλασάρω , γιατί ο κολλητός με winnie την έκανε για παραλία αυτόν τον καιρό Από bios version , καμμιά ιδέα για το πιο "κολλάει" καλύτερα για συνδυασμό venice με μνήμες με bh5/6? Γνωρίζω πως 2,3 στο bios είναι για BH , και πως θέλει αρκετό ψάξιμο καθώς η κάθε έκδοση κάθεται διαφορετικά στον καθένα μας . Απλώς θέλω ένα "πάτημα" , με το οποίο θα ξεκινήσωΑπ'ότι βλέπω πολύ έχουν τους 5.10 , και είναι αρκετά ευχαριστημένοιΗ 6.χχ πέραν της υποστήριξης για χ2 , προσφέρουν τίποτα άλλο? Τους δοκίμασε κανένας με venice/winch?
chroma Ιούλιος 1, 2005 #2 Ιούλιος 1, 2005 Από το 125 η μητρική κάνει boot με venice οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Για να στήσεις win όμως πρέπει να βάλεις 310 και μετά αλλιώς θα τρως PFN_LIST_CORRUPT στο setup.Εγώ μένω στα -2 έχουν δουλέψει πάντα καλά με τα ΒΗ μου, μετά από καιρό στο 510 πήγα στο 510 tuned και στο 623, με το 623 οι μνήμες κέρδισαν λίγο στο όριο.
Ujin Ιούλιος 1, 2005 #3 Ιούλιος 1, 2005 Ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωσει να bootάρει με Χ2 out of the box, για να μπει καπάκια μετά το κατάλληλο bios?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.